Handelsbetingelser

Hjemmesiden, gardinbus.com, er udarbejdet i samarbejde med Deco Group A/S, CVR-nr. 69974015, Bronzevej 8, 8940 Randers SV, som er ansvarlig for hjemmesiden.

Når du handler på gardinbus.com indgår du juridisk aftalen med gardinbus.com, CVR-nr. 69974015, Agenavej 35, 2670 Greve (herefter benævnt “gardinbus.com”).

Betingelserne finder anvendelse på alle aftaler mellem kunden og gardinbus.com

1: Bestilling, priser og sprog

Du kan bestille vores varer via vores Gardinbusser. Hvis du har forespørgsler til varer som ikke er på siden, vil vores salgspersonale i Gardin- og Markisebusserne hjælpe og guide dig i købsprocessen.

2: Sådan handler du på gardinbus.com

Salgsprocessen er som følger:

• Busbesøg, afgivelse af uforpligtende tilbud på baggrund af produkt valg og opmåling
– Der kan tilkøbes montage
– Du kan selv stå for montage

3: Betaling

På hjemmesiden kan der betales med:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa/Dankort
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Maestro
 • JCB
 • MobilePay

Der opkræves ikke gebyr for betalingskort på hjemmesiden.

Når du lægger en ordre på www.gardinbus.com er der tale om specialproducerede varer. Derfor hæves pengene på din konto med det samme. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du er som kunde ved gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
gardinbus.com har leverandørgaranti på alle ordre. Leverandørgaranti betyder at skulle gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre, forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.

4: Fragt

Hvis gardinerne er mindre end 1,85 m i bredden sker fragten til en GLS pakkeshop, hvilket er gratis.

Du kan også vælge levering til butik uanset bredden på gardinet, levering til butik er gratis.

Ønskes levering til døren er prisen kr. 49,-.

Er gardinerne større end 1,85 m i bredden gælder følgende priser:

 • 1,85 – 2,5 m. = kr. 129,-
 • 2,5 – 4,0 m. = kr. 149,-
 • 4,1 – 5,0 m. = kr. 199,-
 • 5,1 – 6,0 m. = kr. 249,-
 • 6,1 – 7,0 m. = kr. 299,-

5: Levering

Levering sker med GLS eller Danske Fragtmænd. Er en vare forsinket, vil du få besked via e-mail eller telefon. Forsinkelse, der skyldes kundens forhold, f.eks. angivelse af en forkert leveringsadresse eller en omstændighed, som kunden bærer risikoen for, eller force majeure, kan ikke påberåbes af kunden.

OBS: Leveringstiden er normalt 20 hverdage. Har du bestilt montage, er leveringstiden pt 5-6 arbejdsuger.

Vi leverer til hele Danmark, inkl. Bornholm. Øvrige ikke-brofaste øer leverer vi ikke til. Du vil modtage en mail med Track & Trace-link, når gardinerne afsendes.

Har du bestilt gardiner med montering, vil du så snart vare er afsendt fra systuen modtage selvbook link på mail, så du i ro og mag kan finde en tid, der passer dig.

Børn og unge (personer under 18 år)

Aftaler på hjemmesiden kan alene indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.

6: Fortrydelsesret

De varer, du køber på hjemmesiden, er specialproducerede varer. Det betyder, at varen produceres efter dine ønsker. Der er derfor IKKE nogen fortrydelsesret. Hvis du mod forventning har fortrudt dit køb, kan vi desværre ikke give dig pengene retur, da produktet allerede er sat i produktion dagen efter bestilling.

7: Reklamationsret

Når du handler på www.gardinbus.com finder købelovens regler om reklamation anvendelse.

Du har selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Hvilket betyder, at er den købte vare mod forventning behæftet med mangler, er du, afhængig af den konkrete situation, berettiget til at få varen repareret (afhjælpning af mangler), ombyttet (omlevering), få et passende afslag i købesummen, eller, hvis manglen ikke er uvæsentlig, hæve købet. Dette er selvfølgelig betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du henvende dig på support@gardinbus.com eller kontakte support på telefonnummer 31411222.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

NB: Gardiner produceret efter dine mål har en produktionsmargin på +/- 4mm.

8: Klageadgang

Ønsker du, efter først at have været i dialog med os, at klage over udfaldet af din reklamation, kan du rette henvendelse til:

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klage indgives her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse support@gardinbus.com

9: Fragtskader

Modtages en pakke, hvor emballagen er synligt beskadiget, bukket, hullet eller trykket opfordres denne til at modtages med forbehold eller nægtes modtagelse. Venligst informer os med det samme i tilfælde af synlige fragtskader på support@gardinbus.com – gerne med billeder som dokumentation. Ordren sættes derefter på ny i produktion, og der må forventes en leveringstid på ca. 14 dage.

Ved ikke synlige fragtskader, altså hvor indholdet er skadet, skal dette meddeles til på support@gardinbus.com inden for 7 dage. Overholdes dette ikke, frafalder reklamationsretten.

10: Persondatapolitik

Logstatistik

Logstatistik bruges på gardinbus.com og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

På gardinbus.com anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en online aftale med staging.decogroupshop.klean.dk må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Deco Group A/S, der er databehandler.

Den dataansvarlige er: gardinbus.com, Agenavej 35, 2670 Greve.

Personoplysningerne opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 • Kun ansatte ved gardinbus.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
 • Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
 • Oplysninger afgivet til www.gardinbus.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.gardinbus.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Har du spørgsmål til dette, kan du rette henvendelse til på support@gardinbus.com

Du kan også klage over behandlingen af dine oplysninger til Datatilsynet.

11: Forbehold for priser, ordrebekræftelse og farvegengivelse

Der tages forbehold for udgåede varer, tastefejl, prisfejl og -ændringer, ligesom vi forbeholder os ret til at annullere ordrer, vi ikke kan ekspedere grundet disse vilkår. Mailen, der modtages efter at en ordre er gennemført er således alene en kopi af indkøbskurven, og ikke gardinbus.com’s accept på, at handlen gennemføres.

Ligeledes tager vi forbehold for mulige afvigelser hvad angår dessinfarver gengivet på hjemmesiden. Vi forsøger udelukkende at publicere naturtro billeder, men billedfarverne kan variere fra skærm til skærm.

Kontakt Support

Mail: support@gardinbus.com
Telefon: 31411222