Gardin til dør med vindue

Gardiner til terrassedøre og hoveddøre

Har du en terrassedør eller hoveddør, så er det en stor fordel at få monteret et gardin til dør for at mindske indkig. Hvis døren vender indad, er det mest praktisk med gardiner efter mål, der kan monteres direkte på vinduesrammen. 

Hvis du vil undgå borehuller i vinduesrammen på din dør med vindue, kan du vælge en gardinløsning uden behov for at bore; FrameFix® eller TruFit®. De to systemer er velegnede til plast- og aluminiumsvinduer, hvor du ikke vil bore. 

Gardinbussens FrameFix® eller TruFit® er et godt valg for dig, der bor i lejebolig, hvor der ikke må bores.

Funktionelt gardin til dør
Find det perfekte gardin til din hovedør

Hvilken type gardin passer til min dør?

Vælg det perfekte gardin til din dør ved at tage højde for åbningsretning og orientering. Det er med til at afgøre, hvilken gardintype der bedst passer. 

Til en dør med vindue ud mod gaden er plisségardiner med up and down en praktisk løsning, der tillader præcis placering efter behov. 

For en personlig løsning, kan vi anbefale lange stofgardiner, der let tilpasses enhver dørs dimension. Bemærk, at stofgardiner monteres på væggen og kræver god plads omkring døråbningen.

Bestil gratis gardinbus

Find inspiration inden dit besøg

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Elektriske, lyddæmpende eller mørklæggende?

Overvej hvilke behov og funktioner, dit dørgardin skal opfylde. Søger du mere daglig komfort, anbefaler vi elektriske gardiner. Så undgår du behovet for snoretræk og giver mulighed for nem styring på afstand eller via mobil. 

Dette forbedrer ikke kun sikkerheden, men bidrager også til et stabilt indeklima. Er du på jagt efter et lyddæmpende gardin, er Duette® gardiner eller tykke stofgardiner et godt valg, da de effektivt reducerer akustikken i rum med hårde flader. 

Hvis du ønsker totalt mørke, kan du også få mørklægningsgardiner til din dør med vindue.

Gode priser på gardiner til døre

At fastsætte en præcis pris på forhånd for gardiner og persienner til døre med vinduer er svært. Både gardintype, materiale og selve dørtypen spiller alle en rolle. Derfor tilbyder vi skræddersyede gardinløsninger, der nøje imødekommer dine præferencer. 

Vi har gardiner i alle prisklasser, og vi har hjulpet mange danskere med at finde de perfekte gardiner gennem tiden. Det sikrer, at du altid kan finde et gardin, der passer til dine behov og matcher dine præferencer.

Vil du have besøg af vores gardinbus?

Er du usikker på, hvilket gardin der passer bedst til dine behov og indretning? Book nemt og hurtigt et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter kommer hjem til dig med vores store sortiment, og guider dig i at træffe den bedste beslutning.

Bestil en gardinbus og se vores udvalg af gardiner til døre