Om Gardinbus.com

Gardinbussen gør det nemt for dig

Hos Gardinbus.com sætter vi en ære i at skabe smukke gardinløsninger. Vi har gennem de seneste 25 år skabt stemning og personlig stil i mange private hjem, og vores dygtige gardineksperter står klar til at hjælpe dig med at finde præcis den løsning, du drømmer om.

Historien bag Gardinbussen

Gardinbus.com har eksisteret i mere end 25 år! Siden 2021 har vi være en del af Deco Group A/S, som er en af Skandinaviens største leverandører af gardiner til private hjem. I Danmark er vi mere end 150 medarbejdere, som alle brænder for én ting: At give dig den bedste gardinløsning til dit hjem.

Vores hovedkontor ligger i Randers, og vi har desuden en sjællandsk afdeling i Greve samt kontorer i Sverige, Norge og Finland.

Deco Group A/S er samtidig en del af Hunter Douglas, som er verdens største udbyder af solafskærmning og gardinløsninger. Det giver os adgang til masser af viden og synergieffekt, som er med til at gøre Gardinbus.com mere effektiv og rentabel – og give dig garanti for kvalitet og sikker levering.

Rådgivning og køb af gardiner i eget hjem
Lad børnene lege trygt på børneværelset med sikre gardiner

Bliv inspireret af vores gardineksperter

Vores produkter bliver alle fremstillet efter nøjagtige mål, og vi sætter en ære i det gode håndværk. Det betyder, at vores gardiner er skabt til at holde i mange år. Vi tilbyder et bredt udvalg af gardiner og udvendig solafskærmning til både private, professionelle og offentlige rum.

Vores vigtigste opgave er at rådgive inden for de mange forskellige gardinløsninger, så du får præcis de gardiner, du drømmer om. Derfor uddanner vi vores dygtige gardineksperter på vores eget uddannelsesakademi, så de er klædt på til at rådgive og inspirere bedst muligt.

Bestil gratis gardinbus

Vores gardiner efter mål

Hos Gardinbussen finder du et stort udvalg af gardiner efter mål, der kan opfylde alle krav og behov.

Populære gardiner i gardinbussen:

Stort udvalg af gardiner efter mål
Udvendig solafskærmning fra markisebussen

Vores udvendige solafskærmning

Hos Gardinbus.com er vi eksperter indenfor solafskærmning – også til den udvendige del af boligen. Vi har et stort udvalg af funktionelle markiser til terrassen, altanmarkiser, pergoaler samt udvendige screens til dine vinduer.

Udforsk vores udvendige solafskærmning:

Vores markisebus står klar til at besøge dig, når det passer dig bedst. Du kan se vores ledige tider i vores online bookingformular.

Bestil gratis markisebus

Bestil en gardinbus eller markisebus i dag

Bestil et uforpligtende besøg af vores gardinbus eller markisebus i dag – så finder vi det perfekte solafskærmning til din bolig.

Se vores ledige tider i vores online bookingformular.

Bestil en gratis gardinbus