Gardiner til skrå vinduer

Praktiske gardinløsninger

Praktiske gardiner til trekantede og skrå vinduer

Gardiner til skrå vinduer kan være lidt af en udfordring på grund af de skæve vinkler og overflader. Skræddersyede gardinløsninger er nøglen til succes, da standardgardiner sjældent passer til skrå vinduer.

Vores gardiner efter mål bliver fremstillet efter dine vinduers vinkel og størrelse, så de passer perfekt. 

Under et besøg af gardinbussen, kan du få rådgivning af en gardinekspert og opnå en skræddersyet løsning, der matcher dine skrå vinduer og opfylder både praktiske og æstetiske behov.

Gardiner til skrå vinduer
Funktion elle lamelgardiner til skråvinduer

Skab wow-effekt med motoriserede gardiner

Solen bager ind ad de skrå vinduer, børnene klager, men du kan ikke rulle for, da du står med hænderne i bolledejen. Eller du har lige sat dig i sofaen for at hygge med familien eller vennerne, men får solen i øjnene og orker ikke at rejse dig for at justere på gardinet.

I sådanne tilfælde kan man let drømme om en nemmere løsning, som elektriske gardiner. Med et enkelt tryk på en fjernbetjening eller app kan du nemt justere lyset og skabe den rette stemning i hjemmet. Brug også appen til at tidsindstille dine gardiner, så du både sikrer mest muligt naturligt lys i rummet i løbet af dagen.

Til skrå vinduer tilbyder vi en motoriseret løsning til lamelgardiner og plisségardiner, som fås i mange farver, nuancer og kvaliteter.

Bestil gratis gardinbus

Find inspiration inden dit besøg

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Har du brug for et mørklægningsgardin til dit skrå vindue?

Hos Gardinbussen finder du mange forskellige gardiner til skrå vinduer, og de fås med flere forskellige egenskaber. Én af dem er mørklægning!

Morgen- og aftensol er dejligt, men når den overopheder dit soveværelse eller stue, så bliver mørklægningsgardiner uundværlige. Gardinet er specielt designet til at passe til skråvinduets form og sikrer fuld dækning samt lys- og varmeregulering i rummet.

Har du i løbet af en travl hverdag brug for uforstyrret hvile? Træk mørklægningsgardinet for og oplev dagslyset forsvinde. Vores mørklægningsgardiner er lette at betjene – og du kan endda vælge en elektrisk variant!

Hvilke gardiner passer til skrå vinduer?

Når du skal vælge gardiner til skrå vinduer, skal funktionalitet og stil nøje afvejes i forhold til placering, behov og stil. Vores anbefalinger af gardin til skrå vinduer er plisségardinet, som er et fleksibelt og alsidigt gardin, som fås i et væld af farver og vævskvaliteter og kan tilpasses de fleste vinduesformer og -størrelser. Denne gardintype fås også som Duette® gardin, som er energieffektivt året rundt.

Alternativt er klassiske persienner nemme at justere og vedligeholde, mens lamelgardiner dækker hele vinduesfacaden og fås i forskellige tætheder og to lamelbredder – 89 mm og 127 mm. Endelig kan du vælge stofgardiner efter mål, som tilbyder et blødt og personligt touch til din indretning med et bredt udvalg af stoftyper, farver og mønstre.

Plissegardinets fleksibilitet, persienners minimalisme, lamelgardiners funktionalitet og stofgardiners varme passer til enhver præference.

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus!

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver.

Gardinbussen har et stort udvalg af gardiner til dit skråvindue