Stofgardiner

Stofgardiner efter mål — med 30% rabat

Vi har et stort udvalg af bløde stofgardiner fra Kirsch i høj kvalitet, som bruges til spændende dekoration af hjemmet enten til den minimalistiske stil eller den mere bløde og varme stil, her kan du selv vælge det personlige udtryk der skal være i dit hjem.

Når du vælger et stofgardin efter mål, producerer vi dine stofgardiner fra vores Plus-sortiment. Det betyder, at du blandt andet også får mulighed for at booke et besøg af vores gardinbus og få rådgivning og gratis opmåling af dine vinduer.

Stofgardiner til enhver smag

48505184 StofgardinHvad enten du er til det romantiske, minimalistiske, funktionelle eller det tunge udtryk i dit rum, har du muligheden for at skabe den ønskede stemning med stofgardiner. Vores kollektion har de fineste transparente gardinlængder med og uden mønster, de funktionelle med og uden mørklægning samt de lækre og mere tunge kvaliteter.

Stofgardiner med mange muligheder

Vælger du stofgardiner fra Gardinbus.com får du lige præcis de muligheder, du søger – bare til en rigtig god pris! Du vælger blandt vores 9 forskellige topsyninger – 1, 2 eller 3 læg, kovser, stropper eller hvad med wave, der giver den helt rigtige lounge-stemning?

Du vælger også, om det skal være med eller uden zinkbånd i bunden, og om der skal være bandoux-bånd.

Har du brug for en gardinstang? Så kan du bestille dem samtidig.

Corona forholdsregler
Er du i tvivl, om det er en god idé at booke et besøg af en gardinkonsulent lige for tiden, eller få besøg af en montør, så kan du være ganske rolig. Både vores samarbejdspartnere og os overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om Corona-forholdsreglerne her.

SeekClipart

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt

Gardinbus.com © 2021

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2021) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.