Stofgardiner efter mål

Skab din personlige stil

Stort udvalg af moderne stofgardiner efter mål

Vores stofgardiner efter mål kan både bruges som effektiv solafskærmning, og som et dekorativt indretningselement i hjemmet.

Hos Gardinbussen har vi alt fra lette til tunge stofgardiner, uanset om du er mest til de lette, gennemsigtige gardiner eller foretrækker tunge i tætvævet stof.

Find bl.a. denne type stofgardiner i Gardinbussen: 

  • Hørgardiner
  • Velourgardiner
  • Satingardiner
  • Fløjlsgardiner
  • Stofgardiner i viskose, bomuld og polyester.

Slip fantasien løs, og fuldend dit hjem med et flot stofgardin efter mål.

Lange stofgardiner i blødt materiale
Gennemsigtige og lette stofgardiner

Stofgardiner til solafskærmning og boligindretning

Et stofgardin kan have flere formål, end at forhindre sollys i at trænge ind i boligen. I mange danske hjem er stofgardiner med til at sætte stemningen i rummet, både i kombination med andre gardintyper og alene.

Hvad benytter andre stofgardiner til?

Book gratis gardinbus

Find inspiration til dine stofgardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Elektrisk stofgardin med motoriseret gardinskinne

Er du ofte ude og rejse, eller er du bare særligt glad for smarte løsninger, som gør hverdagen lettere? Hos Gardinbussen kan du vælge at få monteret en elektrisk gardinskinne med motor, som forvandler de almindelige gardiner til elektriske gardiner.

Fordelen ved elektriske stofgardiner:

  • Du kan styre dine gardiner i og udenfor hjemmet.
  • Du kan tidsindstille gardinerne til automatisk styring.
  • Du kan betjene gardinerne via. smartphone og tablet.
  • Du kan nemmere regulere temperaturen i dit hjem om sommeren og vinteren.
  • Du kan forebygge indbrud, da du kan få hjemmet til at se beboet ud, når du ikke er hjemme.

Bedre indeklima med stofgardiner efter mål

Lange, kraftige stofgardiner er indbegrebet af luksus og hygge – og de bidrager ovenikøbet til et bedre indeklima!

Det tunge stof fungerer som en isolerende barriere, som forhindrer kulde i at trænge ind i boligen om vinteren, og sollys at overophede boligen om sommeren. Derudover er tykke stofgardiner også lydabsorberende, hvilket mindsker udefrakommende støj og forbedre akustikken i rummet.

Det er en stor fordel, hvis din bolig har et gipsloft, eller der er store flader med klinker eller andre hårde materialer.

Gulv til loft gardiner får rummet til at virke større

Gardiner fra gulv til loft kan få et rum til at virke større og skabe visuel højde. Det kan give et væsentligt løft til rum med lavt til loftet, da man ved at lede øjet opad skaber en følelse af rummelighed.

Ved at vælge en passende længde og en stil, der komplementerer rummets øvrige indretning, kan gulv-til-loft gardiner skabe en visuel effekt af elegance og rummelighed, der bidrager til den stemning, man ønsker at opnå i hjemmet.

Køb stofgardiner
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov.

Se vores stofgardiner i Gardinbussen