Gardiner til stuen

Samlingspunktet for familie og venner

De bedste gardiner til stuen

Find de perfekte gardiner til stuen hos Gardinbussen!

Stuen er hjemmets centrale rum, hvor man samles med familie og venner. Det er et sted, hvor du slapper af, spiser, har gode samtaler, ser TV og alt muligt andet.

Her spiller gardiner en central rolle – med kvalitetsgardiner kan du skabe præcis den stue, du drømmer om. Uanset om du vil have det hyggeligt, praktisk, high-tec eller noget helt fjerde.

Find inspiration til at forvandle din stue med flotte gardiner fra vores gardinbus.

Gardinbussen har de bedste gardiner til din stue
Skab hygge med gardiner efter mål

Gardiner skaber hygge i stuen

Stuen er det rum, hvor du slapper af med familie og venner, så det er vigtigt, at der er en hyggelig og indbydende stemning i rummet.

Lange stofgardiner eller foldegardiner er et fantastisk gardin til stuen, da de findes i forskellige stof, mønstre og designs, der passer til enhver indretning. Du kan også blande dem med andre gardintyper for at skabe et mere dekorativt udtryk.

Tidligere var udvalget af persienner temmelig begrænset – men sådan er det ikke længere. Du kan vælge en dristig farve til dine persienner for at tilføje kontrast og et strejf af kant til indretningen. Eller du kan gå efter træpersienner for at opnå et mere naturligt og nordisk udtryk. 

Bestil gratis gardinbus

Beskyt dit privatliv med gardiner i stuen

Har du store vinduer, karnapper og døre i din stue? Så er lamelgardiner en elegant og funktionel gardin til din stue!

Med lamelgardiner efter mål har du fuld kontrol over, hvor meget lys der slipper ind, samtidig med at du bevarer dit privatliv. Dét er nyttigt, hvis din stue vender ud mod en travl gade.

I vores gardinbus finder du et bredt udvalg af moderne designs og farver, så du kan få de lamelgardiner, der passer præcis til din smag.

Øget privatliv med nye gardiner til stuen
Stofgardiner er populære gardiner til stuen

Populære stofgardiner til stuen

Dekorative stofgardiner bringer hygge og varme ind i indretningen. Vi har et bredt udvalg af stofgardiner i forskellige teksturer, farver og med mørklægning.

Du kan vælge mellem tunge velourgardiner i mørkere nuancer for at opretholde dit privatliv, eller lette og lyse hørgardiner for at skabe en romantisk og naturlig stemning.

Stofgardiner kommer i forskellige stilarter, inklusive en variant med et smukt let zinkbånd og andre med klassiske bundsømme for ekstra vægt og drapering.

Bestil gratis gardinbus

Bløde toner, lyskontrol og isolering med plisségardiner

Plisségardiner er det ideelle valg, hvis du ønsker et stilfuldt og velafstemt look til dine vinduer. Denne gardinløsning filtrerer lyset på smukkeste vis og give din stue en varm stemning.

Duette® gardiner er en forbedring af det klassiske plisségardin. Det er designet med to lag væv, som er nøglen til den lyddæmpende og isolerende effekt, der kan hjælpe med at opretholde en behagelig temperatur i din stue året rundt.

Om sommeren kan gardinerne blokere for solens varme og hjælpe med at holde rummet køligt. Om vinteren forhindre de varmetab og hjælper med at holde varmen inde i rummet.

Plisségardiner er det perfekte gardin til stuen

Oplev vores gardiner til stuen med Gardinbussen

Vores gardinekspert står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver.

Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Se vores gardiner til stuen i vores gardinbus