Plisségardiner efter mål

Et fleksibelt gardin til alle rum og vinduesformer

Plisségardiner er en enkel og elegant gardinløsning, som ikke fylder i vinduet, når gardinet er trukket op. Du kan dit foretrukne plisségardin i mange forskellige farver, nuancer og stoftyper samt en særligt energibesparende variant med Duette®.

Indvendig solafskærmning i moderne design

Vil du lukke lyset ind eller skærme effektivt af?

Luk lyset ind med et af de transparente gardinstoffer i lyse, rolige nuancer, eller skærm effektivt af med et kraftigere gardinstof i en mørkere tone.

Vores plisségardiner findes i en bred pallette af farver og nuancer, der komplimenterer ethvert behov og indretningsstil. Ud over at være en smuk løsning er plisségardiner efter mål også meget fleksible, hvilket gør at de tilpasses de fleste vinduer uanset form og placering.

Tilpas ud fra dine ønsker

Vælg mellem klassisk snoretræk eller smart Top Down/Bottom Up-funktion, hvor gardinet kan parkeres lige der, hvor behovet er. Eller vælg en funktionel løsning uden løsthængende snore og kæder som LiteRise® eller SmartCord®.

Med motoriserede plisségardiner kan du betjene dine gardiner med en fjernbetjening eller via en app, som kan gøre din hverdag lettere og mere tryg. Du kan også vælge forskellige typer væv til dine nye plisségardiner. Vælg mellem transparente, semi-transparente, tætte eller mørklæggende plissévæv. Gardinet fås også med to lag væv, der samles som små (bi)kuber. Det såkaldte honeycomb-design forhindrer sollyset i at trænge igennem vævet, og samtidig giver designet en effektiv isolering.

Find inspiration på vores blog

Plisségardiner kan betjenes, som du vil

Der findes flere forskellige muligheder for at betjene plisségardiner. Du kan vælge den klassiske løsning, hvor gardinet er sat fast i toppen af vinduet og kan rulles op og ned. Eller du kan vælge den smarte Top Down/Buttop Up-funktion, hvor du kan betjene dine gardiner oppefra, nedefra eller midtimellem – så kan du skabe den perfekte balance mellem privatliv, lys og udsyn.

Ønsker du en funktionel løsning uden løsthængende snore og kæder, er LiteRise®-systemet også en mulighed. Her kan du rulle gardinet op og ned med et let træk i grebet på underskinnen. Du kan også vælge et SmartCord®-plisségardin, hvor du også slipper for lange snore i vindueskarmen eller på gulvet. Her trækker du plisségardinet op via tre træk i snoren og ruller det ned igen ved at hive let i snoren. På den måde forbliver betjeningssnoren kort, uanset om gardinet er nede eller oppe.

Både SmartCord® og LiteRise® er gode valg, hvis du ønsker en børnesikker løsning uden lange snore, der ligger og generer i vindueskarmen.

Duette® – de isolerende plisségardiner

Det unikke honeycomb-design består af to lag stof, der samles som små (bi)kuber. Snorene løber usynligt imellem lagene, så sollyset ikke kan trænge igennem vævet. Gardinerne har desuden en effektiv isolerende barriere, der minimerer varmetabet fra vinduerne med helt op til 46 %. Om vinteren holder gardinet altså kulden ude med sin fremragende isolering, og om sommeren holder det varmen ude ved at reflektere solens stråler. Dét er en smart gardinløsning!

Plisségardiner med Duette® forener et stilfuldt look med omtanke for klima og forbrug. Det elegante gardin har en række funktionelle egenskaber, som er med til at reducere energiforbruget og skabe et bedre indeklima. Duette®-plisségardiner består af et kraftigt dobbeltvæv, som både er isolerende og lydabsorberende. Duette® passer til alle typer vinduer, og du kan vælge mellem flere farver, modeller og plissébredder, når du bestiller Gardinbussen.

Få personlig rådgivning med Gardinbussen

Der findes mange forskellige gardintyper, og det kan være svært at vælge den helt rigtige. Uanset om du ønsker et plisségardin, rullegardin, stofgardin, lamelgardin eller et foldegardin, står vi klar til at fremstille dit perfekte gardin.

Under et besøg af Gardinbussen, tager vores gardineksperter hele vores udvalg med hjem til dig, så du kan finde den helt rigtige løsning i trygge rammer. Her kan du føle de forskellige stoftyper, se vores forskellige monteringsløsninger og få foretaget en gratis opmåling.

Se vores ledige tider her!

Produktbetjening

Plisségardiner kan betjenes, som du vil
Plisségardiner kan betjenes på forskellige måder for at opnå den ønskede funktionalitet. Den klassiske løsning er snoretræk med op- og nedrulning af gardinet fra toppen af vinduet. For en snorefri og børnesikker løsning kan du vælge LiteRise®-systemet eller SmartCord®. Begge muligheder tillader let betjening uden besværlige snore, der hænger ned i vindueskarmen. FrameFit er en anden fleksibel løsning, der er udviklet specielt til plast- og aluminiumsvinduer, som er ærgerlige at bore i. Med FrameFit undgår du at bore huller, da dine plisségardiner bliver monteret i en ramme med magnetstribe.
Fuld kontrol over lysindfaldet med plisségardiner med top/buttom

Bestil gratis gardinbus hjem til dig

Spar op til 30% på alle gardiner og få gratis besøg af gardinbussen med professionel opmåling og et uforpligtende tilbud.

Øvrige løsninger