Børnegardiner

Vælg de perfekte gardiner til børneværelset

Vælg børnegardiner, som indbyder til leg og ro

Et børneværelse skal indbyde til sjov og ballade, og derfor er det oplagt at skrue op for kreativiteten med farverige børnegardiner! Med de rette gardiner til børneværelset, bliver rummet spændende og stimulerende for dit barn.

Vil du fuldende prinsessetemaet med lyserød, lilla eller pink gardiner, eller vil blå eller mørkegrønne gardiner passe perfekt til børneværelsets militærtema?

I vores gardinbus finder du et stort udvalg af gardiner i samtlige farver og nuancer. Uanset stilen, kan du finde de helt rigtige gardiner.

Børnegardiner i mange forskellige farver
Lad børnene lege trygt på børneværelset med sikre gardiner

Sådan kan børnene lege trygt på børneværelset

Gør det let at lukke lys og lyde ude med funktionelle og praktiske gardiner! Med børnegardiner bliver dit barns værelse både hyggeligt og et dejligt sted at sove.

Populære gardintyper til børneværelset:

Fælles for alle gardiner fra Gardinbussen er, at sikkerheden er i top. Der medfølger nemlig en smart børnesikring til alle vores gardiner!

Bestil gratis gardinbus

Børnegardiner med mørklægning til en god søvn

I sommerhalvåret kan det være svært at få de mindste til at sove. Det er heller ikke nemt at falde i søvn, når lyset strømmer ind ad vinduet – og det kan blive forstyrrende for hele familiens døgnrytme.

En god løsning til at få de mindste familiemedlemmer til at falde hurtigere i søvn er, at investere i nogle gode mørklægningsgardiner til børneværelset.

Ved at vælge et børnegardin med mørklægning, kan du skabe det perfekte sovemiljø, uanset tidspunktet. Så kan I selv bestemme, hvornår natten begynder i børneværelset. 

Mørklægningsgardiner til børneværelset
Medfølgende børnesikring på alle vores børnegardiner

Styrk sikkerheden, når du vælger
gardiner til børneværelset

Det er vigtigt at have sikre gardiner, så du kan føle dig tryg, når dit barn leger eller opholder sig alene på børneværelset. Sørg først og fremmest for at placere senge og andre møbler væk fra vinduerne, så dit barn ikke har adgang til kæder og snore.

Vil du helst undgå løsthængende snore? Så kan vi også sætte børnesikring på dine nye gardiner. Ved at bestille gardiner gennem vores gardinbus, får du altid en børnesikker sikkerhedsanordning, når du køber gardiner med snore- og kædetræk.

Derudover har vi flere løsninger, der egner sig særlig godt til børneværelset. Du kan med fordel vælge gardiner, der er designet til børnefamilier. Det gælder eksempelvis vores LiteRise®– eller SmartCord®-betjening, som ikke har snore og kæder.

Bestil gratis gardinbus

Oplev vores børnegardiner med Gardinbussen

Bestil et uforpligtende besøg af vores gardinbus i dag – så finder vi de perfekte børnegardiner til dine behov.

Se vores ledige tider i vores online bookingformular.

Se vores børnegardiner i Gardinbussen