Gardiner

Gardiner efter mål med hele 30% rabat

Få gratis besøg af Gardinbus – opmåling og tilbud på gardiner er gratis og uforpligtende – vores gardinbusser kører i hele Danmark

Gardinbus.com er Kirsch forhandler. Kirschs historie går helt tilbage til 1907. I Kirsch sortimentet finder du alt der kunne tænkes til din personlige indretning i vinduet i form af rullegardiner, plisségardiner, liftgardiner, lamelgardiner, persienner, bløde gardiner og gardinstænger. Vores sortiment er både inspirerende, dybt og bredt, hvilket giver dig muligheden for vælge fra en bred vifte af modeller, farver og størrelser.

Gardiner med 30% rabatBestil et besøg af Gardinbus.com allerede i dag, og vi giver dig 30% rabat på alle vores gardiner efter mål, mens vi forærer dig selve rådgivningen, opmålingen og tilbuddet kvit og frit. Alt du behøver at gøre, er at udfylde skemaet her på siden, hvorefter vi kontakter dig og finder en dag, hvor en af vores professionelle fagmænd kommer på besøg for at vise alle vores flotte designs.

Hos Gardinbus.com mener vi, at det indimellem er vigtigt at forkæle sig selv med lækkert interiør – og fine, funktionelle gardiner hører bestemt til i den kategori. Men nutidens gardiner kan mere og andet end at være fine og pynte i dit hjem – de kan afskærme solen og dermed beskytte dine gulve og møbler, ligesom nysgerrige blikke kan lukkes ude, og så kan f.eks. rullegardiner med mørklægning hjælpe hele familien og særligt de yngste til at sove længe, mens gardinerne holder morgenes spæde solstråler ude fra soveværelserne.

Se gardiner i dine egne omgivelser

Når Gardinbus.com kommer forbi dig med professionel rådgivning, har vi hele vores sortiment med, og det gælder hvad enten du befinder dig i Skagen eller Sønderborg, på Frederiksberg eller Falster – for Gardinbus.com tager på kundebesøg i hele landet. Det gør vi, fordi vi mener, det er vigtigt, at se gardinerne i de omgivelser, hvor de efterfølgende skal hænge, ligesom det er rart at kunne give sig tid til at mærke kvaliteten og materialerne for efterfølgende at beslutte sig i ro og mag i sin egen stue.
Ydermere taler vi om tilbehør som gardinstænger, motorstyring og listefarver, så du ender med en komplet skræddersyet løsning, der passer perfekt i dit hjem.

Når vores systue er færdig med din vare, kommer Gardinbus.com efter aftale tilbage og monterer dine gardiner professionelt og perfekt, således at du bare skal læne dig tilbage og nyde dine nye gardiner.

rentefri finansiering3
gardinbus logo
SeekClipart

Bestil gardinbussen nu

* Påkrævet felt

Corona forholdsregler
Er du i tvivl, om det er en god idé at booke et besøg af en gardinkonsulent lige for tiden, eller få besøg af en montør, så kan du være ganske rolig. Både vores samarbejdspartnere og os overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om Corona-forholdsreglerne her.

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.