Gardinbus i København

Få gratis besøg på hele Sjælland

Gardiner til boligen i København eller på Sjælland

Bestil vores gardinbus i København eller et andet sted på Sjælland – og forny dit hjem med nye gardiner! Uanset om du bor i en moderne lejlighed i København eller et hyggeligt hus i Næstved, har vi det perfekte gardin til dig.

Og det bedste af det hele? Vores gardineksperter kommer direkte hjem til dig i vores gardinbus!

Forestil dig, at vores gardinbus ruller op foran din dør, fyldt med en verden af muligheder. Her ville kunne føle materialerne, se farverne i dit eget lys og få professionel vejledning om, hvad der passer bedst til hvilke rum.

Gardinbussen i København
Bestil en gardinbus på Sjælland og få nye gardiner

Få gratis besøg og 30% rabat på nye gardiner

Drømmer du om at opfriske dit hjem med splinternye gardiner, uden at skulle forlade huset? Din drøm bliver nu til virkelighed!

Ved at bestille et gratis besøg af vores gardinbus i København eller resten af Sjælland, får du præsenteret hele vores udvalg. Derudover udfører vores gardineksperter gratis opmåling – og du kan ovenikøbet spare op til 30% på dine nye gardiner! 

Bestil et gratis og uforpligtende besøg i dag!

Find inspiration til dine nye gardiner

Gardiner er et af de mest centrale elementer i ethvert rum. De kan påvirke både udseendet og stemningen i i rummet. Der er mange måder, du kan style dine gardiner på, for at få den ønskede effekt. Her får du inspiration til, som kan hjælpe dig med at finde den rette stil til dit hjem:

Hvilke gardintyper tilbyder vi?

Hos Gardinbus.com finder du de mest populære gardintyper! Derudover har vi selvfølgelig mørklægningsgardiner, elektriske gardiner, lyddæmpende gardiner og isolerende gardiner.

Fra dybe røde og beroligende blå til friske grønne og solrige gule gardiner – vi har den perfekte farvepalette, der matcher dit humør og din boligindretning.

Vælg mellem: 

Derfor er vores gardinbus den bedste i København

Er du klar til at opgradere dit hjem med nye gardiner? Hos Gardinbus.com får du kvalitet, service og nye gardiner til en billig pris! Vi tilbyder 5 års garanti på gardiner og 100% prismatch på identiske varer. Derudover kan du selvfølgelig også spare op til 30% rabat på dine nye gardiner.

Uanset, om du skal bruge en gardinbus i København, Helsingør, Roskilde eller et andet sted på Sjælland, står vi klar til at hjælpe. En erfaren gardinekspert vil hjælpe dig med at finde det perfekte gardin, som opfylder alle dine krav, ønsker og behov.

Er du klar? Se vores ledige tider i dag!

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus.

Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Bestil en gardinbus i København eller på Sjælland