Screens

Udvendige rullegardiner til dine vinduer

Bloker for lys og varme med udvendige screens

Udvendige screens er designet til at blokere og reflektere en stor del af solens stråler, før de trænger ind i din bolig. Dét betyder bl.a. at du nyde sommeren, uden at skulle bekymre dig om et overophedet hjem. 

Vores screens, også kaldet udvendige rullegardiner, er ikke kun praktiske – de tilføjer også en moderne æstetik til din bolig. De fås i flere forskellige materialer og farver, så de passer til dine ønsker.

Bestil en markisebus i dag, så du kan høre mere om hele vores udvalg af screens og udvendig solafskærning. 

Køb udvendige screens til din bolig
Stilrene screens til store vinduer

Fordele ved screens til dine vinduer

Er du i tvivl om screens egner sig til din bolig og dine vinduer? Læs nogle af de største fordele ved at få opsat udvendige screens på dine vinduespartier.

Udvendige screens kan: 

 • afskærme og forbedre dit privatliv.
 • reducere lys- og varmeindtrængningen i din bolig.
 • skabe energibesparelser grundet mindre behov for aircondition.
 • forbedre dit hjems udseende.
 • øge værdien af dit hjem i forbindelse med salg af bolig.
Bestil markisebus

Find inspiration om screens og markiser

Udvendig solafskærmning kan skabe et personligt uderum, udvide hjemmets areal og give bedre indeklima året rundt. Vi har samlet inspiration og tips indenfor markiser, screens og pergolaer.

Vores sortiment af udvendige screens

Fælles for alle vores screens- og markiseløsninger er, at de bliver specialfremstillet efter dine ønsker, behov og krav. Få mere information om vores store sortiment af screens, inden vores markisebus besøger dig.

Med vores markisebus kan du få screens: 

 • i 14 forskellige stel- og kassettefarver.
 • i 65 forskellige dugfarver.
 • i 3 typer screenstof (transparant, semi-transparent og mørklægning).
 • i størrelser fra 80×50 cm og op til 700×600 cm.
 • forstærket screenstof, zipp-lås og en speciel legering.
 • med motorstyring via. smartphone, tablet eller fjernbetjening.
 • med mulighed for tilslutning af solcellepanel.

Under et besøg af vores markisebus, vil du blive præsenteret for vores udvalg, rådgivet og få et uforpligtende tilbud på din foretrukne løsning.

Nedbring energiregningen med screens

Udvendige screens er blevet en populær løsning i danske hjem i takt med at flere ønsker energivenlige løsninger i boligen.

Screens fungerer som en barriere, der filtrerer og reflekterer en stor del af solens stråler, hvilket reducerer varmeoptagelsen. Det betyder, at rummet forbliver køligere naturligt, og behovet for kunstig afkøling minimeres. Screens bidrager også til at bevare en god temperatur om vinteren, det det ekstra isolationslag forhindrer varmetab gennem vinduerne.

Med et strømlinet design og tilgængelighed i forskellige farver og stilarter, kan screens være en stilfuld og energivenlig tilføjelse til din bolig.

Køb dine nye screens
med vores gratis markisebus

Få gratis besøg af markisebussen og se vores udvalg af markiserpergolaer og screens. Vi sørger for rådgivning,  professionel opmåling og et uforpligtende tilbud!

Bestil en markisebus og få dine nye, udvendige screens