Skip to content

Inspiration
og sparring
– hjemme hos dig!

Gardiner

Spar op til 30% på dine nye gardiner

Få gratis besøg af Gardinbus.com – opmåling og tilbud på gardiner er gratis og uforpligtende – vores gardinbusser kører i hele Danmark (brofaste øer).

Persienner
Persienner er en enkel og tidløs gardinløsning, når du vil skærme af indkig udefra. 

Se persienner her >>

Rullegardiner
Et rullegardin er en fleksibel og stilren gardinløsning. Perfekt til mørklægning.

Se rullegardiner her >>

Plisségardiner
Et plisségardin er et yderst fleksibelt gardin med et stilrent og moderne udtryk. 

Se plisségardiner her >>

Lamelgardiner
De elegante lamelgardiner er perfekte i store vinduespartier.

Se lamelgardiner her >>

Der findes perfekte løsninger til alle rum

Stofgardiner
Lange stofgardiner giver en eksklusiv stemning og en blød og varm stil. 

Se stofgardiner her >>

Foldegardiner
Foldegardiner passer til alle hjemmets rum, og tilfører et personligt præg til rummet.

Se foldegardiner her >>

Duo Rollers
Duo Rollers giver et utrolig flot lysindfald og skærmer samtidig af for indblik.

Se duo rollers her >>

Motor / El gardiner
Med Power-Move gardiner kan du skabe den perfekte stemning.

Se el gardiner her >>

Indret boligen
med nye gardiner

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Se gardiner i dine egne omgivelser

Når Gardinbus.com kommer forbi dig med professionel rådgivning, har vi hele vores sortiment med, og det gælder hvad enten du befinder dig i Skagen eller Sønderborg, på Frederiksberg eller Falster – for Gardinbus.com kører på kundebesøg i hele landet. Det gør vi, fordi vi mener, det er vigtigt, at se gardinerne i de omgivelser, hvor de efterfølgende skal hænge, ligesom det er rart at kunne give sig tid til at mærke kvaliteten og materialerne for efterfølgende at beslutte sig i ro og mag i sin egen stue.

Ydermere taler vi om tilbehør som gardinstænger og listefarver, så du ender med en komplet skræddersyet løsning, der passer perfekt i dit hjem.

Spar med

Fair

Pris

Garanti

Hvad er Fair Pris Garanti?

Vi besøger dig helt gratis, så du kun skal tænke på at blive inspireret i dit valg af gardiner. Vores Fair Pris Garanti sikrer dig, at vores tilbud er enkelt og overskueligt.

20% rabat på 2-4 stk. gardiner
25% rabat på 5-7 stk. gardiner
30% rabat på + 8 stk. gardiner
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor, vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

Fair priser – gør dit køb mere overskueligt!

Gardinbus.com forhandler KIRSCH®

og SUNWAY®

KIRSCH®

Kirsch® historien går helt tilbage til 1907. I Kirsch® sortimentet finder du alt der kunne tænkes til din personlige indretning i vinduet i form af rullegardiner, plisségardiner, liftgardiner, lamelgardiner, persienner, bløde gardiner og gardinstænger. Vores sortiment er både inspirerende, dybt og bredt, hvilket giver dig muligheden for vælge fra en bred vifte af modeller, farver og størrelser.

Læs mere om Kirsch her

SUNWAY®

SUNWAY® er kendt for sine unikke og innovative produkter, og er også ofte på forkant med den tekniske udvikling. For eksempel var SUNWAY® den første til at introducere det børnesikre SmartCord® gardin.

SUNWAY®-kollektionerne er sammensat med omhu. Produkter af høj kvalitet, et up-to-date farvebillede, anvendelse af high-end materialer, specielle designs og designteknologi, disse kan findes i alle SUNWAY® kollektioner.

Læs mere om Sunway her

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Bestil Gardinbussen

Vores gardinbus kommer hjem til dig

Gratis opmåling til gardiner

Vi sørger for præcis og gratis opmåling

Fair Prismatch Garanti

Du får tilbud med vores Fair Prismatch Garanti

Del betaling op rentefrit

Del evt. betalingen op med rentefri finansiering

Gardiner skaber stemning til liv og rum

Trendy gardiner er blevet en stor del af vores boligindretning, der kan gøre hjemmet både hyggeligt og elegant. Det kan derfor være en fordel at overveje rummets indretning og lysindfald, inden du vælger gardintype.

I en større stue kan lange gardiner i mørke farver være et elegant valg, fordi de kan få rummet til at virke mindre og bidrage til en intim atmosfære. Hvis du har en mindre stue, kan det anbefales at vælge hvid eller lyse nuancer eller et tyndt og let materiale, så de ikke kommer til at virke tunge. Hvis du ønsker at skærme af for indblik udefra, uden at lukke lyset ude, er tynde eller lyse gardiner desuden et fremragende valg.

I soveværelset eller børneværelset ønsker de fleste at lukke lyset ude, når man skal sove, så her er gardiner med mørklægning et oplagt valg.

Slip for besværet og få besøg af gardinbussen

Har du vinduer i speciel bredde eller højde? Find den helt rigtige løsning og få professionel vejledning af vores konsulent fra Gardinbussen. Vores gardinbusser medbringer hele kollektionen af gardiner og kan vejlede og give gode råd. Konsulenten måler dine vinduer op, så du er garanteret korrekte mål ved bestilling.

Bestil gardinbussen gratis her.