Lyddæmpende gardiner

Slip af med dårlig akustik

Hvis man har opholdt sig i et rum med dårlig akustik, ved man, hvor irriterende og udmattende det kan være. Løsningen er at tilføje absorberende materialer, der kan stoppe lyden i rummet – og her spiller gardiner en vigtig rolle. Vores lyddæmpende gardiner tager toppen af lyden, skaber rammerne for behagelige samtaler og passer perfekt ind i en moderne indretning.

Skab god akustik i boligen med flotte gardiner

Når børnene larmer, komfuret koger og bilerne stryger forbi på gaden, skal der ikke meget til at gøre hovedet træt. Og har du et hjem med gipsloft og klinker, øges støjen. Men det er der råd for! Der findes nemlig lyddæmpende gardiner, der har en særlig lydabsorberende evne, som begrænser støjen og skaber en behagelig og blød akustik i dit hjem.

Alt efter hvilken stil og stemning du ønsker at skabe i rummet, har vi løsningen. Lyddæmpende gardiner fås i forskellige varianter, materialer, tætheder og farver, så de komplimenterer den stil, du drømmer om i rummet.

 

Hvilke af vores gardiner er lyddæmpende?

Når du har brug for at forbedre akustikken i dit hjem, er et vigtigt skridt at investere i lydabsorberende gardiner samt bløde tekstiler, tæpper og møbler. Generelt gælder det, at større og tykkere gardiner har en bedre lyddæmpende og isolerende effekt, men selv gardiner i en mere let kvalitet kan skabe en mærkbar forskel.

Særligt lange og kraftige stofgardiner har en effektiv evne til at dæmpe lyden på grund af den store mængde stof og tekstilernes tykkelse. Hvis du foretrækker et mere minimalistisk udtryk, kan du vælge et Duette® plisségardin med dobbeltvæv og et celle-i-celle design, som også bidrager til lyddæmpning. Er du til en mere romantisk, hyggelig og blød stemning med mulighed for mørklægning, er vores lyddæmpende foldegardiner et oplagt valg for dig.

Find inspiration på vores blog

Giv dine vinduer superkræfter med motoriserede gardiner!

Tag dit hjem til et nyt niveau med vores elektriske gardiner. Med et enkelt tryk på en fjernbetjening eller smartphone kan du åbne, lukke eller justere dine gardiner uden at rejse dig fra sofaen. Vores motoriserede gardiner letter dig også for besværet med manuelle snore og kæder, og gør det nemt at styre lysindfaldet med præcision.

Er du bekymret for indbrudstyve, når du ikke er hjemme? Så vil motoriserede gardiner helt sikkert øge trygheden. Via en wifi hub og app kan du tidsindstille dine motoriserede gardiner, så de kører op og ned, når du beder dem om det. På den måde vil dit hjem ser beboet ud, selvom du er på farten. Endelig bidrager de motoriserede gardiner også til energieffektivitet i dit hjem. Du kan programmere gardinerne til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter, så du let og enkelt udnytter solens varme og optimerer dit energiforbrug.

 

Skal du have nye gardiner på kontoret?

Trænger du og dine medarbejdere til en optimering af arbejdsmiljøet? Og er du træt af bøvlet med manuelle snore og kæder? Vores sortiment af lyddæmpende gardiner til erhverv fremstilles i stilfulde og slidstærke materialer, der forener æstetik og funktionalitet.

Funktioner som motorisering og automatisk lysstyring gør det nemt at ændre gardinernes position og skabe det perfekte indeklima for dine medarbejdere. Vores lyddæmpende gardiners forbedring af rummets akustik bidrager til at skabe et mere behageligt, fokuseret og produktivt arbejdsmiljø. De blokerer samtidig for den skarpe sol, og hjælper med at holde på varmen i rummet om vinteren og sørger for et køligere arbejdsrum i sommerhalvåret. Derved er akustik gardiner ikke blot gode for arbejdsmiljøet, men reducerer også virksomhedens energiomkostninger.

De passer til alle former for arbejdsrum, hvad end det er kontorer, konferencerum eller hotellokaler.

 

Få et tilbud på et lyddæmpende gardin!

Mangler du et lyddæmpende gardin, men orker du ikke bøvlet med at måle korrekt op til dine nye gardiner? Og elsker du samtidigt et godt tilbud? Så er et besøg af vores gardinbus lige noget for dig! Gardinbussen kommer hjem til dig, når det passer ind i din kalender, og du kan spare op til 30% på alle gardiner, som skræddersyes til netop dit hjem.

Bestil et besøg af gardinbussen via. vores online bookingformular, og du har taget det første skridt mod nye, lyddæmpende gardiner til dit hjem!

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Øvrige løsninger