Skip to content

Inspiration
og sparring
– hjemme hos dig!

Plisségardiner

Spar 30% på alle vores plisségardiner

Hos gardinbus.com har vi udelukkende gode erfaringer med plissegardiner, som i vores optik kombinerer det dekorative med det funktionelle på fornemmeste vis. Derfor er vi heller ikke sene til at anbefale denne type gardin, som vi naturligvis måler op til og laver tilbud på ganske gratis.

Læs her hvordan du sænker dit energiforbrug med gardiner og få 5 tips til at spare på energien her og nu…

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

ENERGIBESPARENDE DESIGN

Duette® gardinerne blev udviklet som reaktion på energikrisen i 1970’erne og var en industriinnovation og det første produkt af sin art. Det unikke honeycomb-design fanger luft og giver en effektiv isolerende barriere, der minimerer varmetab fra vinduer og hjælper med at reducere energiregningen.

Spar med

Fair

Pris

Garanti

Hvad er Fair Prismatch Garanti?

Vi besøger dig helt gratis, så du kun skal tænke på at blive inspireret i dit valg af gardiner. Vores Fair Pris Garanti sikrer dig, at vores tilbud er enkelt og overskueligt.

20% rabat på 2-4 stk. gardiner
25% rabat på 5-7 stk. gardiner
30% rabat på + 8 stk. gardiner
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor, vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

Fair priser – gør dit køb mere overskueligt!

Spar på energien med Duette® plisségardiner

• Undersøgt af Milieu Centraal (Holland) og Fraunhofer Institute (Tyskland)
• I gennemsnit sker 50 % af varmetabet i boligen gennem vinduet.
• Fremragende varmereduktion om sommeren: Solvarme, der kommer ind i boligen, reduceres med op til 78%.
• Fremragende isolering om vinteren: Varmetabet ved vinduet kan reduceres med op til 46% (2-ruder).
• Sparer op til 51 % af varmeenergien.
Kilde: HunterDouglas

Plissegardiner i mange designs

Hos Gardinbussen kan vi tilbyde dig flere forskellige plissé-designs, alle stilfulde, moderne og særdeles solbeskyttende.
Dertil har vi flere forskellige modeller, der inkluderer plissegardiner med snoretræk, plissegardiner uden snoretræk, plissegardiner med eller uden mørklægning, evt. som Up/Down.

Plisségardiner fåes også med mørklægning

Plisségardinet kan også bruges til at mørklægge et rum. Du skal dog være opmærksom på at der er små huller i stoffet til snorene, hvilket kan give lys igennem gardinet. Det kan du helt undgå med vores Duette® plisségardin, da snorene hér er gemt inde i stoffet, og derved mørklægger helt perfekt.

Er plisségardinet det rigtige valg?

Inden du vælger et plisségardin, skal du tænke over gardinets placering og funktion. Plisségardinet er et af de lettere gardiner, og det er derfor ikke egnet til at hænge ned over åbne vinduer. Du bør derfor overveje, hvor det skal hænge og hvornår det skal bruges: Skal det fungere som en let afskærmning, skabe hygge eller have en mørklæggende effekt?

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Bestil Gardinbussen

Vores gardinbus kommer hjem til dig

Gratis opmåling til gardiner

Vi sørger for præcis og gratis opmåling

Fair Prismatch Garanti

Du får tilbud med vores Fair Prismatch Garanti

Del betaling op rentefrit

Del evt. betalingen op med rentefri finansiering

Duette plissegardinHvordan du kan spare penge på din varmeregning med Duette plisségardiner

Duette plisségardiner er et fantastisk produkt, der kan hjælpe dig med at spare penge på din varmeregning. Disse gardiner er isolerende, hvilket betyder, at de holder varmen inde om vinteren og kulden ude om sommeren. Derudover kan de også hjælpe med at forbedre dit indeklima, da de filtrerer lys og luft. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan spare penge på din varmeregning med Duette plisségardiner.

Hvad er Duette plisségardiner?

Duette plisségardiner er lavet af et dobbelt lag stof, der er designet til at isolere. Det øverste lag af stof reflekterer varmen, mens det nederste lag holder kulden ude. Dette betyder, at du kan spare penge på din varmeregning, da du ikke behøver at bruge så meget energi på at opvarme dit hjem.

Duette plisségardiner er også designet til at reducere luftstrømme, hvilket betyder, at de hjælper med at holde varmen inde og kulden ude. Dette betyder, at du ikke behøver at bruge så meget energi på at opvarme dit hjem, hvilket igen betyder, at du kan spare penge på din varmeregning.

Hvordan kan Duette plisségardiner hjælpe dig med at spare penge?

Derudover er Duette plisségardiner også designet til at filtrere lys og luft, hvilket betyder, at de hjælper med at forbedre dit indeklima. Dette betyder, at du kan spare penge på din varmeregning, da du ikke behøver at bruge så meget energi på at opvarme dit hjem.

Kort sagt, Duette plisségardiner er et godt valg, hvis du ønsker at spare penge på din varmeregning. De er designet til at isolere, reducere luftstrømme og filtrere lys og luft, hvilket betyder, at du kan spare penge på din varmeregning og forbedre dit indeklima. Så hvis du ønsker at spare penge på din varmeregning, så er Duette plisségardiner et godt valg.

Derfor bør du overveje Duette plisségardiner

1. Duette plisségardiner er lavet af et unikt materiale, der er designet til at holde varmen inde og kulden ude.

2. Duette plisségardiner er meget effektive til at forbedre indeklimaet og holde støj ude.

3. Duette plisségardiner er meget isolerende og kan hjælpe med at reducere varmeregningen.

4. Duette plisségardiner er lavet af et dobbelt lag stof, der giver ekstra isolering.

5. Duette plisségardiner kommer i et bredt udvalg af farver og stilarter, så du kan finde det perfekte look til dit hjem.

6. Duette plisségardiner er fleksible og kan tilpasses til enhver bredde og højde af vinduer.

7. Duette plisségardiner kan bruges til at skabe en stilfuld solafskærmning, der sikrer, at rummet ikke bliver for varmt.