Gardiner til store vinduer

Solafskærmning til store vinduespartier

Hvilken gardintype passer til store vinduer?

Når det kommer til valget af gardiner til store vinduer, afhænger det primært af dine egne præferencer og behov i forhold til indretning og funktion. Nogle af vores mest eftertragtede gardinløsninger til store vinduer inkluderer både klassiske plisségardiner, Duette® gardiner og selvfølgelig de lange, elegante stofgardiner.

For maksimal fleksibilitet og kontrol over lysindfaldet kan du også vælge at kombinere to gardintyper, såsom plisségardinet og det lange stofgardin.

Køb nye gardiner til store vinduer
Plisségardiner til store vinduer

Mærk forskellen med isolerende gardiner til store vinduer

Store vinduer bringer det dejlige, naturlige lys ind i rummet, men kan samtidig skabe udfordringer med temperaturudsving og energitab. Derfor kan det være en god idé at investere i isolerende gardiner til dine store vinduer!

Her er vores populære Duette® plisségardin i dobbeltvæv et fremragende valg, da det forener et stilfuldt design med effektiv isolering – og dermed et reduceret energiforbrug. Duette plisségardinet er nemlig designet til at minimere varmetab om vinteren og holde varmen ude om sommeren.

Læs mere om, hvordan du kan spare på din varmeregning med gardiner.

Bestil gratis gardinbus

Find inspiration inden dit besøg

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

5 tips til valg af gardiner til store vinduer

  1. Overvej gardinets formål: Tænk over, hvilken funktion gardinet skal have. Skal det blot skærme for solen, eller drømmer du om et gardin, der enten isolerer eller mørklægger rummet?
  2. Stil og design: Vælg gardiner til dine store vinduer, der komplementerer din indretningsstil og afspejler din personlige smag.
  3. Overvej vedligeholdelse: Tænk på, hvor meget tid du vil bruge på at vedligeholde dine gardiner. Vælg eksempelvis det lange stofgardin i velour, hvis du vil have et gardin, som er enkelt at vedligeholde
  4. Rådgivning: Få rådgivning fra vores gardineksperter eller kundeservice, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilket gardin du har behov for.
  5. Lad os tage målene: Nøjagtige målinger er afgørende for at sikre, at dine skræddersyede gardiner passer perfekt til dine store vinduer. Så lad vores gardinbus komme forbi og tage de korrekte mål for dig!

Skal dine gardiner have motor?

Gardiner med motor er et ideelt valg til store vinduer, der er vanskelige at nå. Man kan styre alle vores motoriserede gardiner, både i og udenfor hjemmet, med et enkelt klik på den tilhørende fjernbetjening eller via en app på din smartphone. Gardiner med motor er også det perfekte valg for dig, der ønsker tryghed, kontrol og komfort uanset hvor du befinder dig.

Mangler du gardiner til en anden vinduestype? Hos Gardinbussen finder du også gardiner til ovenlysvinduer og skråvinduer!

Bestil et gratis besøg af vores gardinbus

Er du usikker på, hvilket gardin der passer bedst til dine behov og indretning? Book nemt og hurtigt et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter kommer hjem til dig med vores store sortiment, og guider dig i at træffe den bedste beslutning.

Bestil en gardinbus og køb gardiner til store vinduer