Persienner efter mål

Den praktiske klassiker

Klassiske persienner har gennem mange år været et populært valg, da de skærmer effektivt af for solen. Persienner efter mål er samtidig et meget fleksibelt gardin med praktiske egenskaber, og er en stor favorit i badeværelser og børneværelser.

Få fuld kontrol over lysindfaldet

Hvilke betjeningsmuligheder findes der?

Den traditionelle betjeningsløsning er snoretræk kombineret med en drejestang. Ved hjælp af drejestangen kan dy styrer lamellernes vinkel, og dermed få fuld kontrol over lysindfaldet.

Du kan også vælge at få monteret LiteRise® som er en manuel og snorrefri løsning. Her kan du nemt og enkelt betjene persiennen ved at benytte grebet på underskinnen. Det er en foretrukken løsning hos mange børnefamilier, hvor det er essentielt, at det er nemt og enkelt at betjene gardinet.

Hvis du ikke er helt sikker på de to første løsninger, så kan du også vælge FrameFit, som er særligt udviklet til plastvinduer og aluminiumsvinduer. Her skal du ikke tænke på at bore huller til gardinet, da det monteres i en ramme med magnetstribe!

Persienner er klassiske – men langt fra kedelige

Har du brug for en enkel og fleksibel afskærmning for sol, lys og indkig, er persienner det klassiske valg. Men de er langt fra kedelige af den grund. Du kan få persienner i flere farver, materialer og bredder, så du kan skræddersy de perfekte persienner til ethvert rum. Vælg for eksempel en træpersienne med brede lameller for et naturligt og varmt udtryk.

Persienner er en meget funktionel gardinløsning, der giver dig fuld kontrol over mængden af lys og indkig i dit hjem. Du kan indstille lamellerne til at give præcis det lysindfald, du ønsker, eller du kan trække persiennen helt op og få fuldt udsyn. Persienner skaber en let og elegant stemning i ethvert rum, og de er nemme at rengøre med en klud, støvsuger eller en særlig persiennerenser.

Find inspiration på vores blog

Persienner til din personlige stil

Opdag de mange muligheder ved skræddersyede persienner efter mål!  Alt efter hvilket udtryk, du ønsker din persienne skal tilføre rummet, så har vi løsningen til dig. Vil du skabe et retro-look med rustikke træpersienner? Eller vil du have et enkelt og mere minimalistisk look med hvide persienner, smalle lameller og diskrete bånd? Hos Gardinbussen står vi klar til at bringe dine drømme til virkelighed, så du har glæde af dine nye gardiner i mange år.

Du kan også vælge vores MegaView®-persienner, som giver dig dobbelt så meget udsyn som ved almindelige persienner. Det fungerer på den måde, at lamellerne lægger sig i par, når persiennen er åben, så dit udkig bliver større. Når persiennen er lukket, ligger lamellerne enkeltvis som på en almindelig persienne.

Passer en persienne til store og små vinduer?

En persienne er en stilfuld og funktionel løsning, og et godt valg til både store og små vinduer. Med let betjening og mulighed for justering af lysindfaldet, kan du skabe den rette balance mellem lys og udsyn i dit hjem. Persienner i aluminium er i sandhed det perfekte gardin til badeværelser, da de kan modstå fugt.

Vores gardineksperter kommer gerne ud og viser dig de forskellige muligheder hjemme hos dig – og de er altid på forkant med de seneste trends og muligheder. Her kan du se vores persienner efter mål samt vores andre gardinvarianter – blandt andet rullegardiner, plisségardiner og stofgardiner.

Bestil et gratis og uforpligtende besøg allerede i dag, så hjælper vi dig godt i gang!

Se vores udvalg i Gardinbussen

Vil du gerne se hele vores spændende udvalg af skønne persienner efter mål? Så er det på tide at bestille Gardinbussen! Her vil en af vores erfarne gardineksperter komme ud til din adresse, fremvise hele vores udvalg og foretage en gratis opmåling.

Vi har været i branchen gennem mange år, hvor vi har besøg et utal af danske hjem i hele landet. Og som vores anmeldelser på trustpilot viser, så har vi utrolig mange tilfredse kunder. Skal du være den næste?

Bestil en tid i dag – så er du et skridt tættere på at få de gardiner, du drømmer om!

Produktbetjening

Fleksible betjeningsmuligheder til persienner
Sidder dine persienner et sted, hvor de er lette at komme til, er det traditionelle snoretræk kombineret med drejestang en god løsning. Med et lille rul på drejestangen, ændrer du lamellernes vinkel og dermed mængden af lys, der kommer in. Du kan også justere, hæve og sænke dine persienner med den snoreløse betjening, LiteRise®, hvor betjeningen foregår ved et let træk i et lille greb på underskinnen. Det er en stilren og børnesikker betjening, hvor du undgår snore og kæder. FrameFit er en anden smart løsning, der er udviklet specielt til plast- og aluminiumsvinduer, som er svære og ærgerlige at bore i. Med FrameFit slipper du for at bore huller, da dine persienner bliver monteret i en ramme med magnetstribe. Det er en hurtig, nem og aftagelig løsning – som også er praktisk, når vinduerne skal vaskes. FrameFit fås i øvrigt til både persienner og plisségardiner.
Bestil gardinbussen for at få persienner efter mål til alle rum

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Øvrige løsninger