Gardiner til erhverv

Eksperter i gardiner og solafskærmning til erhverv

Gardinbus.com har mange års erfaring med at skabe gode gardinløsninger til erhverv, institutioner og offentlige miljøer. Vores sortiment rummer alt inden for indvendig- og udvendig solafskærmning!

Med gardinbussen kan du forvente:

Vores erfarne gardineksperter besøger dig, og præsenterer hele vores sortiment. Bestil et besøg i dag! 

Gardinbussen med gardiner til erhverv

Fordelen ved et besøg af gardinbussen

Vi ved, hvad der er vigtigt for virksomheder og erhvervsdrivende. Vores erfarne gardineksperter er ikke kun eksperter i gardiner, men også i pergolaer, markiser og screens til erhverv.

I kan få besøg af gardinbussen, når du/I har tid. Vælg et passende tidspunkt i vores online bookingkalender, så sender vi en gardinbus ud til dig. Normalt har vi en ledig bus i nærheden inden for få dage, men du kan også booke et besøg op til 3 måneder frem i tiden.

Når gardinbussen kommer ud på besøg hos jer, medbringer vi en række stofprøver til inspiration. Når vi har gennemgået mulighederne, får I et uforpligtende tilbud baseret på den løsning, vi har talt om.

Alt dette er gratis og uforpligtende.

Har du specifikke sikkerhedskrav?

Vi er klar over, at solafskærmning i virksomheder og kontorer kan kræve særlige hensyn, herunder sikkerhed og brandsikring.

Vores erfarne gardineksperter afdækker dine krav og behov og tilbyder dig den bedste rådgivning og en skræddersyet løsning, der passer til dit projekt – enkelt og problemfrit for dig.

Gardiner til erhverv med særlige sikkerhedskrav
Kom godt i gang med nye gardiner til erhverv

Kom godt i gang

Vi rådgiver og hjælper både private- og erhvervskunder over hele landet. Et rådgivningsbesøg starter altid med at vi lytter til kundens ønsker og behov for solafskærmning, indretning og farver. Derefter afklarer vi fordele og ulemper, så det rette valg kan træffes.

Det er nemt at komme i gang:

  1. Book et gratis besøg af en gardinbus eller markisebus.
  2. Få kvalificeret rådgivning og opmåling.
  3. Modtag et uforpligtende tilbud.
  4. Lad os stå for professionel montage.

Bestil en gratis gardinbus eller markisebus

Bestil et uforpligtende besøg af vores gardinbus eller markisebus i dag – så finder vi den perfekte løsning til dine behov.

Se vores ledige tider i vores online bookingformular.

Se vores flotte gardiner til erhverv med gardinbussen