Duo Shades

Det bedste fra rullegardiner og persienner

Med Duo Shades får du rullegardin og persienne i ét. Gardinet består af to stoflag med transparente og ikke-transparente striber, der kører forbi hinanden. Det giver et smukt lysindfald samt mulighed for at skærme af uden at lukke al lys ude.

Skab balance mellem lys og privatliv

Få præcis kontrol over lys og indkig

Duo Shades er en elegant opgradering af det klassiske rullegardin, der gør det nemt at skabe den helt rigtige balance mellem et lækkert lysindfald og afskærmning for uønskede blikke. Det to stoflag kører forskudt, så du kan kontrollere lysindfaldet med stor præcision. Gardinet være åbent, lukket eller et sted midt imellem, så du kan få lige den afskærmning eller det lysindfald, som du ønsker.

Duo Shades kan anvendes i alle rum, men er særligt en populær løsning til kontoret, stuen og køkkenet.

Duo rullegardin i forskellige farver

Det dobbelte stoflag giver helt særlige muligheder for at eksperimentere med nye farvekombinationer i din indretning. Du bestemmer altså selv om dine nye gardiner skal være hvide, sorte eller matche en bestemt farve, som går igen i indretningen.

Det er kun fantasien som sætter grænser, og vores dygtige gardineksperter vil med glæde vise dig alle dine muligheder.

Find inspiration på vores blog

Få et fleksibelt duo rullegardin

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge rullegardiner eller persienner til din bolig? Så kan du slå to fluer med ét smæk med vores smarte Duo Shades!

Duo Shades er en fleksibel videreudvikling af rullegardinet, der giver større mulighed for at kontrollere lysindfald og indkig. Et almindeligt rullegardin er enten rullet helt ned eller helt op, men med et duo-rullegardin kan du lukke lyset delvist ind og samtidig bevare dit udsyn. Vores Duo Shades er nemlig designet med vandrette striber i et dobbelt lag, som overlapper hinanden, så det er skiftevis transparent og ikke-transparent. Dét giver et fantastisk lysindfald, som du kan justere til mindste detalje!

Duo Shades lader dig lege med lys og skygge

Når eftermiddagssolens stråler rammer sofaen eller lænestolen i hjørnet, bliver vi draget af dem. Samspillet mellem lys og skygger skaber liv i dine rum, og med Duo Shades har du en unik mulighed for at fremhæve områder i dit hjem.

Hos Gardinbus.com fremstiller vi alle vores gardiner ud fra nøjagtige mål, så de passer perfekt til vinduet. Vores gardineksperter kommer gerne ud til din adresse, hvor de fremviser vores store udvalg af farve- og stofprøver. Grundet deres mange års erfaring, så kan de også give et godt bud på hvilke gardintype som egner sig bedst til rummet. Vil du have professionel rådgivning? Så er det på tide at bestille et besøg af Gardinbussen!

Book en gratis tid i dag!

Produktbetjening

Let betjening af Duo Shades: Kædetræk eller motorbetjening
Duo Shades betjenes nemt med kædetræk, som vi kender det fra klassiske rullegardiner. Med kædetræk kan du nemt justere de vandrette striber i gardinet og være sikker på at få det helt rigtige lysindfald i rummet. Du kan også vælge at få dine Duo Shades monteret med motorbetjening, hvor du betjener gardinerne via fjernbetjening eller din smartphone – nemmere bliver det ikke.
Hvide Duo Shades til nordisk indretning

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Øvrige løsninger