Rullegardiner efter mål

Det klassiske og praktiske gardin til alle vinduer

Rullegardiner efter mål er en tidløs klassiker

Rullegardiner efter mål er en klassiker i danske hjem – og det er selvfølgelig ikke uden grund.

Et rullegardin har en fleksibel pasform, som passer til de fleste vinduestyper. Derudover kan gardinet fremstilles i stort set alle farver og nuancer, så du kan få den perfekte gardinfarve.

Hos Gardinbussen kan du købe: 

  • Rullegardiner med mørklægning
  • Rullegardiner med sidelister (LightLock™)
  • Elektriske rullegardiner
  • Duo rullegardiner (med og uden motor)

Uanset, hvad dine præferencer er, vil vores gardineksperter rådgive dig, så du kan have glæde af dine nye gardiner i mange år.

Rullegardiner efter mål
Duo shades er det perfekte rullegardin

Få kontrol over lyset med Duo Shades

Vores Duo Shades, også kaldet dobbelt rullegardiner, er en opgradering af det klassiske rullegardin. Det består af et dobbelt lag stof med transparente og ikke-transparente striber, der kan reguleres, så striberne ligger forskudt.

Denne type gardin giver dig en mulighed for at skabe den perfekte balance mellem privatliv og lysindfald i løbet af dagen.

Duo rullegardinerne kan betjenes med almindelig kædetræk – eller du kan vælge at opgradere til en elektrisk gardinløsning.

Bestil gratis gardinbus

Find inspiration til dine rullegardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Fordele ved rullegardiner efter mål

  1. Passer til alle rum: Vores rullegardiner efter mål egner sig til alle rum i boligen. Uanset, om du skal have et nyt køkkengardin, børnegardin eller et gardin til soveværelset.
  2. Velegnede til de fleste vinduestyper: Et rullegardin fra Gardinbussen passer til de fleste vinduestyper. Så søger du et gardin til store vinduer, små vinduer eller et gardin til en dør med vindue, så er rullegardiner efter mål et godt valg.
  3. Fås med praktiske egenskaber: Vores rullegardiner fås med flere praktiske egenskaber, bl.a. som mørklægningsgardin og elektrisk gardin med betjening via. smartphone og tablet.
  4. Fås med LightLock™: Denne type rullegardiner er udstyret med sidelister som forhindrer udefrakommende lys at trænge gennem siderne på dine vinduer. LightLock™ er den ultimative løsning indenfor mørklægning.
  5. Stort udvalg af farver: Vi fremstiller dine nye rullegardiner efter dine specifikke mål, og du kan vælge mellem et stort udvalg af farver og nuancer.

Snoretræk, LiteRise® eller motor? Du bestemmer!

Fælles for alle rullegardiner er, at de er nemme at betjene. Det er uanset, om du ønsker en variant med snoretræk, LiteRise® eller motor.

LiteRise® er en børnesikker løsning uden løsthængende snore og kæder, hvor du let kan rulle gardinet op og ned ved at trække i grebet på underskinnen. Der er også en god idé at monterer denne sikkerhedsanordning, hvis du har kæledyr som vil have mulighed for at vikle sig ind i snorene eller kæderne.

Du kan også vælge at opgradere dit rullegardin til et elektrisk gardin! Så kan du betjene dine gardiner nemt og enkelt via. en app på din smartphone/tablet eller med en fjernbetjening. Uanset, om du befinder dig i eller udenfor hjemmet. 

 

Køb rullegardiner
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Køb nye rullegardiner fra Gardinbussen