Rullegardiner efter mål

Det klassiske og praktiske gardin til alle vinduer

Rullegardiner er en klassisk løsning, der gør det nemt at justere eller forhindre lysindfald på en elegant og stilfuld måde. Hos Gardinbus.com har vi et stort udvalg af rullegardiner efter mål i samtlige farver, mønstre og kvaliteter, så du kan finde det perfekte gardin, der passer til dit behov, din bolig og personlige stil.

Rullegardiner er en klassiker til alle rum

Rullegardiner kombinere funktionalitet og stil

Vores rullegardiner efter mål kan fremstilles i stort set alle farver og nuancer, da vi vil være sikre på, at vi kan ramme alle slags boligindretninger. Er du stor tilhænger af en minimalistisk indretning, hvor hvid, beige og cremefarvet er de primære farver? Eller vil du hellere have et farverigt gardin, som skaber blikfang og stemning i rummet? Uanset, hvad dine præference er, så kan vores gardineksperter rådgive dig, så du kan have glæde af dine nye gardiner i mange år.

Et rullegardin har desuden en fleksibel pasform, der er nem at tilpasse de fleste vindueskonstruktioner. Vil du undgå direkte sollys i soveværelset, kontoret eller stuen, kan du også få rullegardiner med mørklægning. Så behøver du ikke at gå på kompromis med funktionalitet og stil.

Få kontrol over lyset med Duo Shades

Vores Duo Shades er en opgradering af det klassiske rullegardin. Det består af et dobbelt lag stof med transparente og ikke-transparente striber, der kan reguleres, så striberne ligger forskudt. Det giver en unik mulighed for at skabe balance mellem privatliv og lysindfald i løbet af hele dagen.

Vil du gerne sparer op til 30% på dine nye gardiner? Bestil en gratis gardinbus i dag!

Find inspiration på vores blog

Rullegardiner er et sikkert valg

Rullegardiner er en klassiker, som du kan bruge i alle rum i dit hjem. Det enkle og yderst stilrene rullegardin er nemt at betjene, og det passer godt til både smalle og brede vinduer. Rullegardiner er det oplagte gardin til et soveværelse, da du kan skærme af for lyset om aftenen og i de tidlige morgentimer. De er også et hit i stuen, når du ønsker at se tv uden at solens stråler giver genskin på skærmen.

Vores gardinbus tilbyder et stort udvalg af rullegardiner efter mål i forskellige farver, nuancer, mønstre og funktioner.  Du kan derfor være sikker på, at du kan få det perfekte rullegardin, som opfylder alle dine krav og forventninger.

Snoretræk, LiteRise® eller motor? Du bestemmer!

Fælles for alle rullegardiner er, at de er nemme at betjene. Det er uanset, om du ønsker en variant med snoretræk, LiteRise® eller motor. LiteRise® er en børnesikker betjening uden løsthængende snore og kæder, hvor du let kan rulle gardinet op og ned ved at trække i grebet på underskinnen. Samtidig slipper du for generende snore og kæder i vindueskarmen eller på gulvet, som gør dit rullegardin langt mere børnesikkert.

Derudover har du selvfølgelig også mulighed for at vælge at opgradere dit rullegardin til et elektrisk gardin, som du kan styre via. fjernbetjening eller en app på din smartphone. Det giver dig mulighed for at styre dine gardiner nemt og enkelt – selv når du er på farten.

Er du klar til at opgradere gardinerne i dit hjem? Bestil en gardinbus i dag – og få ovenikøbet op til 30% i rabat!

Produktbetjening

Rullegardiner er nemme at betjene. Ønsker du en funktionel løsning uden løsthængende snore og kæder, kan du vælge den smarte, børnesikre betjening LiteRise®. Her ruller du gardiner op og ned med et let træk i grebet på underskinnen, så du nemt kan styre, hvor meget lys og indkig, der skal være i dit hjem. Samtidig slipper du for generende snore og kæder i vindueskarmen eller på gulvet og gør dermed dit rullegardin langt mere børnesikkert. Når gardinerne sidder et sted, der er svært at komme til, gør et motoriseret gardin hverdagen nemmere. Hos Gardinbus.com kan du også få rullegardiner med motorstyring.
Rullegardiner passer perfekt ind i indretningen

Bestil gratis gardinbus hjem til dig

Spar op til 30% på alle gardiner og få gratis besøg af gardinbussen med professionel opmåling og et uforpligtende tilbud.

Øvrige løsninger