Plissegardiner

Plissegardiner med eller uden mørklægning – også som TopBottom

Book gardinbussen og få op til 30% rabat

Gardinbus.com forhandler de elegante plisségardiner fra Kirsch, som dekorerer diskret med sine lige linier og simple design, mens det skærmer perfekt for solen. Plisségardiner fås med en reflekterende bagside der normalt er alu-farvet. På vores Kirsch kollektion er den indfarvet, så den fremstår flot og elegant udefra.

Ønsker du et gardin med mørklæggende effekt, så finder du også et væld af muligheder. Prøv vores klimavenlige HoneyComb plisségardin, hvor der ikke er nogen synlige snore i selve stoffet, og du opnår 100% mørklægning.

Overvejer du at skifte de gamle, blegede gardiner ud? Og spekulerer du nu over hvilke slags ophæng, der i fremtiden skal pynte i dine vinduer? Så er plissegardiner bestemt en mulighed – særligt hvis du skal have gardiner op i vinduer med smalle karme og rammer, i vinduer som er placeret nær jorden eller vinduerne i havestuen. Årsagen er, at plissegardinet er fabrikeret af fint stof, der fylder uendeligt lidt – særligt når det er trukket op. Dermed ”stjæler” plissegardiner ikke dele af din udsigt.

Fair priser med prismatch garanti

Fair Prismatch Garanti webBestil et besøg af vores Gardinbus allerede i dag, og vi giver dig helt op til 30% rabat på alle vores gardiner efter mål ud fra vejl. Kirsch priser.

Som Danmarks største Kirsch forhandler, kan vi garantere dig den, altid, laveste pris på kvalitetsgardiner, det kalder vi Fair Prismatch Garanti. Så kan du i ro og mag blive inspireret af vores gardin fagfolk, uden at frygte for prisen.

20% rabat på 2-4 gardiner.
25% rabat på 5-7 gardiner.
30% rabat på 8+ gardiner.
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

Rabatten gives på vejledende priser på Kirsch varer.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

Plissegardiner i mange designs også HoneyComb modellen

Gardinbus.com kan tilbyde dig flere forslellige plissé-designs, alle stilfulde, moderne og særdeles solbeskyttende.
Dertil har vi flere forskellige modeller, der inkluderer plissegardiner med snoretræk, plissegardiner uden snoretræk, plissegardiner med eller uden mørklægning, evt. som TopBottom.
Langt de fleste mennesker er tilhængere af dejlige lysindfald, gerne af den type som skaber en særlig stemning i rummet, der samtidigt oplyses af solens stråler. Alligevel kan det indendørs sollys blive for meget – og det er her, det klassiske og elegante plissegardin på allerfineste vis kan benyttes. Det skærmer rigtig fint af for solen, men alt efter materialet du vælger, kan en tynd solstråle alligevel slippe igennem stoffet og skabe en rar stemning indendørs, uden at du konstant skal knibe øjnene sammen.

Plissegardiner der kombinerer det dekorative med det funktionelle

Hos gardinbus.com har vi udelukkende gode erfaringer med plissegardiner, som i vores optik kombinerer det dekorative med det funktionelle på fornemmeste vis. Derfor er vi heller ikke sene til at anbefale denne type gardin, som vi naturligvis måler op til og laver tilbud på ganske gratis.

Søger du alternativer, har vi altid gode tilbud på persienner efter mål – med 30% i rabat.

Corona forholdsregler
Er du i tvivl, om det er en god idé at booke et besøg af en gardinkonsulent lige for tiden, eller få besøg af en montør, så kan du være ganske rolig. Både vores samarbejdspartnere og os overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om Corona-forholdsreglerne her.

SeekClipart

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt

Gardinbus.com © 2021

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2021) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.