Slide Plissegardin i moderne stue

SPAR 30% på Duette
Plisségardiner

Plissegardin i højt vindue Swipe eller brug piletasterne for at navigere < > Gardinbus.com identitets streg Swipe eller brug piletasterne for at navigere < >

Frem t.o.m. 31/5 tilbyder vi hele 30% rabat på vores Duette kollektion.

Skriv "Duette30" i besked feltet ved booking af gratis gardinbus

Slide Plissegardin i moderne stue

Plisségardiner

Plissegardin i højt vindue Swipe eller brug piletasterne for at navigere < > Gardinbus.com identitets streg Swipe eller brug piletasterne for at navigere < >

Kollektion fra Kirsch er et design med flotte linjer linier og skærmer perfekt for solen. Plisségardiner fås med en reflekterende bagside der normalt er alu-farvet, men her er den indfarvet, så den fremstår flot og elegant udefra.

En elegant løsning

Gardinbus.com forhandler de elegante plisségardiner fra Kirsch, som dekorerer diskret med sine lige linier og simple design, mens det skærmer perfekt for solen. Plisségardiner fås med en reflekterende bagside der normalt er alu-farvet. På vores Kirsch kollektion er den indfarvet, så den fremstår flot og elegant udefra.

Klimavenlige gardiner

Duette plisségardinet er fantastisk til at udnytte energien bedst muligt og derved skabe et bedre indeklima. Det er opbygget af to lag væv, der isolerer mod kulde om vinteren og sørger for at reflektere solens stråler, og derved holde varmen ude, om sommeren. Det betyder, at varmetabet gennem vinduet bliver reduceret, og du kan holde udgifterne nede.

Split din betaling op

Rentefri finansiering i 10-30 måneder
Lån mellem 5.000 kr. og 150.000 kr. ansøg her >

Plissegardiner der kombinerer det dekorative med det funktionelle

Hos gardinbus.com har vi udelukkende gode erfaringer med plissegardiner, som i vores optik kombinerer det dekorative med det funktionelle på fornemmeste vis. Derfor er vi heller ikke sene til at anbefale denne type gardin, som vi naturligvis måler op til og laver tilbud på ganske gratis.

Plissegardiner i mange designs også det klimavenlige HoneyComb gardin

Gardinbus.com kan tilbyde dig flere forskellige plissé-designs, alle stilfulde, moderne og særdeles solbeskyttende.
Dertil har vi flere forskellige modeller, der inkluderer plissegardiner med snoretræk, plissegardiner uden snoretræk, plissegardiner med eller uden mørklægning, evt. som TopBottom.

Book Gardinbussen og

få op til 30% rabat 

opmåling og tilbud er gratis og uforpligtende

Leder du efter noget andet?

Træk eller brug piletasterne for at navigere