Gardiner efter mål

- med op til 30% rabat

Få gratis besøg af Gardinbus – opmåling og tilbud på gardiner er gratis og uforpligtende – vores gardinbusser kører i hele Danmark (brofaste øer).

 

Book gardinbussen i dag! >>

Gardinbus.com er Kirsch forhandler. Kirschs historie går helt tilbage til 1907. I Kirsch sortimentet finder du alt der kunne tænkes til din personlige indretning i vinduet i form af rullegardiner, plisségardiner, liftgardiner, lamelgardiner, persienner, bløde gardiner og gardinstænger. Vores sortiment er både inspirerende, dybt og bredt, hvilket giver dig muligheden for vælge fra en bred vifte af modeller, farver og størrelser.

Se gardiner i dine egne omgivelser
Når Gardinbus.com kommer forbi dig med professionel rådgivning, har vi hele vores sortiment med, og det gælder hvad enten du befinder dig i Skagen eller Sønderborg, på Frederiksberg eller Falster – for Gardinbus.com tager på kundebesøg i hele landet. Det gør vi, fordi vi mener, det er vigtigt, at se gardinerne i de omgivelser, hvor de efterfølgende skal hænge, ligesom det er rart at kunne give sig tid til at mærke kvaliteten og materialerne for efterfølgende at beslutte sig i ro og mag i sin egen stue.

Ydermere taler vi om tilbehør som gardinstænger og listefarver, så du ender med en komplet skræddersyet løsning, der passer perfekt i dit hjem.

Gardinbus.com identitets streg

Fair priser med prismatch garanti

Bestil et besøg af vores Gardinbus allerede i dag, og vi giver dig helt op til 30% rabat på alle vores gardiner ud fra vejl. Kirsch priser.

Book gardinbussen

Book Gardinbussen og

få op til 30% rabat 

opmåling og tilbud er gratis og uforpligtende