Brandhæmmende gardiner

Forsink ilden i at sprede sig

Forsink ilden i at sprede sig med brandhæmmende gardiner

En af de mest hyppige årsager til brand i hjemmet eller på arbejdspladsen er stearinlys, der antænder gardinerne. Derfor kan flamme- og brandhæmmende gardiner være afgørende i tilfælde af brand. Disse gardiner forsinker effektivt ilden i at sprede sig, hvilket kan redde liv og mindske brandskader i bygningen.

I vores gardinbus finder du kvalitetsgardiner, der prioriterer din sikkerhed. Vi har et stort udvalg af brandhæmmende gardiner, der kombinerer funktionalitet og sikkerhed med et æstetisk udseende.

Hvad er brandhæmmende gardiner?

Brandhæmmende gardiner er designet til at modstå og forsinke ildspredning. De er fremstillet af brandhæmmende tekstiler med modificerede polyesterfibre, som gør dem naturligt ildresistente. Disse gardiner kan vaskes uden at miste deres brandsikkerhed.

Der findes også gardiner med en brandhæmmende efterbehandling, men deres effektivitet mindskes over tid på grund af vask og slid.

Køb brandhæmmende gardiner som forsinker ilden i at sprede sig
Nye brandhæmmende gardiner fra gardinbussen

Vores udvalg af brandhæmmende gardiner

Næsten alle vores gardiner efter mål fås i en brandsikker variant, så du hverken går på kompromis med æstetikken eller sikkerheden.

Vores sortiment omfatter varianter af:

Så uanset om du foretrækker det enkle plisségardin eller det praktiske rullegardin, har vi en brandhæmmende gardinløsning til dig.

Bestil gratis gardinbus

Find inspiration til dine mørklægningsgardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Gardiner med inherent- eller coated FR

Når du skal opgradere til brandhæmmende gardiner, er det væsentligt at være klar over, hvilken brandsikkerhed, du søger. Vi tilbyder gardiner i Inherent- og coated FR, som er to forskellige metoder til at gøre gardiner brandhæmmende.

  • Gardiner i inferent FR består af materialer, der naturligt nedsætter risikoen for brand.
  • Gardiner med coated FR er derimod efterbehandlet med en brandsikker belægning.

Vælger du vores gardiner fra SUNWAY får du desuden certificeret OEKO-TEX-standard, hvilket garanterer, at gardinerne opfylder miljø- og sundhedsmæssige krav.

Brandhæmmende gardiner til erhverv

Virksomheder, institutioner og generelt erhvervslokaler kan ofte have særlige krav til sikkerhed og brandsikring. Derfor er det vigtigt med gardiner, som opfylder kravene. I vores sortiment finder du flamme- og brandhæmmende gardiner, som produceres efter dine specifikke sikkerhedskrav på arbejdspladsen.

Få rådgivning af vores erfarne gardineksperter og find de rette gardiner til din virksomhed – uanset om det er kontor, hotel, restaurant, skole, hospital eller andet.

Bestil en gratis gardinbus i dag!

Det er altid en god idé at se og mærke de forskellige gardiner, inden du træffer en endelig beslutning. Derfor tilbyder vi altid et gratis besøg af vores gardinbus. som kommer direkte til din adresse med vores udvalg af brandhæmmende gardiner.

Vores eksperter rådgiver dig i at vælge de rette gardiner til dine behov og giver professionel vejledning om brandsikkerhed. Bestil et gratis og uforpligtende besøg i dag og tag det første skridt mod at brandsikre dit hjem eller din virksomhed.

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver!

Køb et brandhæmmende gardin i vores gardinbus