Stofgardiner efter mål

Skab din personlige stil

Dekorative stofgardiner efter mål er det perfekte valg til et moderne hjem, og fås i præcis de størrelser, materialer og farver, du drømmer om. De lange bløde længder skaber et luksuriøst udtryk og tilføjer masser af stemning til rummet. Samtidig bidrager et stofgardin til en bedre akustik i rummet, og dermed et mere behageligt indeklima.

Stofgardiner til alle boligindretninger

Smukke stofgardiner kan både bruges alene, eller som et dekorativt element i kombination med blandt andet et plisségardin eller rullegardin. Uanset hvordan du bruger dem, er stofgardinerne med til at skabe stil, stemning og personlighed i dit hjem.

Ønsker du et let og enkelt gardin som giver et smukt lysindfald, så er vores hørgardiner særligt populære. Vil du i stedet have et moderne og hotel-inspireret look, så er vores tunge velourgardiner muligvis det perfekte gardin. Under et besøg af vores gardinbus, vil vores erfarne gardineksperter hjælpe dig med at finde de gardiner som afspejler din personlige smag, opfylder alle dine krav og overholder dit budget.

Slip fantasien løs, og fuldend dit hjem med stofgardiner efter mål.

 

Få dit rum til at virke større

Gardiner fra gulv til loft kan få et rum til at syne større og skabe visuel højde. Det kan give et væsentligt løft til rum med lavt til loftet, da man ved at lede øjet opad skaber en følelse af rummelighed. Ved at vælge en passende længde og en stil, der komplementerer rummets øvrige indretning, kan gulv-til-loft gardiner skabe en visuel effekt af elegance og rummelighed, der bidrager til den stemning, man ønsker at opnå i hjemmet.

Find inspiration på vores blog

Skab stemning og bedre indeklima med tunge stofgardiner

Lange, bløde stofgardiner er indbegrebet af luksus og hygge – og de bidrager samtidig til et godt indeklima. Vores tunge stofgardiner skærmer nemlig ikke kun for varmen og solens stråler. Det tunge stof er isolerende og lydabsorberende, hvilket forbedre akustikken i rummet. Der er mange grunde til at prioritere dette, og det er især en fordel, hvis du har et gipsloft eller store flader med klinker eller andre hårde materialer.

Er du kreativ, kan du også sagtens bruge stofgardiner andre steder i dit hjem. Du kan f.eks. bruge dem som rumdelere, til at skjule opbevaring eller langs væggene for skabe en lækker hotelstemning. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når vi taler om vores stofgardiner efter mål.

Få fart over feltet med elektriske gardiner

Er du ofte ude og rejse, eller er du bare særligt glad for elektriske løsninger, som gør hverdagen lettere? Hos os har du mulighed for at vælge at få monteret en automatisk gardinskinne med motor, som forvandler de almindelige gardiner til elektriske gardiner.

Grunden til at flere og flere vælger en motoriseret gardinløsning er, at man kan betjene sine gardiner, uanset hvor man befinder sig. Ved at benytte en app, kan du styre dine gardiner lige fra sommerferien i Spanien, sommerhuset eller kontoret. Det er også en måde, at du kan sikre dit hjem mod potentielle indbrud samt regulere temperaturen i din bolig om sommeren og vinteren. Nemmere bliver det ikke!

Vælg stofgardiner efter mål, der passer til dig

Mulighederne er mange, når det gælder stofgardiner. Uanset om du er til lyse gardiner, maskuline gardiner eller romantiske gardiner, kan vi hjælpe dig. Det gælder om at finde det perfekte match mellem stil og funktionalitet – og vores sortiment rummer alle de populære gardintyper.

Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og professionel rådgivning til den rigtige pris. Vores dygtige gardineksperter sikrer en høj faglig viden, så du kan få de gardiner, som du drømmer om til din bolig. Under et gratis besøg af gardinbussen, assisterer vores gardineksperter med gode råd og vejledning samt gratis opmåling.

Bestil en gratis gardinbus i dag.

Produktbetjening

Vælg en automatisk gardinskinne med motor for ultimativ betjening af dine stofgardiner uden besvær. Undgå skæve og beskidte gardiner ved at styre dem via. telefon eller fjernbetjening. Denne løsning forlænger stofgardinernes levetid ved at reducere slid og skader. Integration med Smart Home-systemet giver ekstra bekvemmelighed, da du efter behov kan programmere, hvornår dine gardiner skal åbne og lukke.
Få elektriske stofgardiner efter mål

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Øvrige løsninger