Foldegardiner

Foldegardiner / Liftgardiner – med op til 30% rabat og gratis opmåling

Foldegardiner, eller liftgardiner og hejsegardiner, som de også kaldes, passer til alle hjemmets rum. Det er en en flot og elegant gardinløsning, som gør det nemt at styre lysindfald.

Foldegardiner tilpasset dine ønsker

Foldegardiner fra KirschGardinbus.com tilbyder et meget stort udvalg af stoffer, så du kan få et foldegardin som er tilpasset ind i dit hjem. Foldegardinerne leveres færdigsyet og og Gardinbus.com kan nemt klare  monteringen, så du skal blot vælge stoftype og model på foldegardinet.

Foldegardiner fås i transparente, strukturvævede, tunge/tætte og mørklæggende væv. Du kan få vores foldegardiner efter mål med enten hvid kæde- eller snor betjening. Du vælger selv side.

Drømmer du om nye foldegardiner, så udfyld skemaet her på siden, hvorefter kontakter vi dig, så vi i fællesskab kan finde et tidspunkt, hvor Gardinbus.com kan komme forbi og snakke om, hvordan de nye foldegardiner kan ændre et rum, skabe nye stemninger og forny dit hjem – vi vejleder, opmåler og kommer med et tilbud ganske gratis.

Fair priser med prismatch garanti

Fair Prismatch Garanti webBestil et besøg af vores Gardinbus allerede i dag, og vi giver dig helt op til 30% rabat på alle vores gardiner efter mål ud fra vejl. Kirsch priser.

Som Danmarks største Kirsch forhandler, kan vi garantere dig den, altid, laveste pris på kvalitetsgardiner, det kalder vi Fair Prismatch Garanti. Så kan du i ro og mag blive inspireret af vores gardin fagfolk, uden at frygte for prisen.

20% rabat på 2-4 gardiner.
25% rabat på 5-7 gardiner.
30% rabat på 8+ gardiner.
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

Rabatten gives på vejledende priser på Kirsch varer.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

Corona forholdsregler
Er du i tvivl, om det er en god idé at booke et besøg af en gardinkonsulent lige for tiden, eller få besøg af en montør, så kan du være ganske rolig. Både vores samarbejdspartnere og os overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om Corona-forholdsreglerne her.

SeekClipart

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt

Gardinbus.com © 2021

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2021) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.