Mørklægningsgardiner efter mål

Få kontrol over lysindfaldet

Få en bedre nattesøvn med mørklægningsgardiner

Vores mørklægningsgardiner findes i mange forskellige stilarter, så du kan finde et der matcher din indretning.

Vidste du, at mennesket sover omkring en tredjedel af sit liv, og at den gode søvn bidrager til et godt psykisk og fysisk helbred? Med et mørklægningsgardin kan du skabe de optimale rammer for en god søvn!

Mangler du et praktisk børnegardin eller et gardin til dit eget soveværelse, så er et mørklægningsgardin en sikker favorit!

Mørklægningsgardiner efter mål fra Gardinbussen
Isolerende, lyddæmpende mørklægningsgardiner

Mørklæggende plisségardiner med Duette® 

Der er mange fordele ved mørklægningsgardiner. Vælger du et plisségardin med Duette®, så kan du skabe en stabil og behagelig temperatur i rummet.

Det kan være fordelagtigt, hvis du bor i et hjem med store vinduer, eller i et ældre byggeri med dårlig isolering. Vores plisségardiner med dobbeltvæv har både en isolerende og lyddæmpende effekt.

Ved at bestille vores gardinbus kan vi fremstille dit drømme-gardin i et stort udvalg af farver og nuancer samt med eller uden motiver.

Bestil gratis gardinbus

Find inspiration til dine mørklægningsgardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Mørklægningsgardiner til alle rum i boligen

Har du brug for et klassisk rullegardin, som er tidløst, diskret og praktisk – og som samtidig har enkel betjening og installering? Eller et foldegardin som skaber en charmerende stemning i dit hjem? 

Vi har alle typer gardiner med mørklægning, herunder lamelgardinerstofgardinerfoldegardiner, rullegardiner og plisségardiner. Står du og mangler mørklægningsgardiner til store vinduespartier, så er det stilfulde lamelgardin et oplagt valg. 

Vores mørklægningsgardiner findes i flere farver og grader af mørklægning. Det er helt op til dig! 

Hvilken grad af mørklægning, ønsker du?

Skab lige den stemning du ønsker i dit hjem med de rette mørklægningsgardiner efter mål! 

Plisségardiner med updown honeycomb er et eftertragtet gardin, da det giver dig mulighed for at placere gardinet hvor som helst i vinduet. Du får dermed fuld kontrol over afskærmning og lysindfald. Der er værd at nævne, at det ikke er nødvendigt at vælge sorte gardiner for at opnå en mørklæggende effekt. Du kan altså vælge mellem et bredt udvalg af farver og nuancer, så dine nye gardiner matcher din indretningsstil.

Uanset om du ønsker at omfavne det naturlige lys, eller du foretrækker et mørkt rum, har vores gardinbus de helt rigtige gardiner.

Få det ultimative mørklægningsgardin med LightLock™

Er du ude efter det helt rigtige gardin til at holde lyset ude? Så er mørklægningsgardiner med LightLock™ løsningen for dig. Denne teknologi er designet til at give dine mørklægningsgardiner et ekstra niveau af effektivitet.

Med LightLock™ bruger vi diskrete U-formede skinner, som passer ind mellem vinduesrammen og siderne af dit gardin for at blokere for lys, der ellers ville slippe ind fra siderne.

Lightlock™ fås til rullegardiner og plisségardiner efter mål

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver!

Stort udvalg af mørklægningsgardiner i vores gardinbus