Lamelgardin

- ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge et lamelgardin?

Lamelgardinet er det helt rigtige valg, hvis du har store vinduer eller bare ønsker et minimalistisk udtryk i dit hjem. Lamelgardinet giver dig mulighed for at styre og regulere lysindfald på alle tider af dagen efter humør og omstændigheder – på samme måde som var det en stikkontakt med lysdæmper. Lamelgardinet indrammer vinduet på en enkel måde og fås i flere farver, bredder og systemer.

Hvilket lamelgardin skal jeg vælge?

Lamelgardinet passer godt til moderne byggeri, men kan også bidrage til et minimalistisk udtryk i en traditionel murstensvilla. Uanset hvad, bør du overveje gardinets funktion: skal det markere vinduespartiet med en kontrastfarve, skabe en rolig flade, begrænse indsynet i større vinduespartier eller sidde i vinduer med skrå overkarm? 

Er lamelgardiner velegnede til mørklægning?

Lamelgardiner er velegnede til mørklægning og lamellerne findes i mange farver, med og uden mønster i mørklægningsmaterialer.

Gardinbus.com identitets streg

Vi leverer også gardinløsninger til virksomheder

Gardinbus.com leverer også professionelle gardinløsning til virksomheder som kontorer og hoteller. Her kan vi også tilbyde et stort udvalg af forskellige slags gardiner i mange farver, længder, bredder osv.

Mange års erfaring og tilfredse kunder over hele landet

Vi har gennem de sidste 25 år leveret gardiner til glade kunder over hele landet – også til alle øerne med broforbindelse. Det betyder, at vi kommer med en masse erfaring, og når vi hyrer nye fagfolk, så sender vi dem forbi vores eget gardinakademi, så de er helt opdateret på vores kollektioner og måden at gøre tingene på. Det er din garanti for kvalitet hver gang. Og med hensyn til garanti, så tilbyder vi naturligvis prismatch, så du kan være sikker på at få den bedste løsning til den rigtige pris hver gang. 

En anden årsag til vores succes er ganske enkelt, at hos os er en aftale en aftale. Det lyder måske indlysende, men mange af vores kunder har fremhævet, at de har værdsat denne del af samarbejdet. Så du kan regne med os – fra første møde til de monterede gardiner er klar og videre, hvis der er spørgsmål m.m.