Bestil Gardinbus

Få 30% rabat og gratis besøg af Gardinbus

– opmåling og tilbud er gratis og uforpligtende

Vi ved at gardinverdenen kan være en jungle. Men der findes hjælp af få!
Hos Gardinbus.com forhandler vi Kirsch sortimentet. Her finder du alt der kunne tænkes til din personlige indretning i vinduet i form af rullegardiner, plisségardiner, foldegardiner, lamelgardiner, persienner, stofgardiner og gardinstænger. Vores sortiment er både inspirerende, dybt og bredt, hvilket giver dig muligheden for vælge fra en bred vifte af modeller, farver og størrelser.

CARL FAB 918Bestil et besøg af vores Gardinbus allerede i dag, og vi giver dig 30% rabat på alle vores gardiner efter mål ud fra vejl. Kirsch priser, mens vi forærer dig selve rådgivningen, opmålingen og tilbuddet kvit og frit. Alt du behøver at gøre, er at udfylde skemaet her på siden, hvorefter vi kontakter dig og finder en dag, hvor en af vores professionelle fagmænd kommer på besøg for at vise alle vores flotte designs.

Vores Gardinbus kører i hele landet – også til dig

Når vores Gardinbus kommer forbi dig med professionel rådgivning, har vi hele vores sortiment med, og det gælder uanset hvor du befinder dig – for vores Gardinbus tager på kundebesøg i hele landet. Det gør vi, fordi vi mener, det er vigtigt, at se gardinerne i de omgivelser, hvor de efterfølgende skal hænge, ligesom det er rart at kunne give sig tid til at mærke kvaliteten og materialerne for efterfølgende at beslutte sig i ro og mag i sin egen stue.

rentefri finansiering3
gardinbus logo

Corona forholdsregler
Er du i tvivl, om det er en god idé at booke et besøg af en gardinkonsulent lige for tiden, eller få besøg af en montør, så kan du være ganske rolig. Både vores samarbejdspartnere og os overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om Corona-forholdsreglerne her.

SeekClipart

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.