Køkkengardiner

Praktiske og æstetiske gardiner til køkkenet

Gå efter køkkengardiner, der tåler stænk og fugt

I mange hjem sidder køkkenvinduet lige over køkkenvasken, hvilket betyder, at køkkengardinerne kan udsættes for fugt, damp og snavs fra madlavning og opvask. Hvis det er tilfældet i din bolig, kan det være en god idé at vælge køkkengardiner, der er blevet behandlet med specielle beskyttende behandlinger som StainStop eller DustBlock®.

Disse behandlinger forhindrer gardinerne i køkkenet i at optage fugt og snavs, hvilket gør dem lette at rengøre og vedligeholde. Og det betyder, at dine gardiner bliver ved at være flotte og friske i længere tid, og du behøver ikke bekymre dig om pletter eller ophobning af støv.

Gardiner med StainStop eller DustBlock® findes til Duette® gardiner, rullegardiner og lamelgardiner.

Fugtafvisende gardiner til køkkenet
Rullegardiner - de perfekte gardiner til køkkenet

Rullegardiner er et perfekt gardin til køkkenet

Vil du udnytte din køkkenvindueskarm som ekstra opbevaringsplads? Så vælg pladsbesparende gardiner som et simpelt og stilfuldt rullegardin.

De klassiske rullegardiner kan tilpasses stort set alle vinduesstørrelser, uanset om du har store vinduer eller små vinduer, og kan skræddersyes til din foretrukne farve og stil.

Gardinbussen har et bredt udvalg af farver, mønstre og væv at vælge imellem, så dine nye køkkengardiner passer til din personlige stil.

Bestil gratis gardinbus

Skab privatliv med plisségardiner i køkkenet

For mange af os er vores køkkenvinduer udsat for naboers blikke eller vender ud mod en travl gade. Og her er det en fordel med praktiske gardiner til køkkenet.

Hvis privatliv er en bekymring for dig, kan du overveje at vælge plisségardiner med up-down funktion. Disse giver dig mulighed for at placere gardinet præcist, hvor du har brug for det i vinduet! På den måde kan du blokere udsynet, uden at lukke af for dagslyset.

Vælger du et Duette® plisségardin, så får du samtidig et isolerende og lyddæmpende gardin.

Plisségardiner er de perfekte gardiner til køkkenet
Funktionelle persienner som køkkengardin

Persienner som køkkengardiner

Generelt er persienner et fremragende valg af gardiner til køkkenvindue på grund af deres praktiske egenskaber. De er lette at rengøre og holder formen i fugtige omgivelser. Hvis du holder af det naturlige udseende af træ, så er en træpersienne eller en bambuspersienne et moderne køkkengardin!

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at træpersienner kan blive påvirket af fugt og risikerer at bøje sig over tid. Derfor anbefaler vi ikke træ- og bambuspersienner til små og meget fugtige køkkener.

Bestil gratis gardinbus

Køkkengardiner med motor

Har du mange vinduer i dit køkken? Eller måske nogle vinduer, der sidder lidt højt oppe eller er svære at nå? Hvis ja, bør du måske overveje elektriske gardiner. Gardiner med motor gør det nemt for dig at styre dine gardiner ved hjælp af en fjernbetjening eller endda via din smartphone.

Det er den smarte, sikre og mest praktiske måde at justere lyset, regulere temperaturen og bevare dit privatliv i køkkenet.

Få elektriske køkkengardiner og mærk forskellen

Få professionel rådgivning med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på, hvilke gardiner der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver.

Stort udvalg af køkkengardiner i Gardinbussen