Gardiner efter mål

Spar op til 30% på flotte, funktionelle gardiner

Gardiner kan meget mere end at regulere dagslyset. Med den rette gardiner efter mål kan du både tilføre stil og stemning til dit hjem, forhindre overophedning og forbedre indeklimaet.

Book en gardinbus, find den rette gardinløsning og spar op til 30% på nye gardiner.

Vores gardiner efter mål

Gardinbussens gardiner efter mål

Hos Gardinbussen vælger vi kun de fineste materialer, der sikrer holdbarhed og elegance. Fra klassisk til moderne, fra minimalistisk til ekstravagant, vores sortiment af gardiner efter mål er omhyggeligt udvalgt til at matche enhver smag.

Vores gardintyper

Gardiner med Duette® til soveværelset
Lamelgardiner efter mål til enhver indretning

Gardiner med særlige egenskaber

Er du ekstra glad for smarte gardinløsninger? Så bliver du glad for at høre, at der er lidt forskelligt at vælge i mellem i vores gardinbus.

I Gardinbussen finder du bl.a. highttech elektriske gardiner, praktiske lyddæmpende gardiner, isolerende gardiner og effektive mørklægningsgardiner.

Uanset hvilke krav du har til et nyt gardin, kan du med sikkerhed finde det hos os. Under et besøg vil vores gardineksperter rådgive dig, så du kan tage et velovervejet valg.

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.