Foldegardiner efter mål

En elegant og hyggelig løsning

Blød rummet op med foldegardiner efter mål

Sanselige, bløde foldegardiner er perfekte, hvis du ønsker at give din indretning et strejf af hygge og romantik. Du kan få vores foldegardiner efter mål i mange forskellige stoftyper, farver og mønstre, så du kan finde præcis den løsning, der passer bedst til din stil.

Vores foldergardiner fås også med mørklægning, som er en stor fordel, hvis gardinet skal hænge i soveværelset. Foldegardinet er også et klassisk køkkengardin – særligt i sommerhuse.

Foldegardiner skaber et hyggeligt rum
Foldergardiner efter mål i flere farver

Lad den gode stemning folde sig ud

Med sit florlette udtryk og runde former er foldegardinet en smuk løsning, der kan tilføre en hyggelig og romantisk stemning til soveværelset, stuen, børneværelset eller ethvert andet rum. Foldegardinet skaber et fuldendt udtryk i din indretning uden at være for markant.

Her hos Gardinbussen kan du få nye gardiner med en god smag i munden, da vi prioriterer vores miljømæssige ansvar. Vi stiller bl.a. krav om, at alle de leverandører, vi samarbejder med, overholder de gældende Europæiske direktiver og standarder omkring miljø og etik.

Bestil gratis gardinbus

Find inspiration til dine foldegardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Fordele ved foldegardiner efter mål

Med et foldegardin kan du skabe lige akkurat den stemning, du ønsker i et rum. Du kan få alt lige fra florlette, transparente foldegardiner til de mere bløde og tunge. Læs mere om alle fordelene ved at vælge et foldegardin. 

5 fordele ved foldegardiner:

  1. Du kan placere foldegardinet, hvor du ønsker.
  2. Du kan vælge et foldegardin med mørklæggende effekt.
  3. Du kan vælge et elektrisk foldegardin, du kan styre med din smartphone.
  4. Foldegardiner kræver minimal rengøring. 
  5. Foldegardiner findes i et bredt udvalg af farver.

Vores gardineksperter sørger for professionel opmåling og montering, så gardinerne kommer til at sidde perfekt i dine vinduer. På den måde får du kvalitetsgardiner, der holder i mange år, når du bestiller et besøg af Gardinbussen.

Køb et foldegardin, som kan det hele

Du har mulighed for at vælge flere forskellige slags betjening til dit nye foldegardin. Du kan vælge den klassiske optræksløsning med snore eller den mere eksklusive kuglekæde – monteret i den side, du ønsker.

Vil du have en motoriseret løsning? Det er intet problem, vi har et stort udvalg af foldegardiner med motor samt andre elektriske gardiner. Foldegardinets fungerer også som et lyddæmpende gardin, da de bløde tekstiler kan også være med til at forbedre akustikken i rummet. Det er en stor fordel, hvis du har mange glatte og hårde overflader i din bolig.

Køb foldegardiner
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov!

Få besøg af gardinbussen og få dine nye foldegardiner