Plisségardiner efter mål

Et fleksibelt gardin til alle rum og vinduesformer

Plisségardiner efter mål
passer til alle vinduestyper

Vores plisségardiner findes i en bred pallette af farver og nuancer, der komplimenterer ethvert behov og indretningsstil. Ud over at være en smuk løsning er plisségardiner efter mål også meget fleksible.

Derfor kan du bruge et plisségardin som:

Luk lyset ind med et af de transparente gardinstoffer i lyse, rolige nuancer, eller skærm effektivt af med et kraftigere gardinstof i en mørkere tone.

 

Plisségardiner efter mål til dør med vindue
Plisségardiner i alle farver

Betjen dit nye plisségardin, som du ønsker

Plisségardiner efter mål findes med et hav af forskellige betjeningsmuligheder – hvilket gør det muligt, at finde et som passer perfekt til dine behov.

Vælg din foretrukne betjening af dit plisségardin:

  • Up and down: Betjenes ved at trække bund- eller toplisten op og ned. Du kan dermed placere up and down gardinet, hvor du ønsker.
  • Trinløs betjening: Betjen og placér plisségardinet ved et enkelt træk. 
  • Snoretræk: Betjen plisségardinet med klassisk snoretræk.
  • Motor: Betjenes via. smartphone og/eller fjernbetjening.
  • LiteRise®: Betjenes ved at trække i grebet på underskinnen. Børnesikker betjening uden løsthængende snore.
  • SmartCord®: Med SmartCord® forbliver snoren kort, uanset om du har trukket plisségardinet op eller ned.
Bestil gratis gardinbus

Find inspiration til dine plisségardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Fordele ved plisségardiner efter mål

Der er mange fordele ved et plisségardin, og du kan vælge mellem flere forskellige typer væv. Dette er transparente, semi-transparente, tætte eller mørklæggende plissévæv.

Derudover kan plisségardiner..

Når du bestiller et besøg af Gardinbussen, så sørger vores gardineksperter for, at du får den perfekte gardinløsning.

Duette® plissegardiner – isolerende og lyddæmpende

Duette® gardiner forener et stilfuldt look med omtanke for klima og forbrug. Det elegante gardin har en række funktionelle egenskaber, som er med til at reducere energiforbruget og skabe et bedre indeklima. Det unikke honeycomb-design består af to lag stof, der samles som små (bi)kuber. Snorene løber usynligt imellem lagene, så sollyset ikke kan trænge igennem vævet.

Gardinerne har en effektiv isolerende barriere, der minimerer varmetabet fra vinduerne med helt op til 46 %. Om vinteren holder gardinet altså kulden ude, og om sommeren holder det varmen ude ved at reflektere solens stråler.

Grundet det kraftigt dobbeltvæv, fungerer Duette® plisségardiner også som et lyddæmpende gardin. Dette er en stor fordel, hvis du bor i et støjende nabolag eller ud til en trafikeret vej.

Køb plisségardiner
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Se vores plisségardiner i Gardinbussen