Plisségardiner efter mål

Et fleksibelt gardin til alle rum og vinduesformer

Vil du lukke lyset ind eller skærme effektivt af?

Luk lyset ind med et af de transparente gardinstoffer i lyse, rolige nuancer, eller skærm effektivt af med et kraftigere gardinstof i en mørkere tone.

Vores plisségardiner findes i en bred pallette af farver og nuancer, der komplimenterer ethvert behov og indretningsstil. Ud over at være en smuk løsning er plisségardiner efter mål også meget fleksible, hvilket gør at de tilpasses de fleste vinduer uanset form og placering.

Plisségardiner efter mål
Plisségardiner i alle farver

Tilpas ud fra dine ønsker

Vælg mellem klassisk snoretræk eller smart Top Down/Bottom Up-funktion, hvor gardinet kan parkeres lige der, hvor behovet er. Eller vælg en funktionel løsning uden løsthængende snore og kæder som LiteRise® eller SmartCord®.

Med motoriserede plisségardiner kan du betjene dine gardiner med en fjernbetjening eller via en app, som kan gøre din hverdag lettere og mere tryg. Du kan også vælge forskellige typer væv til dine nye plisségardiner. Vælg mellem transparente, semi-transparente, tætte eller mørklæggende plissévæv. Gardinet fås også med to lag væv, der samles som små (bi)kuber. Det såkaldte honeycomb-design forhindrer sollyset i at trænge igennem vævet, og samtidig giver designet en effektiv isolering.

Find inspiration til dine plisségardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Plisségardiner kan betjenes, som du vil

Der findes flere forskellige muligheder for at betjene plisségardiner. Du kan vælge den klassiske løsning, hvor gardinet er sat fast i toppen af vinduet og kan rulles op og ned. Eller du kan vælge den smarte Top Down/Buttop Up-funktion, hvor du kan betjene dine gardiner oppefra, nedefra eller midtimellem – så kan du skabe den perfekte balance mellem privatliv, lys og udsyn.

Ønsker du en funktionel løsning uden løsthængende snore og kæder, er LiteRise®-systemet også en mulighed. Her kan du rulle gardinet op og ned med et let træk i grebet på underskinnen. Du kan også vælge et SmartCord®-plisségardin, hvor du også slipper for lange snore i vindueskarmen eller på gulvet. Her trækker du plisségardinet op via tre træk i snoren og ruller det ned igen ved at hive let i snoren. På den måde forbliver betjeningssnoren kort, uanset om gardinet er nede eller oppe.

Både SmartCord® og LiteRise® er gode valg, hvis du ønsker en børnesikker løsning uden lange snore, der ligger og generer i vindueskarmen.

Duette® – de isolerende plisségardiner

Det unikke honeycomb-design består af to lag stof, der samles som små (bi)kuber. Snorene løber usynligt imellem lagene, så sollyset ikke kan trænge igennem vævet. Gardinerne har desuden en effektiv isolerende barriere, der minimerer varmetabet fra vinduerne med helt op til 46 %. Om vinteren holder gardinet altså kulden ude med sin fremragende isolering, og om sommeren holder det varmen ude ved at reflektere solens stråler. Dét er en smart gardinløsning!

Plisségardiner med Duette® forener et stilfuldt look med omtanke for klima og forbrug. Det elegante gardin har en række funktionelle egenskaber, som er med til at reducere energiforbruget og skabe et bedre indeklima. Duette®-plisségardiner består af et kraftigt dobbeltvæv, som både er isolerende og lydabsorberende. Duette® passer til alle typer vinduer, og du kan vælge mellem flere farver, modeller og plissébredder, når du bestiller Gardinbussen.

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Se vores plisségardiner i Gardinbussen