BLACK WEEKS 2023

Vi fejrer Black Weeks fra den 21. november til og med den 4. december 2023!

Bestil et gratis besøg af en gardinbus, inden Black Weeks slutter om

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Spar 35% på alle gardiner!

Det er nu, du skal slå til, hvis du er på jagt efter nye gardiner til dit hjem! 
Under Black Weeks sparer du nemlig hele 35% på alle gardiner. Grib chancen for at opgradere dit hjem med nye gardiner til en vanvittig god pris – uanset om du leder efter plisségardiner, mørklægningsgardiner, persienner, rullegardiner, lamelgardiner, foldegardiner eller lange stofgardiner.

Få 35% rabat, når du bestiller en gardinbus

Få det bedste ud af Black Weeks, hvor du kan spare hele 35% på alle gardiner!  
For at få rabatten, skal du bestille et besøg af en gardinbus i vores bookingkalender senest d. 4. december. Du bestemmer selv, hvornår gardinbussen skal komme forbi – du kan vælge besøgstider 3 måneder frem.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og deltag i konkurrencen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få chancen for at vinde din ordre (værdi op til 7.500 kr.*)!  
Du får et lod i puljen til konkurrencen, hvis du både er tilmeldt nyhedsbrevet og bestiller et besøg af vores gardinbus inden den 4. december. Besøget kan ligge op til 3 måneder efter datoen, hvor du gennemfører bookingen. 

*Konkurrencen løber fra den 19. november til og med den 4. december.  For at deltage i konkurrencen, skal du være tilmeldt vores nyhedsbrev og gennemføre en booking af en gardinbus i kampagneperioden (besøget kan ligge op til 2 måneder efter datoen, du gennemfører bookingen). Vinderen af konkurrencen udtrækkes i tilfældig lodtrækning den 5/12. Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres med navn på sociale medier (Instagram og Facebook). Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og et evt restbeløb udbetales ikke.

 

Gå ikke glip af gode tilbud og konkurrencer

Følg os på Instagram eller Facebookog tilmeld dig vores nyhedsbrev – så du er sikker på at høre om gode tilbud og konkurrencer i hele perioden.

Gratis besøg og rentefri finansiering

Få gratis besøg af en gardinbus, og få rådgivning af vores erfarne gardineksperter. Vores ekspert hjælper dig med at vælge de perfekte gardiner, som passer til dit hjem, dit behov og din stil. Efter en grundig opmåling får du et uforpligtende tilbud på de gardiner, I har talt om.  

 
Med rentefri finansiering kan du vælge at sprede betalingerne over tid uden ekstra omkostninger.  

Bliv inspireret inden besøget

Gardiner er fantastiske til at skabe forskellige stilarter i dit hjem, og de betyder meget for din hverdag ved at blokere sollys, bevare dit privatliv samt forbedre akustikken og indeklimaet. Få mere information om forskellige gardintyper, find inspiration og udforsk de mange muligheder her: 

Rådgivning i dit eget hjem
Opmåling og montering
Rentefri finansiering
5 års garanti
Fair Prismatch garanti

FAQ

I 2023 falder Black Friday fredag d. 24. november. Men hos Gardinbus.com fejrer vi Black Weeks helt fra den 21. november til og med den 4. december 2023. Så har du god tid til at bestille et besøg af en gardinbus og få fingre i den gode rabat.

Du skal booke et besøg af en gardinbus i vores bookingkalender senest d. 4. december. Efter besøget modtager du et uforpligtende tilbud, hvor de 35% rabat er fratrukket normalprisen. Når du har accepteret tilbuddet og gennemført betalingen, går vi i gang med at producere dine gardiner. Læs handelsbetingelserne her.

Alle vores gardiner indgår i tilbuddet, så du kan frit vælge imellem plisségardiner, mørklægningsgardiner, persienner, rullegardiner, Duette® plisségardiner, lamelgardiner, foldegardiner, lange stofgardiner og motoriserede gardiner.  

Black Weeks er lig med gode tilbud, og det er i denne periode du får årets bedste rabat på alle gardiner! Men det betyder ikke, at du ikke får tid til at shoppe andre gode tilbud på Black Friday. Hos os kan du nemlig vente helt op til 3 måneder med at få besøg af gardinbussen OG stadig få den gode rabat på 35%.  

Hos Gardinbus.com står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige gardinløsning. Og selvom Black Weeks er nogle af årets mest travle shoppedage, får du stadig god rådgivning fra gardineksperten i gardinbussen eller hos vores kundeservice. Kontakt os på telefon 3141 1222 eller send os en mail på support@gardinbus.com.