Lyddæmpende gardiner

Slip af med dårlig akustik

Skab god akustik i boligen med lyddæmpende gardiner

Når børnene larmer, komfuret koger og bilerne stryger forbi på gaden, skal der ikke meget til at gøre hovedet træt. Og har du et hjem med gipsloft og klinker, øges støjen.

Men med lyddæmpende gardiner, kan du undgå det! Der findes nemlig gardiner, der har en særlig lydabsorberende evne, som begrænser støjen og skaber en behagelig akustik.

Alt efter hvilken stil og stemning du ønsker at skabe i rummet, har vi løsningen. Lyddæmpende gardiner fås i forskellige varianter, materialer, tætheder og farver, så de komplimenterer den stil, du drømmer om i rummet.

Lyddæmpende gardiner til god akustik
Stofgardiner i velour giver bedre akustik

Hvilke af vores gardiner er lyddæmpende?

Generelt gælder det, at større og tykkere gardiner har en bedre lyddæmpende og isolerende effekt, men selv gardiner i en lettere kvalitet kan skabe en mærkbar forskel.

Særligt lange og kraftige stofgardiner har en effektiv evne til at dæmpe lyden på grund af den store mængde stof og tekstilernes tykkelse.

Hvis du foretrækker et mere minimalistisk udtryk, kan du vælge et Duette® plisségardin med dobbeltvæv og et celle-i-celle design.

Er du til en mere romantisk, hyggelig og blød stemning med mulighed for mørklægning, er vores lyddæmpende foldegardiner et oplagt valg.

Bestil gratis gardinbus

Find inspiration til dine lyddæmpende gardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Giv dine vinduer superkræfter med motoriserede gardiner!

Tag dit hjem til et nyt niveau med vores elektriske gardiner. Med et enkelt tryk på en fjernbetjening eller smartphone kan du åbne, lukke eller justere dine gardiner uden at rejse dig fra sofaen. Vores motoriserede gardiner letter dig også for besværet med manuelle snore og kæder, og gør det nemt at styre lysindfaldet med præcision.

Er du bekymret for indbrudstyve, når du ikke er hjemme? Så vil motoriserede gardiner helt sikkert øge trygheden. Via en wifi hub og app kan du tidsindstille dine motoriserede gardiner, så de kører op og ned, når du beder dem om det. På den måde vil dit hjem ser beboet ud, selvom du er på farten.

Endelig bidrager de motoriserede gardiner også til energieffektivitet i dit hjem. Du kan programmere gardinerne til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter, så du let og enkelt udnytter solens varme og optimerer dit energiforbrug.

Skal du have nye gardiner på kontoret?

Trænger du og dine medarbejdere til en optimering af arbejdsmiljøet? Og er du træt af bøvlet med manuelle snore og kæder? Vores sortiment af lyddæmpende gardiner til erhverv fremstilles i stilfulde og slidstærke materialer, der forener æstetik og funktionalitet.

Funktioner som motorisering og automatisk lysstyring gør det nemt at ændre gardinernes position og skabe det perfekte indeklima for dine medarbejdere. Derudover er akustik gardiner ikke blot gode for arbejdsmiljøet, men reducerer også virksomhedens energiomkostninger.

De passer til alle former for arbejdsrum, hvad end det er kontorer, konferencerum eller hotellokaler.

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver!

Gardinbussen er fyldt med lyddæmpende gardiner