Foldegardiner efter mål

En elegant og hyggelig løsning

Foldegardiner – eller liftgardiner som det også kaldes – skaber en hyggelig stemning i ethvert rum. Har du mange hårde flader i dit hjem, kan et foldegardin efter mål også gøre en positiv forskel for akustikken i rummet.

Skab en hyggelig stemning i dit hjem

Blød rummet op med foldegardiner efter mål

Sanselige, bløde foldegardiner er perfekte, hvis du ønsker at give din indretning et strejf af hygge og romantik. Du kan få vores foldegardiner efter mål i mange forskellige stoftyper, farver og mønstre, så du kan finde præcis den løsning, der passer bedst til din stil. De fås også med mørklægning, som er en stor fordel, hvis gardinet skal hænge i soveværelset. Foldegardinet er også et klassisk køkkengardin – særligt i sommerhuse.

Lad den gode stemning folde sig ud

Med sit florlette udtryk og runde former er foldegardinet en smuk løsning, der kan tilføre en hyggelig og romantisk stemning til soveværelset, stuen, børneværelset eller ethvert andet rum. Foldegardinet skaber et fuldendt udtryk i din indretning uden at være for markant.

Hos Gardinbus.com kan du få nye gardiner med en god smag i munden, da vi prioriterer vores miljømæssige ansvar. Vi stiller bl.a. krav om, at alle de leverandører, vi samarbejder med, overholder de gældende Europæiske direktiver og standarder omkring miljø og etik.

Find inspiration på vores blog

Skab stemning med foldegardiner

Med et foldegardin kan du skabe lige akkurat den stemning, du ønsker i et rum. Det store udvalg af foldegardiner efter mål giver dig adskillige designmuligheder. Du kan få alt lige fra florlette, transparente foldegardiner til de mere bløde og tunge af slagsen – og endda som mørklægningsgardin! Vi specialfremstiller alle vores foldegardiner efter dine mål og ønsker, så du får lige det gardin, du drømmer om.

Uanset om du ønsker at understrege en enkel og stilfuld indretning i din bolig, eller du er mere til sprudlende farver og mønstre, passer foldegardinet perfekt ind i dit hjem. Vores gardineksperter sørger for professionel opmåling og montering, så gardinerne kommer til at sidde perfekt i dine vinduer. På den måde får du kvalitetsgardiner, der holder i mange år, når du bestiller et besøg af Gardinbussen.

Få et charmerende foldegardin til dit hjem

Du har mulighed for at vælge flere forskellige slags betjening til dit nye foldegardin. Du kan vælge den klassiske optræksløsning med snore eller den mere eksklusive kuglekæde – monteret i den side, du ønsker. Vil du have en motoriseret løsning? Det er intet problem, vi har et stort udvalg af foldegardiner med motor samt andre elektriske gardiner.

Foldegardinets fungerer også som et lyddæmpende gardin, da de bløde tekstiler kan også være med til at forbedre akustikken i rummet. Det er en stor fordel, hvis du har mange glatte og hårde overflader i din bolig.

Vi ved, det kan være svært at vælge ud fra et billede. Derfor kommer vores dygtige gardineksperter gerne ud til dig med hele sortimentet af foldegardiner, så du kan se, mærke og opleve, hvordan de passer ind i dit hjem. Hvis du har interesseret, har du også mulighed for at se vores andre gardintyper, f.eks. vores rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner og stofgardiner.

Bestil et gratis besøg i dag!

Produktbetjening

Vælg din foretrukne betjeningsmetode til foldegardiner
Du har mulighed for at vælge forskellige typer betjening til dit nye foldegardin. Du kan vælge den klassiske løsning med snore eller den mere eksklusive kuglekæde – monteret i den side, du ønsker. Motoriserede gardiner er også en mulighed til foldegardiner og bliver stadig mere populært, da det giver mulighed for nem og automatisk betjening.
Gardinbussen har et stort udvalg af foldegardiner

Bestil gratis gardinbus hjem til dig

Spar op til 30% på alle gardiner og få gratis besøg af gardinbussen med professionel opmåling og et uforpligtende tilbud.

Øvrige løsninger