Om Gardinbus.com

Gardinbussen gør det nemt for dig

Hos Gardinbus.com sætter vi en ære i at skabe smukke gardinløsninger. Vi har gennem de seneste 25 år skabt stemning og personlig stil i mange private hjem, og vores dygtige gardineksperter står klar til at hjælpe dig med at finde præcis den løsning, du drømmer om.

Kort om Gardinbus.com

Gardinbus.com har eksisteret i mere end 25 år! Siden 2021 har vi være en del af Deco Group A/S, som er en af Skandinaviens største leverandører af gardiner til private hjem. I Danmark er vi mere end 150 medarbejdere, som alle brænder for én ting: At give dig den bedste gardinløsning til dit hjem.

Vores hovedkontor ligger i Randers, og vi har desuden en sjællandsk afdeling i Greve samt kontorer i Sverige, Norge og Finland.

Deco Group A/S er samtidig en del af Hunter Douglas, som er verdens største udbyder af solafskærmning og gardinløsninger. Det giver os adgang til masser af viden og synergieffekt, som er med til at gøre Gardinbus.com mere effektiv og rentabel – og give dig garanti for kvalitet og sikker levering.

Bliv inspireret af vores gardineksperter

Vores produkter bliver alle fremstillet efter nøjagtige mål, og vi sætter en ære i det gode håndværk. Det betyder, at vores gardiner er skabt til at holde i mange år. Vi tilbyder et bredt udvalg af gardiner og udvendig solafskærmning til både private, professionelle og offentlige rum.

Vores vigtigste opgave er at rådgive inden for de mange forskellige gardinløsninger, så du får præcis de gardiner, du drømmer om. Derfor uddanner vi vores dygtige gardineksperter på vores eget uddannelsesakademi, så de er klædt på til at rådgive og inspirere bedst muligt.

Få besøg af gardinbussen

Det kan være svært at forestille sig, hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Derfor kan du bestille et gratis besøg af vores gardinbus, så du kan se, føle og opleve de mange forskellige muligheder hjemme hos dig selv. 

Uanset, om du er mest til rullegardiner, plisségardiner, stofgardiner eller persienner, kan du finde det du søger, og mere til,  i Gardinbussen. Og med ro i maven kan du vælge de farver og materialer, der passer bedst til resten af din bolig.

Vi gør det nemt for dig

Når du har taget den endelige beslutning, sørger vi selvfølgelig også for professionel montering. Vores gardinbusser kører i hele landet, og vi bruger udelukkende vores egne erfarne montører – og de går ikke, før alt sidder lige i skabet.

Bestil et uforpligtende besøg i dag!