Gardiner til kontoret

Skab det perfekte arbejdsmiljø

Få de optimale arbejdsforhold med nye gardiner

Arbejder du hjemme? Så er det vigtigt, at du ikke bliver generet af uønsket lysindfald og et overophedet kontor.

Dit valg af gardiner til kontoret spiller en afgørende rolle. Gardiner efter mål kan nemlig være med til at skabe et godt arbejdsmiljø, der gør din arbejdsdag lidt mere produktiv.

Gardinbussen har de perfekte gardiner til kontoret, så du kan få de optimale arbejdsforhold derhjemme.

Styr lysindfaldet og temperaturen på kontoret med nye gardiner
Få arbejdsglæde med gode gardiner

Gardiner til kontoret giver energi og arbejdsglæde

Gardiner til kontoret kan skabe et indbydende og stilfuldt udtryk, som gør det mere behageligt at opholde sig på kontoret.

Dagslys er helt sikkert det bedste arbejdslys, da det giver glæde og energi til at kaste dig over dine opgaver – men det kan være en svær balancegang. Når solen skinner, kan sollyset blive reflekteret i computerskærmen, og det kan være yderst generende og trættende for øjnene.

Men behøver du vælge mellem komplet sol eller mørke?

I vores gardinbus finder du et stort udvalg af gardiner, som kan give dig kontrol over lysindfaldet. Lamelgardiner, plisségardiner eller persienner er særligt egnede til dette! 

Bestil gratis gardinbus

Gardiner skaber en behagelig temperatur på kontoret

Du kender det sikkert godt. Du er klart mest effektiv på kontoret, når de fysiske rammer er i orden. Det er derfor vigtigt at sørge for, at dit hjemmekontor har en behagelig temperatur, så der hverken er for varmt eller koldt. 

Vores Duette® gardiner er perfekte til et kontor, som er ekstra udsat for solens varme stråler. De har har nemlig særlige egenskaber, der hjælper med at holde en jævn rumtemperatur. Gardinerne er designet med to lag væv i modsætning til traditionelle plisségardiner, der består af et enkelt lag væv.

Luftlommerne imellem de to lag skaber en isolerende og lyddæmpende effekt, der får gardinerne til at holde en behagelig temperatur om sommeren og holde på varmen om vinteren.

Lyddæmpende og isolerende gardiner til kontoret

Se vores gardiner til kontoret i gardinbussen

Hos Gardinbussen har vi mere end 25 års erfaring indenfor gardinløsninger til danske hjem.

Bestiller du et besøg af gardinbussen, har vi hele sortimentet med, så du både kan se, føle og opleve de mange gardiner til dit kontor.

Se vores gardiner til kontoret ved at booke en gardinbus