Rullegardiner efter mål

Det klassiske og praktiske gardin til alle vinduer

Rullegardiner kombinere funktionalitet og stil

Vores rullegardiner efter mål kan fremstilles i stort set alle farver og nuancer, da vi vil være sikre på, at vi kan ramme alle slags boligindretninger. Er du stor tilhænger af en minimalistisk indretning, hvor hvid, beige og cremefarvet er de primære farver? Uanset, hvad dine præference er, så kan vores gardineksperter rådgive dig, så du kan have glæde af dine nye gardiner i mange år.

Et rullegardin har desuden en fleksibel pasform, der er nem at tilpasse de fleste vinduestyper. Vil du undgå direkte sollys i soveværelset, kontoret eller stuen, kan du også få rullegardiner med mørklægning. Så behøver du ikke at gå på kompromis med funktionalitet og stil.

Rullegardiner efter mål
Duo shades er det perfekte rullegardin

Få kontrol over lyset med Duo Shades

Vores Duo Shades er en opgradering af det klassiske rullegardin. Det består af et dobbelt lag stof med transparente og ikke-transparente striber, der kan reguleres, så striberne ligger forskudt. Det giver en unik mulighed for at skabe balance mellem privatliv og lysindfald i løbet af hele dagen.

Vil du gerne sparer op til 30% på dine nye gardiner? Bestil en gratis gardinbus i dag!

Find inspiration til dine rullegardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Rullegardiner er et sikkert valg

Rullegardiner er en klassiker, som du kan bruge i alle rum i dit hjem. Det enkle og yderst stilrene rullegardin er nemt at betjene, og det passer godt til både smalle og brede vinduer. Rullegardiner er det oplagte gardin til et soveværelse, da du kan skærme af for lyset om aftenen og i de tidlige morgentimer. De er også et hit i stuen, når du ønsker at se tv uden at solens stråler giver genskin på skærmen.

Vores gardinbus tilbyder et stort udvalg af rullegardiner efter mål i forskellige farver, nuancer, mønstre og funktioner.  Du kan derfor være sikker på, at du kan få det perfekte rullegardin, som opfylder alle dine krav og forventninger.

Snoretræk, LiteRise® eller motor? Du bestemmer!

Fælles for alle rullegardiner er, at de er nemme at betjene. Det er uanset, om du ønsker en variant med snoretræk, LiteRise® eller motor. LiteRise® er en børnesikker betjening uden løsthængende snore og kæder, hvor du let kan rulle gardinet op og ned ved at trække i grebet på underskinnen. Samtidig slipper du for generende snore og kæder i vindueskarmen eller på gulvet, som gør dit rullegardin langt mere børnesikkert.

Derudover har du selvfølgelig også mulighed for at vælge at opgradere dit rullegardin til et elektrisk gardin, som du kan styre via. fjernbetjening eller en app på din smartphone. Det giver dig mulighed for at styre dine gardiner nemt og enkelt – selv når du er på farten.

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Nye rullegardiner fra Gardinbussen