Duette®️ plisségardiner

Elegant og energieffektivt hele året

Duette® gardiner - egenskaber udover det sædvanelige

Plisségardiner med Duette® har et unikt design som består af to lag stof, der samles som små (bi)kuber. Snorene løber usynligt imellem lagene, så sollyset ikke kan trænge igennem vævet. Duette® gardiner har desuden en effektiv isolerende barriere, der minimerer varmetabet fra vinduerne med helt op til 46%.

Om vinteren holder gardinet altså på varmen i rummet, og om sommeren holder det varmen ude, så rummet ikke bliver overophedet. Det betyder du kan spare på varmeregningen om vinteren og på nedkølingsomkostningerne om sommeren!

Plissegardiner med duette
Duette gardiner

Smarte mørklægningsgardiner
med Duette®

For at få en god nattesøvn er det vigtigt at skabe et mørkt og tempereret soveværelse. Duette® plisségardiner fås også med mørklæggende stof, der effektivt blokerer for lyset. Du behøver ikke nødvendigvis at vælge sorte gardiner for at få den mørklæggende effekt.

Mørklægningen sidder nemlig i kernen af gardinet, og det betyder, at du frit kan vælge mellem et stort udvalg af farver. Så kan du matche gardinerne med din indretningsstil, samtidig med at du opnår den ønskede mørklæggende funktion.

Dette er et populært gardin til soveværelset og børneværelset.

Bestil gratis gardinbus

Find inspiration til dine Duette®️ plisségardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Mærk effekten af gardiner med Duette®

Duette® plisségardiner er den ideelle gardinløsning, da de kombinerer energieffektivitet med et elegant udtryk. Gardinerne har også den fordel, at de er lyddæmpende og har fleksible betjeningsmuligheder, der giver dig frihed til at tilpasse dem efter dine præferencer. Duette® er et miljøvenligt valg som forbedrer indeklimaet, isolerer og skaber en hyggelig atmosfære. Den isolerende effekt kan reducere dine varme- eller køleomkostningerne samt skabe mere lydisolering i din bolig.

Duette® findes i et bredt udvalg af materialer, farver og tætheder, og de kan tilpasses til alle størrelser og former af vinduer.

Vælg din foretrukne betjeningsløsning

  • Klassisk snor- eller kædebetjening: Gardinet er monteret i den øverste del af vinduet, hvilket giver dig mulighed for nemt at regulere det ved at trække i en snor eller en kæde.
  • Top Down/Bottom Up-funktion: Du kan justere plisségardinerne fra top, bund eller ethvert punkt imellem.
  • SmartCord® funktion: SmartCord® teknologien sikrer en konstant kort snorlængde, uanset gardinets position.
  • LiteRise® teknologi: En sikker og praktisk løsning uden brug af snore eller kæder. Gardinet justeres let ved at trække i håndtaget placeret på den nederste skinne.
  • Elektrisk betjening: Øg komforten med elektriske gardiner, som kan betjenes ved hjælp af en fjernbetjening eller app.

Køb Duette® gardiner  med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig! Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmet og dit budget.

Find de perfekte plisségardiner med Duette i dag