Markiser

Skab et indbydende hjem med en markise

Markiser skaber hyggelige stunder

Markiser er meget mere end blot beskyttelse mod solens stråler. En markise skaber hyggelige stunder, som inviterer til samvær og afslapning med familie, venner og bekendte.

Med en markise kan du:

  • skabe skygge på din terrasse eller altan.
  • reducere lysindtrængningen i dit hjem.
  • betjene din markise via. smartphone og tablet.
  • øge værdien af dit hjem. 

Hos Gardinbus.com tilbyder vi både markiser til terrassen og markiser til altanen – og altid til en god pris!

Køb nye markiser med markisebussen
Køb nye markiser med markisebussen

Undgå overophedning med en markise

Markiser skaber skygge og beskyttelse mod direkte sollys, hvilket betyder, at solstrålerne ikke trænger direkte ind i vores bolig. Derved kan de reducere varmeoptagelsen og dermed bidrage til et køligere indendørs miljø.

Ved at investere i en markise, får du ikke kun et behageligere hjem om sommeren, du kan også spare penge på længere sigt ved at reducere behovet for aircondition. 

Leder du efter en anden løsning mod overhedning af din bolig, så er udvendige screens også en god løsning.

Bestil markisebus

Find inspiration om markiser

Udvendig solafskærmning kan skabe et personligt uderum, udvide hjemmets areal og give bedre indeklima året rundt. Vi har samlet inspiration og tips indenfor markiser, screens og pergolaer. 

Tilbehør til vores markiser

Vibrationssensor: Ved at placere en vibrationssensor indeni frontbommen på din markise, kan du forhindre skader forårsaget af vind. Når det registrerer vibrationer på det ønskede niveau, trækker det automatisk markisen ind. Det er en trådløs enhed som er batteridrevet, og det kræver dermed ingen elektrisk installation.

Sol- og vindvagt: En vindvagt med solsensor og vindmåler udruller markisen ved solskin og trækker den ind igen ved kraftig blæst. Systemet reducere varmen i dit hjem på varme sommerdage og beskytter samtidig markisen mod skader.

Fjernbetjening: Du kan tilkøbe en fjernbetjening, som gør det nemt at styre dem med blot et enkelt tryk. Hvis din markise er udstyret med en Somfy motor, kan du få en fjernbetjening, som kan styre op til 5 enheder.

App-styring: Med app-styring har du fuld kontrol over din markise, uanset hvor du befinder dig. Vores markiser med Somfy motor kan betjenes via. en app på din smartphone. Alt, hvad der kræver, er en Tahoma Switch, som fungerer som forbindelsesled mellem markisen og din smartphone. Tahoma Switch er en smart hub, der giver dig mulighed for at styre alle Somfy-produkter i dit hjem på samme tid. Udover det kan du tilkoble smartprodukter fra en bred vifte af andre producenter, såsom Alexa, Google Home, Sonos, IHC og Philips.

RAL-farver: For at sikre et præcist match med din facade eller vinduer, kan du vælge kassetten i særlige RAL-farver. På den måde kan du skabe en visuel sammenhæng mellem markise og bolig.

Du kan læse mere om vores forskellige markisemodeller fra Kirschproducentens hjemmeside.

Dét kan du forvente under et besøg af markisebussen

Ved at bestille et gratis besøg af vores markisebus, er du sikker på at få kompetent rådgivning fra start til slut. 

Med et besøg af vores markisebus får du: 

  • personlig og kompetent rådgivning.
  • præsenteret alle vores markiseløsninger og -tilbehør.
  • udført gratis opmåling til din nye markise.
  • et uforpligtende tilbud på din nye markise eller pergola.

Derudover tilbyder vi op til 5 års garanti på vores markiser, så du kan handle med ro i maven.  

Køb din nye markise
med vores gratis markisebus

Få gratis besøg af markisebussen og se vores udvalg af markiser, pergolaer og screens. Vi sørger for rådgivning,  professionel opmåling og et uforpligtende tilbud!

En markise til alle behov