Persienner efter mål

Den praktiske klassiker

Hvilke betjeningsmuligheder findes der?

Den traditionelle betjeningsløsning af persienner efter mål er snoretræk kombineret med en drejestang. Ved hjælp af drejestangen kan du styrer lamellernes vinkel, og dermed få fuld kontrol over lysindfaldet.

Du kan også vælge at få monteret en persienne med LiteRise® som er en manuel og snorrefri løsning. Her kan du nemt og enkelt betjene persiennen ved at benytte grebet på underskinnen. Det er en foretrukken løsning hos mange børnefamilier, hvor det er essentielt, at det er nemt og enkelt at betjene gardinet.

Hvis du ikke er helt sikker på de to første løsninger, så kan du også vælge FrameFit, som er særligt udviklet til plastvinduer og aluminiumsvinduer. Her skal du ikke tænke på at bore huller til gardinet, da det monteres i en ramme med magnetstribe!

Persienner med flere betjeningsmuligheder
Stilrene persienner til enhver bolig

Persienner er klassiske – men langt fra kedelige

Har du brug for en enkel og fleksibel afskærmning for sol, lys og indkig, er persienner det klassiske valg. Men de er langt fra kedelige af den grund. Du kan få persienner i flere farver, materialer og bredder, så du kan skræddersy de perfekte persienner til ethvert rum. Vælg for eksempel en træpersienne med brede lameller for et naturligt og varmt udtryk.

Persienner er en meget funktionel gardinløsning, der giver dig fuld kontrol over mængden af lys og indkig i dit hjem. Du kan indstille lamellerne til at give præcis det lysindfald, du ønsker, eller du kan trække persiennen helt op og få fuldt udsyn.

Persienner skaber en let og elegant stemning i ethvert rum, og de er nemme at rengøre med en klud, støvsuger eller en særlig persiennerenser.

Bestil gratis gardinbus

Find inspiration til dine persienner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Persienner til din personlige stil

Opdag de mange muligheder ved skræddersyede persienner efter mål!  Alt efter hvilket udtryk, du ønsker din persienne skal tilføre rummet, så har vi løsningen til dig. Vil du skabe et retro-look med rustikke træpersienner? Eller vil du have et enkelt og mere minimalistisk look med hvide persienner, smalle lameller og diskrete bånd? Gardinbussen står vi klar til at bringe dine drømme til virkelighed, så du har glæde af dine nye gardiner i mange år.

Du kan også vælge vores MegaView®-persienner, som giver dig dobbelt så meget udsyn som ved almindelige persienner. Det fungerer på den måde, at lamellerne lægger sig i par, når persiennen er åben, så dit udkig bliver større. Når persiennen er lukket, ligger lamellerne enkeltvis som på en almindelig persienne.

Passer en persienne til store og små vinduer?

En persienne er en stilfuld og funktionel løsning, og et godt valg til både store og små vinduer. Med let betjening og mulighed for justering af lysindfaldet, kan du skabe den rette balance mellem lys og udsyn i dit hjem. Persienner i aluminium er i sandhed det perfekte gardin til badeværelser, da de kan modstå fugt.

Vores gardineksperter kommer gerne ud og viser dig de forskellige muligheder hjemme hos dig – og de er altid på forkant med de seneste trends og muligheder. Her kan du se vores persienner efter mål samt vores andre gardinvarianter – blandt andet rullegardinerplisségardiner og stofgardiner.

Vi har været i branchen gennem mange år, hvor vi har besøg et utal af danske hjem i hele landet. Og som vores anmeldelser på trustpilot viser, så har vi utrolig mange tilfredse kunder. Skal du være den næste?

Køb persienner
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Persienner efter mål i Gardinbussen