Gardiner til skrå vinduer

Praktiske gardinløsninger

Store, skråvinklede vinduespartier er blevet meget populære i danske hjem, da de skaber lyse og luftige rum. Men når vinduerne indbyder til mere lys og varme, bliver solafskærmning en nødvendighed for at undgå blænding og overophedning. Uanset dine vinduers størrelse eller skæve eller skrå vinkler, findes der en løsning.

Har du brug for et mørklægningsgardin til dit skrå vindue?

Morgen- og aftensol er dejligt, men når den overopheder dit soveværelse, stue eller et andet rum, så bliver mørklægningsgardiner uundværlige. Gardinet er specielt designet til at passe til skråvinduets form og sikrer fuld dækning samt lys- og varmeregulering i rummet. Dertil har du mulighed for at vælge mellem forskellige stoftyper og farver.

Har du i løbet af en travl hverdag brug for uforstyrret hvile eller en behagelig oase af ro? Træk mørklægningsgardinet for og oplev dagslyset forsvinde. Vores mørklægningsgardiner er lette at betjene – og du kan endda vælge en elektrisk variant!

 

Skab wow-effekt med motoriserede gardiner

Solen bager ind ad de skrå vinduer, børnene klager, men du kan ikke rulle for, da du står med hænderne i bolledejen. Eller du har lige sat dig i sofaen for at hygge med familien eller vennerne, men får solen i øjnene og orker ikke at rejse dig for at justere på gardinet.

I sådanne tilfælde kan man let drømme om en nemmere løsning, som elektriske gardiner. Med et enkelt tryk på en fjernbetjening eller app kan du nemt justere lyset og skabe den rette stemning i hjemmet. Brug også appen til at tidsindstille dine gardiner, så du både sikrer mest muligt naturligt lys i rummet i løbet af dagen.

Til skrå vinduer tilbyder vi en motoriseret løsning til lamelgardiner og plisségardiner, som fås i mange farver, nuancer og kvaliteter.

Find inspiration på vores blog

Praktiske gardiner til trekantede og skrå vinduer

Gardiner til skrå vinduer kan være lidt af en udfordring på grund af de skæve vinkler og overflader, og når gardinerne skal vælges, handler det om at balancere funktionalitet og stil. Skræddersyede løsninger er nøglen til succes, da standardgardiner sjældent passer til skrå vinduer.

Skrå vinduer bringer en unik dynamik ind i rummet, og skræddersyede gardiner fremhæver vinduets karakter på en unik måde. Et tilpasset gardin fra Gardinbus.com bliver fremstillet efter vinduets præcise vinkel og størrelse, som ofte viser sig at være en klog beslutning.

Vælg stof og farver, der supplerer rummets indretning for at skabe et sammenhængende udtryk. Under et besøg af gardinbussen, kan du få rådgivning af en gardinekspert og opnå en skræddersyet løsning, der matcher dine skrå vinduer og opfylder både praktiske og æstetiske behov.

 

Hvilke gardiner passer til skrå vinduer?

Når du skal vælge gardiner til skrå vinduer, skal funktionalitet og stil nøje afvejes i forhold til placering, behov og stil. Vores anbefalinger af gardin til skrå vinduer er plisségardinet, som er et fleksibelt og alsidigt gardin, som fås i et væld af farver og vævskvaliteter og kan tilpasses de fleste vinduesformer og -størrelser. Denne gardintype fås også som Duette® gardin, som er energieffektivt året rundt.

Alternativt er klassiske persienner nemme at justere og vedligeholde, mens lamelgardiner dækker hele vinduesfacaden og fås i forskellige tætheder og to lamelbredder – 89 mm og 127 mm. Endelig kan du vælge stofgardiner, som tilbyder et blødt og personligt touch til din indretning med et bredt udvalg af stoftyper, farver og mønstre.

Plissegardinets fleksibilitet, persienners minimalisme, lamelgardiners funktionalitet og stofgardiners varme passer til enhver præference og krav.

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Øvrige løsninger