Fra gammel muremestervilla til drømmehus

I Dragør bor Isabelle sammen med sin familie i deres drømmehus. Huset er en ældre murmestervilla, som familien købte for et par år tilbage, og som de sidenhen har totalrenoveret. På Isabelles Instagram @projektdrommehus_ viser Isabelle hele renoveringsprocessen – lige fra nedrivning til opbygning og dekoration.

Udgivet 16. september 2023

Sidst opdateret 16. februar 2024

Gardinbus-teamet

Inspireret af romantisk hotelstemning

Isabelle er meget inspireret af den romantiske hotelstemning, hvilket tydeligt ses i boligens eksklusive og enkle indretning. Derfor landede valget af gardiner selvfølgelig også på tidens hotteste trend – lange, smukke stofgardiner.

I stuen har Isabelle valgt at gå med dobbeltgardiner med et hvidt, transparent undergardin og et mere tætvævet ydergardin i beige. Udover at denne løsning er praktisk, giver dobbeltgardiner også en eksklusiv hotelvibe.

Mange muligheder med dobbeltgardiner

Dobbeltgardiner er en smuk løsning, der giver mange muligheder for afskærmning. Med det transparente undergardin trukket for, får familien mulighed for at skærme for privatlivet, men stadig lukke dagslys ind i boligen. Med ydergardinet trukket for, er der mulighed for mere privatliv og hyggelige stunder foran fjernsynet. Den tætvævede kvalitet gør det nemlig muligt at lukke helt af for solens stråler og for indkig udefra. Sidst men ikke mindst, er dobbeltgardiner klædelige og bliver et væsentligt element i indretningen.

Enkel og stilren indretning

I familiens store køkkenalrum og spisestue, har Isabelle valgt hvide, transparente stofgardiner, som komplimenterer de kolde naturfarver, som er gennemgående i hele boligen.

”Jeg elsker de neutrale, kolde naturfarver – især sammen med hvidt. Jeg synes den kombination skaber noget ro samtidig med, at der ikke skal være for mange forskellige ting og nips.”

Udover den romantiske hotelstemning, som har inspireret Isabelle i indretningen, er boligen yderst enkel og stilrent indrettet med store og ikoniske møbler. Isabelle siger selv om tankerne bag indretningen:

“Jeg synes hurtigt det roder – jo større møbler og dekorationer – jo bedre”.

Vi er stolte af at have leveret gardiner til familien smukke bolig

Find mere inspiration til dit hjem

Uanset hvilken stil du vælger, er det vigtigt at huske på, at dine gardiner bør matche din personlige stil og smag. Sørg for at vælge gardiner, der afspejler, hvem du er, og som føjer til den generelle stemning i rummet. Lad dig inspirere af disse forslag, og find de gardiner, der passer bedst til dig.