Hørgardiner

Naturlige gardiner i hør

Naturlige, slidstærke gardiner i hør

Gardiner i hør er kendt for deres naturlige look og materiale. Hør fremstilles af fibrene fra hørplanten, som spindes og væves til stof. Gardiner i hør har en naturlig tekstur og de mange farvevarianter i hårfibrene giver dig mulighed for at tilføre den helt rigtige stemning til rummet.

Hør er et meget slidstærkt materiale, så ved at vælge at få monteret gardiner i hør, er du sikret en gardinløsning som vil pynte i dit hjem i mange år.

Slidstærke hørgardiner fra Gardinbussen
Fordele ved flotte gardiner i hør

Fordele ved hørgardiner

Der er mange fordele ved at købe hørgardiner i vores gardinbus, og vi har samlet de største herunder.

Det er en god idé at vælge gardiner i hør, fordi: 

  • hør er et naturligt materiale, og dermed et miljøvenligt alternativ sammenlignet med andre gardiner.
  • hør er modstandsdygtigt over for mug, bakterier og  falmer ikke over tid. 
  • de er nemme at vedligeholde ved vask i maskine.
  • de er kendt for deres lange holdbarhed, hvilket gør dem til en god investering. 
  • når deres liv slutter, gør de minimal skade på miljøet, da de er naturligt bio-nedbrydelige
  • hør er en af tidens mest trendy gardinløsninger i danske hjem.
Book gratis gardinbus

Find inspiration til dine hvide gardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

En af de mest populære gardiner i 2024

Hørgardiner er spået til at være et af de mest populære gardiner i 2024. Det skyldes særligt gardinernes naturlige materiale, som gør dem til et mere miljøvenligt alternativ sammenlignet med andre gardiner. Derfor har de særlig stor interesse blandt miljøbevidste forbrugere. 

Udover at være et praktisk og tidløst valg, som holder sig pænt i mange år, vinder hørgardinerne også på æstetikken. Deres afslappede og enkle udseende passer perfekt til den moderne minimalisme, hvorfor de er meget populære blandt designentusiaster i øjeblikket. 

Med et stort udvalg af farver og stilarter finder du let et hørgardin, der passer til din personlighed og behov.

Sammensæt hørgardiner og andre gardinløsninger 

Selvom hørgardiner er fantastiske i sig selv,  vælger flere at kombinere dem med andre gardintyper. Dette er ofte grundet praktiske årsager, da de ønsker stofgardinets udseende men en mørklæggende, isolerende eller lyddæmpende effekt fra en anden type gardin.

Populære gardin-sammensætninger: 

Ved at booke en gardinbus vil du aldrig stå alene med beslutningen. Vores gardinekspert besøger dig, når det passer ind i din kalender, og sørger for at du får den rette rådgivning.

Bestil vores gratis gardinbus i dag!

Vil du købe nogle flotte hørgardiner eller en anden type gardin til dit hjem? Så bestil en gratis og uforpligtende gardinbus i dag! 

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver.

Køb nye hørgardiner ved at booke en gardinbus