Skip to content
Inspiration
og sparring
– hjemme hos dig!

Plisségardiner

Spar op til 30%

Hos gardinbus.com har vi udelukkende gode erfaringer med plissegardiner, som i vores optik kombinerer det dekorative med det funktionelle på fornemmeste vis. Derfor er vi heller ikke sene til at anbefale denne type gardin, som vi naturligvis måler op til og laver tilbud på ganske gratis.

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

God og funktionel løsning

Duette® plisségardiner er fantastisk til at udnytte energien bedst muligt og derved skabe et bedre indeklima. Det er opbygget af to lag væv, der isolerer mod kulde om vinteren og sørger for at reflektere solens stråler, og derved holde varmen ude, om sommeren. Det betyder, at varmetabet gennem vinduet bliver reduceret, og du kan holde udgifterne nede.

Spar med

Fair

Pris

Garanti

Hvad er Fair Pris Garanti?

Vi besøger dig helt gratis, så du kun skal tænke på at blive inspireret i dit valg af gardiner. Vores Fair Pris Garanti sikre dig at vores tilbud er enkelt og overskueligt.

20% rabat på 2-4 stk. gardiner
25% rabat på 5-7 stk. gardiner
30% rabat på + 8 stk. gardiner

Fair priser – gør dit køb mere overskueligt!

Plisségardiner der kombinerer funktion og dekoration

Hos gardinbus.com har vi udelukkende gode erfaringer med plissegardiner, som i vores optik kombinerer det dekorative med det funktionelle på fornemmeste vis. Derfor er vi heller ikke sene til at anbefale denne type gardin, som vi naturligvis måler op til og laver tilbud på ganske gratis.

Plissegardiner i mange designs også det klimavenlige HoneyComb gardin

Gardinbus.com kan tilbyde dig flere forskellige plissé-designs, alle stilfulde, moderne og særdeles solbeskyttende.
Dertil har vi flere forskellige modeller, der inkluderer plissegardiner med snoretræk, plissegardiner uden snoretræk, plissegardiner med eller uden mørklægning, evt. som TopBottom.

Plisségardiner fåes også med mørklægning

Plisségardinet kan også bruges til at mørklægge et rum. Du skal dog være opmærksom på at der er små huller i stoffet til snorene, hvilket kan give lys igennem gardinet. Det kan du helt undgå med vores Honeycomb plisségardin, da snorene hér er gemt inde i stoffet, og derved mørklægger helt perfekt.

Er plisségardinet det rigtige valg?

Inden du vælger et plisségardin, skal du tænke over gardinets placering og funktion. Plisségardinet er et af de lettere gardiner, og det er derfor ikke egnet til at hænge ned over åbne vinduer. Du bør derfor overveje, hvor det skal hænge og hvornår det skal bruges: Skal det fungere som en let afskærmning, skabe hygge eller have en mørklæggende effekt?

Bestil Gardinbussen

Vores gardinbus kommer hjem til dig

Gratis opmåling til gardiner

Vi sørger for præcis og gratis opmåling

Fair Prismatch Garanti

Du får tilbud med vores Fair Prismatch Garanti

Del betaling op rentefrit

Del evt. betaling op med rentefri finansiering