Prismatch

Prismatch – vi matcher prisen – med garanti

Vi matcher prisen på mærkevarer fra Kirsch, Luxaflex, JAB, Faber og Stila.

Gardinbus.com er Danmarks største Kirsch forhandler. Kirschs historie går helt tilbage til 1907, og er i dag et globalt varemærke ejet af verdens største producent af solafskærmning. Derfor kan vi garanter dig den altid laveste pris. Det betyder, at hvis vores varer ikke i forvejen koster det samme eller mindre end konkurrenten, så matcher Gardinbus.com prisen – det kalder vi Fair Prismatch Garanti.

Fair Prismatch Garanti webFair Prismatch Garanti gælder både mærkevarer inden for foldegardiner, persienner, rullegardiner, lamelgardiner, plissegardiner, samt stofgardiner.

Sådan opnår du Fair Prismatch Garanti:
Mærkevaren skal være identisk med den vare, der sælges ved konkurrenten, dvs. samme størrelse, type, variant, farve m.v., og du skal samtidig kunne fremlægge dokumentation af konkurrentens tilbud, der tydeligt beskriver varen og prisen.

Vi har altid fair priser med garanti

Vi besøger dig helt gratis, så du kun skal tænke på at blive inspireret i dit valg af gardiner.

For at du kan føle dig sikker på at få en fair pris, tilbyder vi et enkelt og overskueligt Fair Pris Koncept:

20% rabat på 2-4 Gardiner.
25% rabat på 5-7 Gardiner.
30% rabat på 8+ gardiner
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

Rabatten gives på vejledende priser på Kirsch varer.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

rentefri finansiering3
gardinbus logo
SeekClipart

Bestil gardinbussen nu

* Påkrævet felt

Corona forholdsregler
Er du i tvivl, om det er en god idé at booke et besøg af en gardinkonsulent lige for tiden, eller få besøg af en montør, så kan du være ganske rolig. Både vores samarbejdspartnere og os overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om Corona-forholdsreglerne her.

Gardinbus.com © 2021

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2021) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.