Markise til erhverv

Caféer, restauranter og butikker

Markiser til café og restaurant

Fuldend dine gæsters førstehåndsindtryk med en markise til erhverv! Hvis du ejer en café eller restaurant, ved du, at det er vigtigt at skabe en flot og behagelig atmosfære for dine gæster. 

Med det rette udvalg af møbler, belysning og dekorative elementer kan du skabe et flot udendørsrum, der indbyder til afslapning og nydelse. 

Men hvad er værdien af dette rum, hvis solen bager eller det drypper udenfor? Her kommer en pergola eller markise ind i billedet! Med en markise kan dine gæster nyde deres måltider eller drinks i skyggen, eller sidde trygt og tørt i ly for regn.

Køb en flot markise til erhverv
Markise til café, restaurant og butikker

Markiser til butikker

Markiser er en værdifuld investering for butikker, da den beskytter tøjet på udendørsstativer mod solens skadelige stråler og let regn. Derudover skaber en markise en indbydende atmosfære, som tiltrækker kunderne og indbyder dem til at udforske butikkens udvalg.

En markise tilføjer altså et visuelt element til butikkens facade, som kan bidrage til dens æstetik og brandidentitet. Alle vores markiser er elektriske, så du nemt kan køre dem ind og ud, når det passer dig! Så invester i din butik med en ny markise fra markisebussen.

Bestil markisebus

Markiser og screens til kontorer

Døjer din arbejdsplads med høje temperaturer på kontoret i sommermånederne, eller irriterende genskin i computerskærmene? Så kan en markise eller udvendige screens være løsningen for din virksomhed.

Markiser kan nemlig effektivt reducere solens blænding og varme og dermed skabe et mere behageligt arbejdsmiljø for alle medarbejdere. 

Udvendige screens er effektive til at mindske lysindfaldet og reducere temperaturen på kontoret.

Markiser og screens til kontor

Find inspiration om gardiner og markiser

Udvendig solafskærmning kan skabe et personligt uderum, udvide hjemmets areal og give bedre indeklima året rundt. Vi har samlet inspiration og tips indenfor markiser, screens og pergolaer. 

Tilbehør til din nye markise til erhverv

Alle vores markiser bliver fremstillet efter dine mål og ønsker. Derudover er det muligt at tilkøbe flere forskelligt slags udstyr til din nye markise til erhverv.

 Vi tilbyder bl.a.: 

  • Vibrationssensor: En trådløs enhed som placeres indeni forbommen. Registreres der vibrationer af et bestemt niveau vil markisen automatisk rulle ind.
  • Sol- og vindvagt: Systemet gør det muligt at indstille din markise til at udrulle ved solskin, og trække sig ind ved blæst.
  • App-styring: Styr din markise via. smartphone eller tablet. 
  • Fjernbetjening: Styr din markise via. fjernbetjening.
  • RAL-farver: Vælg mellem flere forskellige RAL-farver, når du skal finde farven til kassetten. På den måde kan du opnå et præcist farvematch på din facade eller vinduer.

Skal din virksomhed have nye gardiner?

Hos gardinbus.com står vi også klar til at hjælpe dig med andet end screens og markiser til din virksomhed. 

I Gardinbussen finder du et stort sortiment af gardiner efter mål! Uanset om du ønsker lange stofgardiner, stilrene plisségardiner eller smarte, elektriske gardiner.

Vil du booke en gratis gardinbus? Bestil en gardinbus i dag

Køb solafskærmning
med vores gratis markisebus

Køb en markise til din café, restaurant, butik eller arbejdsplads i dag! Vores markise-eksperter står klar til at rådgive dig om den bedste løsning.

Bestil en gratis markisbus i dag, så tager vi en uforpligtende samtale. 

Book en markisebus og se vores markiser til erhverv