Udvendig solafskærmning

Markiser, pergola og screens

Udvendig solafskærmning kan skabe et personligt uderum, udvide hjemmets areal og give bedre indeklima året rundt. Markiser beskytter terrassen og tilstødende rum mod sol og varme, en pergolamarkise giver skygge på større områder mens screens filtrerer solens varme og lys uden at begrænse udsigten indefra og ud. 

Udvendig solafskærmning til din bolig eller virksomhed

Udvendig solafskærmning skaber skygge, reducerer varmeindtrængning og blænding samtidig med at det lader naturligt lys komme ind. Der findes forskellige typer udvendig solafskærmning – herunder markiser, pergolamarkiser og screens. Alle løsninger skaber behagelige indendørsforhold, reducerer energiforbruget og nogle systemer giver ekstra uderum. Hvilken solafskærmning, der er den rette til dit hus, afhænger blandt andet af bygningsdesign og individuelle ønsker og behov.

Det er vigtigt at vælge materialer og designs, der passer til æstetikken og funktionaliteten i og omkring boligen eller bygningen. En besøg af en professionel gardin- og markisekonsulent kan hjælpe med finde frem til de bedste løsninger til dit behov.

Skab et køligt og behageligt hjem med markiser

I dag har mange boliger store glaspartier, og om sommeren giver det ofte meget varme rum indendørs. Og har man ikke den rette solafskærmning, kan solens stråler hurtigt gøre det til en knap så behageligt at opholde sig indenfor.
Heldigvis findes der mange indendørs løsninger, som skærmer af for solen, men udendørs solafskærmning kan desværre være lidt overset. Men det kan være en rigtig god idé at tilføje udvendig solafskærmning. Ved at afskærme udefra sikrer man, at varmestrålerne blokeres, inden de når glasset, og dermed forhindres varmen fra at trænge ind i boligen. Har du eksempelvis overvejet screens? Mange af vores kunder overser screens, som ellers er den perfekte løsning til udvendig solafskærmning.

Som den mest energibesparende løsning holder screens nemlig varmen fra sollyset ude og holder samtidig på varmen på de mere kølige dage. Screens er derfor både en effektiv, diskret og holdbar form for solafskærmning.

Elektriske markiser og screens til alle behov

Du behøver ikke længere bekymre dig om at skulle klatre rundt eller bruge kræfter på manuelle justeringer. Med motoriseret betjening gør vi det nemt for dig at styre solafskærmningen i dit hjem. Vores elektriske markiser og screenser perfekte til en enkel og problemfri betjening. Med et simpelt tryk på en knap – eller via en app – kan du styre din markise eller screens, lige hvor og hvornår det passer dig. Det er moderne og praktisk på samme tid!

Få et uforpligtende tilbud på solafskærmning!

Processen skal være så enkel som mulig for dig. Vi tager os af alt det besværlige arbejde, så du kan nyde fordelene ved solafskærmning i dit hjem. Vores erfarne team kommer hjem til dig, tager mål og giver dig råd om forskellige løsninger. Derefter sender vi dig et uforpligtende tilbud på solafskærmning til din bolig.

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Uanset hvor i landet du bor, er vores markisebus klar til at komme ud til dig!