Gardiner til kontoret, skab ro til fordybelse

Arbejder du hjemmefra, er det altafgørende at have en hjemmearbejdsplads, der indbyder til ro og fordybelse. Derfor er de vigtigt, at have de helt rigtige gardiner på kontoret, da de er med til at skabe de bedste forhold mellem lys, varme, indkig og akustik.

Vi har samlet vores bedste tips til at vælge gardiner til kontoret, så du kan blive inspireret inden, du får besøg af vores gardinbus.

Skab gode arbejdsforhold med gardiner

Vi tilbringer de fleste af vores vågne timer på arbejdet, og derfor er det vigtigt at sørge for optimale arbejdsforhold og et godt indeklima. Gardinbus.com har de perfekte gardiner til kontoret, uanset om du arbejder hjemme eller i et kontormiljø.

For at kunne yde vores bedste hver eneste dag, har vi brug for behagelige og inspirerende omgivelser. Og her spiller dit valg af gardiner til kontoret en afgørende rolle – både hjemme og på din arbejdsplads. De kan nemlig være med til at skabe et godt arbejdsmiljø og indeklima, der gør din arbejdsdag lidt rarere.

Gode gardiner giver energi og arbejdsglæde

Når du vælger gardiner til kontoret, gælder det derfor om at skabe det bedste arbejdsmiljø, hvor du afskærmer solen effektiv uden at gøre kontoret mørkt eller dystert. Gardinerne kan også tilføre kontoret et indbydende og stilfuldt udtryk, som gør det mere behageligt at opholde dig på kontoret.

Dagslys er helt sikkert det bedste arbejdslys, da det giver glæde og energi til at kaste dig over dine opgaver – men det kan også være en svær balancegang. Når solen skinner, kan sollyset blive reflekteret i computerskærmen, og det kan være yderst generende og trættende for øjnene. Men behøver du vælge mellem komplet sol eller mørke?

Hos Garudinbus.com har vi et stort udvalg af gardiner, som kan give dig kontrol over lysindfaldet. Vælg stilrene lamelgardiner, flotte plisségardiner eller praktiske persienner, hvis du selv vil bestemme graden af lysindfald. Under et besøg af vores gardinbus, hjælper vores gardineksperter dig med at finde de rigtige gardiner til dit kontor.

Gardiner skaber en behagelig temperatur på kontoret

Du kender det sikkert godt. Du er klart mest effektiv på kontoret, når de fysiske rammer er i orden. Det er derfor vigtigt at sørge for, at dit hjemmekontor har en behagelig temperatur, så der hverken er for varmt eller koldt. Med den rette gardinløsning kan du justere både lys- og varmeindfald, så lokalet ikke bliver stegende hedt på grund af solens stråler.

Vores Duette®-plisségardiner er specielt velegnet til et kontor, som er ekstra udsat for solens varme stråler. De har har nemlig særlige egenskaber, der hjælper med at holde en jævn rumtemperatur. Gardinerne er designet med to lag væv i modsætning til traditionelle plisségardiner, der består af et enkelt lag væv. Luftlommerne imellem de to lag skaber en isolerende og lyddæmpende effekt, der får gardinerne til at holde en behagelig temperatur om sommeren samt holde på varmen om vinteren. På den måde er gardinet både med til at skabe et bedre indeklima og reducere energiforbruget.

Se vores gardiner til kontoret i gardinbussen

Hos gardinbus.com har vi mere end 25 års erfaring med at designe tilpassede gardinløsninger til danske hjem. Bestiller du et besøg af gardinbussen, har vores gardinekspert hele sortimentet med, så du både kan se, føle og opleve de mange gardinløsninger i dit hjem.

Bestil et uforpligtende besøg af gardinbussen i dag – så er du et skridt nærmere på at få de perfekte gardiner til dit kontor!