Duo rullegardiner

Det bedste fra rullegardiner og persienner

Få kontrol over lys og indkig med Duo Shades

Duo Shades, også kaldet duo rullegardiner, er en elegant opgradering af det klassiske rullegardin, der gør det nemt at skabe den helt rigtige balance mellem et lækkert lysindfald og afskærmning for uønskede blikke.

Det to stoflag kører forskudt, så du kan kontrollere lysindfaldet med stor præcision. Gardinet være åbent, lukket eller et sted midt imellem, så du kan få lige den afskærmning eller det lysindfald, som du ønsker.

Duo Shades kan anvendes i alle rum, men er et populært gardin til stuen, kontoret og som køkkengardin.

Duo Shades til perfekt lysindfald
Duo rullegardiner efter mål i grå nuancer

Duo rullegardiner i forskellige farver

Det dobbelte stoflag giver helt særlige muligheder for at eksperimentere med nye farvekombinationer i din indretning. Du bestemmer altså selv om dine nye gardiner skal være hvide, sorte eller matche en bestemt farve, som går igen i indretningen.

Det er kun fantasien som sætter grænser, og vores dygtige gardineksperter vil med glæde vise dig alle vores duo rullegardiner.

Bestil gratis gardinbus

Find inspiration til dine Duo Shades

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Duo rullegardiner – den smarte kombination

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge rullegardiner eller persienner til din bolig? Så kan du slå to fluer med ét smæk med vores smarte duo rullegardiner!

Duo Shades, også kaldet duo rullegardiner, er en fleksibel videreudvikling af rullegardinet, der giver større mulighed for at kontrollere lysindfald og indkig. Et almindeligt rullegardin er enten rullet helt ned eller helt op, men med et duo-rullegardin kan du lukke lyset delvist ind og samtidig bevare dit udsyn.

Vores Duo Shades er nemlig designet med vandrette striber i et dobbelt lag, som overlapper hinanden, så det er skiftevis transparent og ikke-transparent. Dét giver et fantastisk lysindfald, som du kan justere til mindste detalje!

Leg med lys og skygge med Duo Shades

Når eftermiddagssolens stråler rammer sofaen eller lænestolen i hjørnet, bliver vi draget af dem. Samspillet mellem lys og skygger skaber liv i dine rum, og med Duo Shades har du en unik mulighed for at fremhæve områder i dit hjem.

Hos Gardinbussen fremstiller vi alle vores gardiner ud fra nøjagtige mål, så de passer perfekt til vinduet. Vores gardineksperter kommer gerne ud til din adresse, hvor de fremviser vores store udvalg af farve- og stofprøver.

Køb duo rullegardiner
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver.

Bestil duo rullegardiner med Gardinbussen