Elektriske gardiner

Skab komfort med intelligente gardiner med motor

Med elektriske gardiner kan du beskytte dit privatliv, øge din sikkerhed og skabe et optimalt indeklima på alle tider af døgnet. Ny teknologi kan på mange måder gøre din hverdag både lettere og mere sikker – og det gælder også i forhold til dine gardiner. Hos Gardinbussen fås størstedelen af vores gardiner med motor.

Gør hverdagen lettere med motorstyring

Automatiske, elektriske gardiner

Rækken af fordele ved at vælge intelligente gardiner med motor er lang. Først og fremmest får du masser af komfort i hverdagen, da du får mulighed for at styre dine gardiner i og udenfor hjemmet. Derudover er det også enormt praktisk at få monteret elektriske gardiner i vinduer, som er svære at nå.

Gardiner med motor er samtidig en børnesikker løsning, da du slipper for løsthængende snore og kæder, som små børn og kæledyr kan vikle sig ind i. Du kan vælge gardiner med integreret motor indenfor de fleste af vores produktkategorier. Det gælder bl.a. vores gardiner med Duette®, plisségardiner, rullegardiner, foldegardiner, Duo Shades og stofgardiner.

Alle vores gardiner bliver skræddersyet efter dine ønsker og krav, og du kan vælge mellem mange forskellige farver og stoftyper.

Styr dine gardiner via din smartphone

Hos Gardinbus.com forhandler vi elektriske gardiner fra de førende producenter på markedet. Du kan derfor være sikker på, at alle vores motoriserede gardiner er gennemtestede og fungerer ubeklageligt. Vores intelligente gardiner er nemme at styre med den medfølgende fjernbetjening eller via en app på din smartphone.

Via appen kan du oprette personlige scenarier samt indstille gardinerne til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter, så huset ser beboet ud. Du kan også lade gardinerne følge solens gang, så du undgår at komme hjem til et overophedet hjem.

Ved at få monteret elektriske gardiner fra Gardinbussen, kan du få tryghed, kontrol og komfort, uanset hvor i verden du er.

Find inspiration på vores blog

Forebyg eventuelle indbrud med elektriske gardiner

Vil du gerne have ro i maven, når du forlader dit hjem i en kortere eller længere periode? Så kan elektriske gardiner være den helt rigtige løsning for dig.

Alle ved, at det handler om at få sit hjem til at se beboet ud, når man er væk fra sit hjem. Det kan gøres ved at indstille lyset til at tænde automatisk, få naboerne til at tømme ens skraldespand eller køre sine gardiner op og ned på bestemte tidspunkter.

Uanset, om du befinder dig i udlandet, sommerhuset eller blot er på arbejde, vil du have kontrol over dine gardiner. Investere du i gardiner med motor, og følger Politiets andre gode råd til at forebygge indbrud, har du den perfekte indbrudssikring.

Gardinbussen står klar til at besøge dig

Vil du gerne se vores udvalg af forskellige gardiner, mærke de forskellige slags stof samt se vores udvalg af farver? Så kan du med fordel bestille et besøg af Gardinbussen! Under et besøg vil vores gardineksperter hjælpe dig fra start til slut og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Bestil et gratis besøg i dag – så kan du ovenikøbet spare op til 30% på dine nye gardiner.

Produktbetjening

Styr gardinerne via fjernbetjening eller din smartphone
Vi forhandler motoriserede gardiner fra de førende producenter på markedet, og gardinerne er nemme at styre med den medfølgende fjernbetjening eller via en app på din smartphone. Det betyder, at du kan lade dine gardiner give dig tryghed, kontrol og komfort, uanset hvor du befinder dig.
Smarte, elektriske gardiner med motor

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Øvrige løsninger