Gardiner til badeværelset

Behageligt lysindfald og privatliv

Skab spa-stemning med gardiner til badeværelset

Mangler du nye gardiner til badeværelset? Det er nok ikke det første, du tænker på, når du skal indrette dit badeværelse. Men gardiner kan være med til at skabe lidt ekstra luksus stemning på badeværelset.

Badeværelsesvinduet er ofte ikke særlig stort. Derfor gælder det om at vælge en gardintype, der fylder mindst muligt, når gardinet er rullet op. Her vil gode gardintyper være persienner, rullegardiner eller plisségardiner.

Ønsker du, at kunne skærme af for nysgerrige blikke og samtidig nyde solens lys? Så kan du overveje et plisségardin med Top Down/Bottom Up funktion. Her kan du nemlig parkere gardinet lige dér, hvor det passer dig bedst.

Fugtafvisende gardiner til dit badeværelse
Vælg badeværelsesgardiner som skaber privatliv

Gardiner på badeværelset, der skaber privatliv

Inden du vælger nye gardiner til dit badeværelse, er det en god idé at overveje hvilket rum og miljø, gardinerne skal hænge i. Badeværelset er et vådrum, som kræver et gardin, der kan holde til både fugt og kondens.

Dét er der heldigvis flere gardintyper, der kan holde til! Persienner efter mål er især velegnede til badeværelset, da de kan tåle høj luftfugtighed efter bad og hårtørring.

En anden gardinløsning er plisségardiner med Top Down/Bottom Up, som giver dig følelsen af privatliv og masser af frihed. Med dette innovative plisségardin kan du både åbne gardinet ovenfra, nedefra eller placere det et sted i midten af vinduet. 

Vi har også køkkengardiner, børnegardiner samt gardiner til stuen, soveværelset og kontoret.

Vælg et badeværelsesgardin, som passer til indretningen

Hvilken stemning ønsker du på dit badeværelse? Du kan nemlig bruge både inventar og farver til at skabe nærvær, varme og en hyggelig stemning!

Da badeværelset ofte er et forholdsvis lille rum, kan du med fordel gå efter lyse farver, der ikke er for dominerende. Lyse farver åbner rummet op og får rummet til at virke større.

Farverne på badeværelset kan også have betydning for dit valg af gardinfarve. Hvis du valgt en bestemt farve til væggene, kan du overveje at føre den videre til dine badeværelsesgardiner. Det skaber et gennemført tone-i-tone look.

Du kan ligeledes overveje, om du vil lade farven på et badeværelsesmøbel, en skammel eller en vase gå igen i dit nye gardin. Under et besøg af vores gardinbus, vil du få alt den rådgivning, du behøver.

Gardiner til badeværelset som passer til indretningen

Se vores udvalg af gardiner til badeværelset

Vil du se vores udvalg af gardiner til badeværelse? Så er du mere end velkommen til at bestille en gardinbus!

Gardinbussen kommer forbi og hjælper dig med at finde de perfekte gardiner til dit badeværelse.

Se vores udvalg af gardiner til badeværelset i dag