Erhverv

SeekClipart

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Gardiner og solafskærmning til erhverv

Et stærkt erhvervsteam

Professionel rådgivning om solafskærmning og gardiner

Gardinbus.com har mange års erfaring i solide og holdbare løsninger til erhverv, offentlige institutioner, hoteller etc. I vores stærke erhvervsteam får du en professionel og leveringsdygtig samarbejdspartner med stor viden om gardiner, akustik, markiser og screens til erhverv. Træk på vores store ekspertise omkring motoriserede og automatiserede løsninger.

Er du indretningskonsulent, arkitekt eller entreprenør, der står overfor et byggeprojekt, så kan du med fordel kontakte os. Få en præsentation af vores erfarne erhvervskonsulenter omkring miljøvenlige- og energibesparende gardiner,  indvendig såvel som udvendig solafskærmning og akustik.

Gardinbus.com har mange års erfaring med rådgivning og projektering af store projekter, for tilbudsgivningen ofte starter inden byggeriet sættes i gang.

Kontorindretning med gardiner

Der findes utrolig mange muligheder når det kommer til kontorindretning og mange forskellige ting man skal have med i sine overvejelser, når man ønsker at indrette sit kontor med det bedst mulige indeklima og arbejdsmiljø.

Gardinbus.com - ErhvervCorona forholdsregler
Er du i tvivl, om det er en god idé at booke et besøg af en gardinkonsulent lige for tiden, eller få besøg af en montør, så kan du være ganske rolig. Både vores samarbejdspartnere og os overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om Corona-forholdsreglerne her.

jab kontor
SeekClipart

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Gardinbus.com © 2021

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2021) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.