Kirsch gardiner

Et af Skandinaviens førende gardinmærker

Kirsch er en af Skandinaviens førende gardinmærker, som er kendt for et stort udvalg af funktionel solafskærmning med stort fokus på design, funktion og brugervenlighed. Der er kælet for detaljerne, og der arbejdes aktivt med udvikling af sortiment og nye kollektioner. Med fokus på nordisk design og funktion tilpasses Kirsch gardiner til enhver stil og boligtype.

Uanset om du foretrækker det klassiske, minimalistiske eller de nyeste trends, har Kirsch et imponerende udvalg af gardiner i alverdens farver og kvaliteter. Kollektionen Kirsch Shades Eco inkluderer tilmed et mere miljøvenligt gardinvalg såsom lange gardiner i hør eller genanvendt polyester, der er mere skånsomme overfor miljøet.

Gardiner fra Kirsch
Kirsch gardiner siden 1920

Gardiner i høj kvalitet siden 1920

Med en stolt arv siden 1920 har Kirsch været synonymt med gardiner i høj kvalitet. Historien begyndte i 1919 med eksport til Europa og spredte sig til Skandinavien i 1920’erne. Et historisk øjeblik var i 1939, hvor gardiner fra Kirsch kunne ses i den ikoniske romantiske film “Borte med blæsten”. Dette markerede begyndelsen på deres medvirken i både amerikanske og skandinaviske film og TV-programmer.

I dag er Kirsch-produkter et sikkert valg af gardiner i mange skandinaviske hjem og fortsætter med at være et symbol på elegance og stil i gardinverdenen.

Bestil gratis gardinbus

Kirsch rullegardiner

Kirsch rullegardiner er perfektion i enkle linjer. Klassiske rullegardiner fra Kirsch tilbyder stilren elegance med en tidløs charme. De populære rullegardiner fås i tre typer – ensfarvet, med print eller som duoroller – hver især har de deres unikke egenskaber og muligheder for at lave afskærmningsløsningen perfekt tilpasset kundens vindue og behov. Det brede sortiment fra Kirsch imponerer med et væld af farver, mønstre og vævstyper, inklusive mørklægningsvæv.

Skab dit eget unikke gardin, der passer til dine vinduer og indretning, og oplev den enkle skønhed og funktionalitet med Kirsch rullegardiner, der gør hverdagen mere bekvem og løfter din boligindretning.

Kirsch rullegardiner
Kirsch lamelgardiner

Kirsch lamelgardiner

Kirsch lamelgardiner er lig med funktionalitet og ren elegance til store vinduespartier. Lamelgardiner fra Kirsch kombinerer æstetik og funktionalitet, giver fuld kontrol over lysindfaldet og skaber smukke rum.

Udover et meget stort udvalg i både farver, mønstre og kvaliteter, så kan du også vælge, om dit gardin skal være med smalle eller bredde lameller. De smalle, på 89 mm, er det klassiske valg, men vælger du de bredde lameller, på 127 mm, får du, pga. de færre lamel¬ler i vinduet, et helt anderledes og roligt udtryk, som også tilfører rummet en masse personlighed. Har du vinduer med skrå overkarm, er lamelgardiner fra Kirsch et oplagt valg.

Lamellerne kan nemt tilpasses i længden, og gør sig f.eks. rigtig godt i store vinduespartier med loft til kip.

Bestil gratis gardinbus

Book gardinbussen, og se vores udvalg af Kirsch gardiner

Tag på en gardinoplevelse med Kirsch! Ved at bestille en gardinbus, kan du se vores farve- og stofprøver samt få rådgivning direkte i dit hjem. 

Book en gardinbus, og oplev en verden af smukke Kirsch gardiner.

Se vores udvalg af Kirsch i Gardinbussen