Persienner

Altid gode tilbud på persienner efter mål – Få 30% i rabat

Når der skal vælges ny afskærmning til dit og familiens hjem, er persienner altid et godt valg. Ikke nok med at persiennerne er fortræffelige udi kunsten at skærme af for solen – således at dit møblement ikke bliver bleget og skæmmet på øvrig vis af de kraftige stråler. Persiennen kan også fuldende en stram grafisk indretning, skabe et nyt og anderledes udtryk i dit rum og sidst men ikke mindst, så kan netop persiennerne understrege og fuldende din stil på en moderne, diskret manér.

Persienner der giver et væld af muligheder

Persienner, giver et flot look i bademiljøHos Gardinbus.com forhandler vi Kirsch persienner. Vi tilbyder persienner, pt kun i aluminium, i forskellige smukke mønstre og enkelte med de flotteste perforeringer. Det giver et utroligt flot spil i vinduet.

Lamellerne fås i to forskellige bredder: 16 og 25 mm.

Du kan vælge at få produceret med standard snorebetjening og betjeningsstang. Du kan også få dem produceret med en wire og beslag i underlisten, der kan fiksere persiennen, så den hænger stramt og ikke hænger løst, når fx døren åbnes.

30% rabat på alle vores persienner

Netop nu har du tilmed mulighed for at gøre en ekstra god handel, da Gardinbus.com tilbyder 30% rabat på alle vores persienner.

Overvejer du nye persienner, er det værd at vide, at de er nemmer at holde rene, de har et stramt men moderne udtryk og kan nemt tilpasses kringelkroge og skæve mål. Dertil er de særligt praktiske i badeværelse og bryggers, da disse rum ofte har et højere niveau af fugtig luft.

Vi kan også tilbyde et stort udvalg af rullegardiner med soft-close funktion eller kædetræk – med eller uden mørklægning.

SeekClipart

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt

Corona forholdsregler
Er du i tvivl, om det er en god idé at booke et besøg af en gardinkonsulent lige for tiden, eller få besøg af en montør, så kan du være ganske rolig. Både vores samarbejdspartnere og os overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om Corona-forholdsreglerne her.

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.