Giv din far en high-tech overraskelse

Har din far, eller manden i dit liv, fortjent et ekstra “tak” i år? Hvis det er tilfældet, så har vi den ultimative gaveidé til Fars dag! Giv din far en high-tech overraskelse med motoriserede gardiner, der vil give indretning et løft og gøre hverdagen lettere. Med motoriserede gardiner kan din far eller mand styre gardinernes åbning og lukning med et enkelt tryk på en knap eller gennem den tilhørende app. Forestil dig hans ansigt, når han opdager, at han kan betjene gardinerne i stuen, soveværelset eller kontoret uden at skulle rejse sig fra sin plads. Med avanceret teknologi og fjernbetjening eller via sin smartphone, kan han nemt skabe den perfekte stemning i ethvert rum.

Udgivet 10. oktober 2023

Sidst opdateret 16. februar 2024

Claus Kaspersen

Hvorfor er motoriserede gardiner den perfekte gave?

Hos Gardinbus.com er vi vilde med motoriserede løsninger – uanset om det gælder elektriske gardiner eller elektriske markiser. Er du i tvivl, om motoriserede gardiner er den perfekte gave? Vi samlet de største fordele herunder.

 • Det er praktisk, da du får fuld kontrol over dine gardiner både i og udenfor hjemmet
 • Gardiner med motor tilføjer et sofistikeret udtryk til dit hjem. Mange af vores gardiner kan få et power boost, så du kan få et gardin lige efter din smag.
 • Motoriserede gardiner kan bruges til at forhindre potentielle indbrud, da du kan indstille dem til at køre op og ned automatisk. For eksempel, mens du nyder en lækker drink på et resort i Spanien.
 • Man kan spare energien ved at indstille gardinerne til at køre ned om natten og op igen, så snart solens varme stråler titter frem. På den måde sikrer du, at dit hjem har den optimale temperatur – helt uden at tænde for radiatoren eller klimaanlægget.

Plisségardiner, foldegardiner, rullegardiner & Duo Shades

Når du bestiller et besøg af gardinbussen, vil du blive præsenteret for alle vores gardinløsninger. Det fleste af vores gardiner fås med motor, herunder plisségardinerfoldegardinerDuo Shades og rullegardiner på mål. På den måde er vi sikre på, at det ikke er gardintypen som sætter en stopper for din drøm om nye smarte gardiner.

Ved at vælge motoriserede gardiner, får du følgende:

 • Gardin
 • Motor
 • Enkelt- eller gruppestyring
 • Indbyggede, genopladelige batterier
 • Betjening med fjernbetjening og app
 • Mulighed for tilpasning af scenarier (1 tryk = mange muligheder)

Vi stræber efter at opfylde dine behov og ønsker, men vi vil også gerne gøre din hverdag en smule lettere i samme omgang. Vil du gerne høre mere om vores forskellige løsninger? Så bestil et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus i dag!

Fair Prismatch garanti – også på motoriserede gardiner

Vil du gerne være sikker på, at du ikke ender med at betale for meget for gardinerne til Fars dag? Hos Gardinbus.com tilbyder vi prismatch på en lang række mærkevarer, derudover tilbyder vi selvfølgelig også op til 30% rabat ved køb af gardiner.

 • 20% rabat på 2-4 gardiner.
 • 25% rabat på 5-7 gardiner.
 • 30% rabat på 8+ gardiner.
 • *30% rabat på gardiner til hele boligen.

Hvis din bolig har færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor, vi kalder det Fair Prismatch garanti.

Find mere inspiration til dit hjem

Uanset hvilken stil du vælger, er det vigtigt at huske på, at dine gardiner bør matche din personlige stil og smag. Sørg for at vælge gardiner, der afspejler, hvem du er, og som føjer til den generelle stemning i rummet. Lad dig inspirere af disse forslag, og find de gardiner, der passer bedst til dig.