Skip to content
Gardiner af velour

Inspiration
og sparring
– hjemme hos dig!

Bløde gardiner

Spar op til 30%

Vi har et stort udvalg af bløde gardiner i høj kvalitet, som bruges til spændende dekoration af hjemmet enten til den minimalistiske stil eller den mere bløde og varme stil, her kan du selv vælge det personlige udtryk der skal være i dit hjem.

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Bløde gardiner i høj kvalitet

Vi har et stort udvalg af bløde gardiner i høj kvalitet, som bruges til spændende dekoration af hjemmet enten til den minimalistiske stil eller den mere bløde og varme stil. Her kan du selv vælge det personlige udtryk der skal være i dit hjem.

Spar med

Fair

Pris

Garanti

Hvad er Fair Pris Garanti?

Vi besøger dig helt gratis, så du kun skal tænke på at blive inspireret i dit valg af gardiner. Vores Fair Pris Garanti sikrer dig, at vores tilbud er enkelt og overskueligt.

20% rabat på 2-4 stk. gardiner
25% rabat på 5-7 stk. gardiner
30% rabat på + 8 stk. gardiner
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor, vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

Fair priser – gør dit køb mere overskueligt!

Gardiner til enhver smag

Hvad enten du er til det romantiske, minimalistiske, funktionelle eller det tunge udtryk i dit rum, har du muligheden for at skabe den ønskede stemning med gardiner.

Vores kollektion har de fineste transparente gardinlængder med og uden mønster, de funktionelle med og uden mørklægning samt de lækre og mere tunge kvaliteter.

Bløde gardiner med mange muligheder

Vælger du gardiner fra Gardinbus.com får du lige præcis de muligheder, du søger – bare til en rigtig god pris! Du vælger blandt vores 9 forskellige topsyninger – 1, 2 eller 3 læg, kovser, stropper eller hvad med wave, der giver den helt rigtige lounge-stemning?

Du vælger også, om det skal være med eller uden zinkbånd i bunden, og om der skal være bandoux-bånd.

Har du brug for en gardinstang? Så kan du bestille den samtidig.

Er stofgardiner velegnede til mørklægning?

Stofgardiner er fremragende til mørklægning når man sørger for at vælge et gardinstof som solens stråler ikke trænger igennem.

Hvilket stofgardin skal jeg vælge?

Når du skal finde det rette stofgardin til din bolig, bør du tænke over gardinets design og farvetoner. I mange tilfælde vil stofgardinet have stor indflydelse på det samlede visuelle indtryk af din bolig, inde- såvel som udefra. Samtidig bør du overveje gardinets funktion, da stofgardiner også fås med fx antibakteriel, luftrensende eller brandhæmmende effekt. 

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Bestil Gardinbussen

Vores gardinbus kommer hjem til dig

Gratis opmåling til gardiner

Vi sørger for præcis og gratis opmåling

Fair Prismatch Garanti

Du får tilbud med vores Fair Prismatch Garanti

Del betaling op rentefrit

Del evt. betalingen op med rentefri finansiering