Skip to content
Inspiration
og sparring
– hjemme hos dig!

Gardiner

Spar op til 30%

Få gratis besøg af Gardinbus.com – opmåling og tilbud på gardiner er gratis og uforpligtende – vores gardinbusser kører i hele Danmark (brofaste øer).

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Se gardiner i dine egne omgivelser

Når Gardinbus.com kommer forbi dig med professionel rådgivning, har vi hele vores sortiment med, og det gælder hvad enten du befinder dig i Skagen eller Sønderborg, på Frederiksberg eller Falster – for Gardinbus.com kører på kundebesøg i hele landet. Det gør vi, fordi vi mener, det er vigtigt, at se gardinerne i de omgivelser, hvor de efterfølgende skal hænge, ligesom det er rart at kunne give sig tid til at mærke kvaliteten og materialerne for efterfølgende at beslutte sig i ro og mag i sin egen stue.

Ydermere taler vi om tilbehør som gardinstænger og listefarver, så du ender med en komplet skræddersyet løsning, der passer perfekt i dit hjem.

Spar med

Fair

Pris

Garanti

Hvad er Fair Pris Garanti?

Vi besøger dig helt gratis, så du kun skal tænke på at blive inspireret i dit valg af gardiner. Vores Fair Pris Garanti sikre dig at vores tilbud er enkelt og overskueligt.

20% rabat på 2-4 stk. gardiner
25% rabat på 5-7 stk. gardiner
30% rabat på + 8 stk. gardiner
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

Fair priser – gør dit køb mere overskueligt!

Gardinbus.com forhandler KIRSCH®

og SUNWAY®

KIRSCH®

Kirsch® historien går helt tilbage til 1907. I Kirsch® sortimentet finder du alt der kunne tænkes til din personlige indretning i vinduet i form af rullegardiner, plisségardiner, liftgardiner, lamelgardiner, persienner, bløde gardiner og gardinstænger. Vores sortiment er både inspirerende, dybt og bredt, hvilket giver dig muligheden for vælge fra en bred vifte af modeller, farver og størrelser.

SUNWAY®

SUNWAY® er kendt for sine unikke og innovative produkter, og er også ofte på forkant med den tekniske udvikling. For eksempel var SUNWAY® den første til at introducere det børnesikre SmartCord® gardin.

SUNWAY®-kollektionerne er sammensat med omhu. Produkter af høj kvalitet, et up-to-date farvebillede, anvendelse af high-end materialer, specielle designs og designteknologi, disse kan findes i alle SUNWAY® kollektioner.

Bestil Gardinbussen

Vores gardinbus kommer hjem til dig

Gratis opmåling til gardiner

Vi sørger for præcis og gratis opmåling

Fair Prismatch Garanti

Du får tilbud med vores Fair Prismatch Garanti

Del betaling op rentefrit

Del evt. betaling op med rentefri finansiering

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.