Ovenlysgardiner

Praktiske gardiner til ovenlysvinduer

Strømmer lyset ind fra oven?

Bor du i en hyggelig taglejlighed eller en villa med kip, hvor de fineste ovenlysvinduer pryder dit hjem med lys og mere udsigt?

Så kan du måske nikke genkende til, at det ville være rart med nogen ovenlysgardiner!

Gardiner til ovenlysvinduer er ikke blot nemme at betjene, men de er også fremstillet af førsteklasses materialer, der sikrer langvarig holdbarhed og beskyttelse mod skadelige UV-stråler.

Ovenlysgardiner til alle rum i boligen
Funktionelle gardiner til ovenlysvinduer

Få kontrol over lysindfaldet med ovenlysgardiner

Det kan være trættende konstant at skulle finde den rette balance mellem et behageligt lys og overophedning i rummet, når gæsterne indtager stuen eller lektierne læses på tagværelset.

En god til ovenlysvinduer er plisségardiner med wirestyring, som sørger for, at gardinet altid sidder pænt ind mod ruden. Vælger du et væv, det er behandlet med Topar® Plus, sikrer du samtidig et stabilt og behageligt indeklima.

Du kan også vælge udvendig solafskærmning, såsom screens. Deres netvæv blokerer solens stråler uden at påvirke din udsigt og udgør derfor den ideelle løsning til at reducere blændende lys. Netvævet er blevet testet til at modstå vind, UV-stråling og varme.

Bestil gratis gardinbus

Find inspiration inden dit besøg

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Undgå besvær med elektriske ovenlysgardiner 

Glem alt om besværet med snore, kæder eller manuelle håndtag på dine ovenlysgardiner. Med elektriske gardiner er det let at åbne, lukke og styre lysindfaldet via en fjernbetjening eller app på din smartphone. Med et par tryk kan du let ændre positionen af dine motoriserede ovenlysgardiner og altid styre solens lys i dit hjem med præcision.

Med vores elektriske ovenlysgardiner kan du programmere gardinerne til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter, så du får ekstra komfort i din hverdag. Det er dermed også en bæredygtig løsning for både pengepung og miljø, da du ved justering af gardinernes position kan reducere både varmetab og overophedning i din bolig.

Oplev friheden og komforten med vores motoriserede ovenlysgardiner og giv samtidig dit hjem et moderne touch.

Passer et ovenlysgardin til alle ovenlysvinduer?

Står du med et ældre ovenlysvindue, som ingen gardiner i standardstørrelser passer til? Eller har du måske et meget lille ovenlysvindue? Uanset om dine ovenlysvinduer er små eller store, skrå eller rektangulære, så har vi den perfekte løsning til dig!

Der findes en del overvejelser, når man skal vælge et nyt gardin til ovenlysvinduet:

• Hvilken funktioner skal mit nye gardin have?
• Hvilket udtryk er vigtigst for netop dette rum?
• Hvilket ovenlysgardin forbedrer bedst indeklimaet og er mest energibesparende?

Vores dygtige gardineksperter kommer forbi i deres gardinbusser og udfører præcise opmålinger, så dine nye gardiner passer på vinduernes præcise mål – uanset form, størrelse og variant. 

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Få ovenlysgardiner i Gardinbussen