Isolerende gardiner

Hold kulden ude af din bolig

Få et godt indeklima og spar på energien med isolerende gardiner

Vinterhalvåret byder ofte på stigende varmepriser. Men vidste du, at du med vores varmeisolerende gardiner kan halvere varmetabet fra dine vinduer i årets kolde måneder?

Ved at holde varmen inde om vinteren og begrænse varmeindtrængning om sommeren, mindsker gardinerne behovet for opvarmning og køling i rummet.

Dette medvirker til at reducere CO2-udledningen, og er derfor også en mere bæredygtig løsning. De isolerende gardiner skaber et behageligt indeklima året rundt, og tillader samtidig at udnytte den naturlige belysning i rummet.

Isolerende gardiner i tykt materialle
Isolerende gardiner bliver din bedste ven

Fordele ved et isolerende gardin

Unikke design og termiske materialer forhindrer varme og kulde i at trænge igennem stoffet, hvilket bidrager til energibesparelser. De findes i forskellige gardintyper, farver og mønstre.

Fordele ved isolerende gardiner: 

  • Med varmeisolerende gardiner opnår du lavere varme- og køleudgifter, og dermed et lavere energiforbrug.
  • Varmeisolerende gardiner hjælper med at opretholde en mere konstant temperatur ved at blokere temperaturændringer og træk.
  • Isolerende gardiner er også gode, når du ønsker en støjreducering, da de er lydabsorberende og minimerer støj udefra.
Bestil gratis gardinbus

Find inspiration til dine isolerende gardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Hvilke slags gardiner er isolerende?

Gardiner vil generelt gøre en positiv forskel for dit energiforbrug, men der findes gardintyper, som har ekstra effektive isolerende egenskaber. I vores gardinbus finder du bl.a. følgende isolerende gardintyper.

  • Duette® plisségardiner består af to lag stof, der samles som små (bi)kuber, som skaber en isolerende effekt. Det betyder, at gardinet om vinteren holder på varmen, mens de om sommeren holder varmen ude.
  • Stofgardiner findes der kraftigere varianter af væv, der isolerer bedre end tyndere væv. Tættere og kraftigere materialer, såsom uld, velour og mørklæggende væv, er særligt effektive i denne sammenhæng. En anden vej at gå for at maksimere energibesparelsen er et dobbelt gardinlag. Du kan f.eks. vælge et rullegardin eller et plisségardin som basislag og supplere med stofgardiner som det ydre lag.
  • Til store vinduespartier, anbefaler vi udvendige screens, der fungerer som et udendørs rullegardin. Screens skærmer for solen, men sikrer stadig at du beholder din udsigt.

Byd teknologien velkommen med motoriserede gardiner

Drømmer du om at kunne reducere din varmeregning i hjemmet, selv når du ikke er hjemme? Så byd vores motoriserede gardiner velkommen!

Ved hjælp af fjernbetjening eller en app på din smartphone kan du med få klik let og præcist regulere gardinernes position. Via en wi-fi hub og app kan du også tidsindstille de motoriserede gardiner til automatisk at justere sig efter lyset. Derved kan du få mest muligt naturligt lys i løbet af dagen, og du minimerer samtidig dit varmetab.

 

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Isolerende gardiner  findes i vores gardinbus