Bløde gardiner / stofgardiner

- topsyninger

 

Wave topsyning

Med en wave topsyning får du automatisk smukke og ensartede folder/bølger. Løsningen er især velegnet til store vinduespartier, hvor du opnår et enkelt og stilrent udtryk.

blank

 

Rynkebånd, 32 mm

Gardiner med rynkebånd giver et klassisk og flot casual udseende. Rynkebåndet findes i to bredder.

blank

 

Rynkebånd, 70 mm

Gardiner med rynkebånd giver et klassisk og flot casual udseende. Rynkebåndet findes i to bredder.

blank

 

1-læg

Gardiner syet med 1-læg vil altid falde i ensartede og rolige folder. Lægen er en enkel og fast læg, som sikrer et klassisk udtryk.

blank

 

2-læg

Gardiner syet med 2-læg vil altid falde flot og ensartet. Lægen er en enkel syet og fast læg, som sikrer, at gardinet falder i  ensartede og rolige folder.

blank

 

3-læg

Gardiner med 3-læg har en trefoldet blød læg, som hver især former en lille vifte øverst på gardinet. Gardinet vil altid falde flot og ensartet.

blank

 

Foldet læg

Vælger du gardiner med Foldet læg får du en bred og afrundet læg, der altid falder i flotte folder.

blank

 

Kovser

Gardiner med kovsere giver et lidt råt og moderne udtryk. Der anvendes metalkovsere, Ø40 mm i alufarve. Gardinerne hænger i flotte dybe folder.

blank

 

Stropper

Gardiner med stropper er en smuk og moderne løsning, der får stoffet til at falde ensartet. Stropperne måler 7 cm i højden og 4 cm i bredden.

blank

 

Tyngdebånd

Tyngdebånd med zink monteres i gardinets bundsøm for mere tyngde og et flottere fald.

Gardinbus.com identitets streg

Vi leverer også gardinløsninger til virksomheder

Gardinbus.com leverer også professionelle gardinløsning til virksomheder som kontorer og hoteller. Her kan vi også tilbyde et stort udvalg af forskellige slags gardiner i mange farver, længder, bredder osv.

Mange års erfaring og tilfredse kunder over hele landet

Vi har gennem de sidste 25 år leveret gardiner til glade kunder over hele landet – også til alle øerne med broforbindelse. Det betyder, at vi kommer med en masse erfaring, og når vi hyrer nye fagfolk, så sender vi dem forbi vores eget gardinakademi, så de er helt opdateret på vores kollektioner og måden at gøre tingene på. Det er din garanti for kvalitet hver gang. Og med hensyn til garanti, så tilbyder vi naturligvis prismatch, så du kan være sikker på at få den bedste løsning til den rigtige pris hver gang. 

En anden årsag til vores succes er ganske enkelt, at hos os er en aftale en aftale. Det lyder måske indlysende, men mange af vores kunder har fremhævet, at de har værdsat denne del af samarbejdet. Så du kan regne med os – fra første møde til de monterede gardiner er klar og videre, hvis der er spørgsmål m.m.