Prismatch

- vi matcher prisen med garanti

Vi matcher prisen på mærkevarer fra Kirsch, Luxaflex, JAB, Faber og Stila.

Fair Prismatch Garanti gælder både mærkevarer inden for foldegardiner, persienner, rullegardiner, lamelgardiner, plissegardiner, samt stofgardiner.

Sådan opnår du Fair Prismatch Garanti:
Mærkevaren skal være identisk med den vare, der sælges ved konkurrenten, dvs. samme størrelse, type, variant, farve m.v., og du skal samtidig kunne fremlægge dokumentation af konkurrentens tilbud, der tydeligt beskriver varen og prisen.

Vi har altid fair priser med garanti
Vi besøger dig helt gratis, så du kun skal tænke på at blive inspireret i dit valg af gardiner.

For at du kan føle dig sikker på at få en fair pris, tilbyder vi et enkelt og overskueligt Fair Pris Koncept:

20% rabat på 2-4 Gardiner.
25% rabat på 5-7 Gardiner.
30% rabat på 8+ gardiner
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

Rabatten gives på vejledende priser på Kirsch varer.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor, vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Gardinbus.com er Danmarks største Kirsch forhandler

Kirschs historie går helt tilbage til 1907, og er i dag et globalt varemærke ejet af verdens største producent af solafskærmning. Derfor kan vi garanter dig den altid laveste pris. Det betyder, at hvis vores varer ikke i forvejen koster det samme eller mindre end konkurrenten, så matcher Gardinbus.com prisen – det kalder vi Fair Prismatch Garanti.