Markiser til altan

Stilfulde og komfortabelte altanmarkiser

Få mest muligt ud af sommeren med en markise til altan

Med en markise til altan, kan du nyde sommeren uden at blive overophedet! Du kan vælge mellem et bredt udvalg af farver, mønstre og materialer, der passer til din personlige smag.

Vores altanmarkiser giver dig:

 • en afskærmet og mere behagelig altan.
 • en reducering af lysindfaldet i din bolig.
 • mulighed for at nyde altanen i stille regn.
 • mulighed for at styre markisen med smartphone eller tablet.

Bliv inspireret og køb din nye markise til altan ved at bestille et gratis besøg af vores markisebus.

Altanmarkiser til store og små altaner
Fordele ved en markise på altanen

5 fordele ved en markise til altan

Hvad er nogle af de største fordele ved at få monteret en altanmarkise? Vi giver dig svaret! 

 1. Beskyttelse mod solens skadelige stråler: En altanmarkise giver dig mulighed for at skabe skyggefulde områder, hvor du kan slappe af.
 2. Frilufts-søvn for børn på altanen: Har du et barn, der elsker at sove udendørs? Med en markise til altan kan du skabe en soveplads i det fri.
 3. Temperaturregulering: En altanmarkise forhindrer solen i at skinne ind gennem vinduerne, og skaber dermed et bedre indeklima i din bolig.
 4. Privatlivets fred: Du kan skabe et privat udendørs rum, hvor du kan slappe af uden at føle dig udsat for nysgerrige blikke. 
 5. Øget værdi af din bolig: En flot markise til altanen kan øge værdien af din bolig. Det er en fordel, hvis du ønsker at sælge lejligheden på sigt.
Bestil markisebus

Find inspiration om markiser

Udvendig solafskærmning kan skabe et personligt uderum, udvide hjemmets areal og give bedre indeklima året rundt. Vi har samlet inspiration og tips indenfor markiser, screens og pergolaer. 

Smarte, elektriske markiser til altan

Hvorfor besvære sig med manuel betjening, når du kan få en elektrisk markise til din altan? Med motoriseret betjening kan du styre din markise ved at benytte din smartphone eller tablet.

Elektriske markiser kan også blive udstyret med en vindvagt med solsensor og vindmåler, der kan reagere på ændringer i vejrforholdene. Det betyder, at markisen automatisk vil rulle ud når solen skinner, og ved et bestemt niveau af blæst vil den trække sig tilbage.

Derudover kan du indstille din elektriske markise efter dine præferencer. Du kan f.eks. indstille tidspunkter, hvor markisen automatisk skal åbne eller lukke. 

Sådan foregår et besøg af markisebussen

Det er vigtigt at få professionel rådgivning, opmåling og montering, når du skal købe en ny altanmarkise. Vores team af erfarne markise-eksperter står klar til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Under et besøg af en markisebus får du:

 • professionel rådgivning og vejledning.
 • præsenteret alle vores markiser og markisetilbehør.
 • udført gratis opmåling. 
 • et uforpligtende tilbud på din markise til altan.

Vi tilbyder også op til 5 års garanti på vores markiser, så du er ordentligt sikret.

Køb din nye altanmarkise
med vores gratis markisebus

Få gratis besøg af markisebussen og se vores udvalg af markiser, pergolaer og screens. Vi sørger for rådgivning,  professionel opmåling og et uforpligtende tilbud!

Markisebussen hjælper med at finde den perfekte markise til altan